Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 28, 2012 21:48 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

szkoda kociaka...niech sobie teraz odpoczywa
a gentamicyne jutro podrzucę, zostały mi 2 opakowania po moich kociakach

anka1989e

Od: Czw lis 22, 2012 16:34

Post » Śro lis 28, 2012 22:07 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

anka1989e pisze:szkoda kociaka...niech sobie teraz odpoczywa

o super! Aniu to jak będziesz w okolicy to podrzuć genta.

Kasiu prosze zdejmij ogloszenia młodzieży bo nie wyrabiam :/ I tak Bob,Kair i Junior maja juz domki.
Dyndałek pojechał.
Niestety nie wiem co z Viki.Chyba nadal ją ogłaszamy,dom któy wydawał mi się super jakoś zamilkł,ja zaporoponowąłam osiatkowanie balkonu:/

I jeszcze jedno w weekend 8-9 .12 Kasie łapie dziki musza być 4 boksy wolne i nie ma przyjęc kotów do momentu wyautowania kotów po sterylce

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lis 28, 2012 22:37 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jeżeli można prosić. Mam prośbę do ogłoszeń Bercika.
Proszę by do ogłoszeń dopisywać że wymóg podstawowy adopcji Bercika to balkon OSIATKOWANY! Ewentualnie minimum jedno okratowane okno tak jak u mnie!

Bercikowi właśnie po miesiącu czasy udało się pomału zaaklimatyzować. Oswoił się już troszkę, przestał wyć, śpi z babcią, daje się głaskać. Ale musi mieć balkon- koniecznie osiatkowany. On musi mieć kontakt z powietrzem szuka go bardzo sam od siebie. Na szczęście trzyma się z daleka od drzwi i okien lekko uchylonych bo ma właśnie balkon. Obawiam się że w innych warunkach sytuacja się powtórzy jak miała już miejsce kiedyś tam....
Dziś miałam telefon o Niego no i odmówiłam właśnie z tego powodu. On musi mieć kontakt z powietrzem ale zabezpieczony!
MIKUŚ

Post » Śro lis 28, 2012 23:20 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

KITA - RZESZÓW pisze:Obrazek

Glutku brykaj za Tęczowym Mostem.

Kochany, jeszcze nie tak dawno wygrałeś:
II miejsce z i tytuł WICE MISTERA października - zdobył GUTEK od KITA-RZESZÓW
:cry:
Żegnaj kociaku i do zobaczenia kiedyś w raju :1luvu: :kotek:

:cry: :cry: :cry: tak mi przykro.... [*][*][*] brykaj sobie szczesliwie, sympatyczny pysiu za TM...
Kita... przytulam... brak mi slow...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 29, 2012 1:12 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Tak mi przykro. Widziałam go na kociarni, tak jakoś zapadł mi w serce, taki miły kotusiek. Mógł mieć już tak dobrze, kochany Gutek.
Guciu [*][*][*]

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw lis 29, 2012 6:28 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:Jeżeli można prosić. Mam prośbę do ogłoszeń Bercika.
Proszę by do ogłoszeń dopisywać że wymóg podstawowy adopcji Bercika to balkon OSIATKOWANY! Ewentualnie minimum jedno okratowane okno tak jak u mnie!

Bercikowi właśnie po miesiącu czasy udało się pomału zaaklimatyzować. Oswoił się już troszkę, przestał wyć, śpi z babcią, daje się głaskać. Ale musi mieć balkon- koniecznie osiatkowany. On musi mieć kontakt z powietrzem szuka go bardzo sam od siebie. Na szczęście trzyma się z daleka od drzwi i okien lekko uchylonych bo ma właśnie balkon. Obawiam się że w innych warunkach sytuacja się powtórzy jak miała już miejsce kiedyś tam....
Dziś miałam telefon o Niego no i odmówiłam właśnie z tego powodu. On musi mieć kontakt z powietrzem ale zabezpieczony!

jmoje ogłoszenia mają taką notkę ". Oprócz ciepła i troski muszę mieć zapewnione solidne zabezpieczenia okien i balkonu, ponieważ nadal ciągnie mnie trochę na wolność (..) " więc albo ludziki nie potrafia czytać albo zdarzają się ogloszenia Kasi bez takich uwag

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw lis 29, 2012 7:04 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

aange pisze:
MIKUŚ pisze:Jeżeli można prosić. Mam prośbę do ogłoszeń Bercika.

jmoje ogłoszenia mają taką notkę ". Oprócz ciepła i troski muszę mieć zapewnione solidne zabezpieczenia okien i balkonu, ponieważ nadal ciągnie mnie trochę na wolność (..) " więc albo ludziki nie potrafia czytać albo zdarzają się ogloszenia Kasi bez takich uwag

bez przesady, nie ogłaszam Bercika przecież bo widzę że Ty często odnawiasz więc po co miałabym dublować. Jedyne Bercikowe ogłoszenie dodałam już jakieś 2 miesiące temu na adopcje.org bo wtedy tam prawie wszystkie koty wrzuciłam. Ale wątpię że ktoś tam go znalazł (tam się nie da edytować tekstu), ludzie po prostu nie umieją czytać ze zrozumieniem.

Ogłoszenia małych już częściowo usunęłam, dziś usunę wszystkie.
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw lis 29, 2012 8:12 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:
anka1989e pisze:szkoda kociaka...niech sobie teraz odpoczywa

o super! Aniu to jak będziesz w okolicy to podrzuć genta.

Kasiu prosze zdejmij ogloszenia młodzieży bo nie wyrabiam :/ I tak Bob,Kair i Junior maja juz domki.
Dyndałek pojechał.
Niestety nie wiem co z Viki.Chyba nadal ją ogłaszamy,dom któy wydawał mi się super jakoś zamilkł,ja zaporoponowąłam osiatkowanie balkonu:/

I jeszcze jedno w weekend 8-9 .12 Kasie łapie dziki musza być 4 boksy wolne i nie ma przyjęc kotów do momentu wyautowania kotów po sterylce

no tak, ale nam zostaly jeszcze 2 koty do wylapania z Suchej, tylko wyglada na to, że na razie nikt z osób, które łapały ostatnio, nie może w najbliższym czasie. ja bym mogła w niedziele przed schronem bardzo wczesnie (poswiecilabym sie :P) ale nie mam auta a klatki lapki na pewno nie doniose z kociarni na Sucha.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw lis 29, 2012 10:03 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

no to znowu się zdublujemy :?

[*] Glucik kochany już nic Cię nie boli

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Czw lis 29, 2012 10:38 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Kasia89 pisze:
bez przesady, nie ogłaszam Bercika przecież bo widzę że Ty często odnawiasz więc po co miałabym dublować. Jedyne Bercikowe ogłoszenie dodałam już jakieś 2 miesiące temu na adopcje.org bo wtedy tam prawie wszystkie koty wrzuciłam. Ale wątpię że ktoś tam go znalazł (tam się nie da edytować tekstu), ludzie po prostu nie umieją czytać ze zrozumieniem.

Ogłoszenia małych już częściowo usunęłam, dziś usunę wszystkie.

Czyli ludziki czytać nie potrafią ze zrozumieniem

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw lis 29, 2012 13:08 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Nie potrafią czytać bo dzwoniła z tablicy :roll:

Bercik nie kuleje, śmiga i bryka moi drodzy jak nowo narodzony :mrgreen: Ale co dziwne jak wróciliśmy z podróży zaczął znowu chodzić i koncertować, ale szybciutko mu przeszło :wink:
MIKUŚ

Post » Czw lis 29, 2012 13:09 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

A jak Sofinia?
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw lis 29, 2012 15:19 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze: I tak Bob,Kair i Junior maja juz domki.

oooo? Szejtan ma domek? A jakieś szczegóły? DT pragnąłby bardzo wiedzieć co nieco więcej, bo to bardzo wścibski DT :D

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Pt lis 30, 2012 9:57 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Album Lucka usunęłam z albumu.Niestety nie mamy kontaktu do jego domu ,a ludzie nie odpowiadają na maile.
Co z Micią przenieść ja do adoptowanych?
Jeszcze jedno wczoraj dzwoniła pani w sprawie adopcji Aszki i kurde nie za bardzo umiałam kobiecie cokolwiek powiedzieć na jej temat :? Czy w ogloszeniach nie mógłby być nr telefonu do DT

mar_tika

Post » Pt lis 30, 2012 9:58 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

vaylei pisze:
mar_tika pisze: I tak Bob,Kair i Junior maja juz domki.

oooo? Szejtan ma domek? A jakieś szczegóły? DT pragnąłby bardzo wiedzieć co nieco więcej, bo to bardzo wścibski DT :D

Wszelkie info udzieliłam Ali telefonicznie :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]