S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2013 14:03 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

działa, nareszcie :mrgreen: :roll: dzięki :kotek:
ja też uciekam :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Czw sty 24, 2013 16:02 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

tangerine1 pisze:ja ciągle mam opracowany konkurs o kotach,
może w koncu uda sie go wykorzystać :lol:
na kocie zabawki zbierajcie tytki z papieru toaletowego i gdyby się ktoś natkną na piłeczki do ping-ponga, to kupcie

Tu jest kilka pomysłow:
http://baldricksclaw.blogspot.com/p/zrob-to-sam.html
i tanie ping-pongi były/ są w Decathlonie,kolorowe...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw sty 24, 2013 18:57 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

oo. dzieki mamju
jakbyscie jeszcze cos znaleźli to wklejajcie plisss

w schronisku kolejne nowe 3 koty :|

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sty 24, 2013 19:05 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hej. Dotarłam w końcu na poszukiwane forum :ryk: .Aktualnie ogarniam jak to działa wszystko.

natalia96381

Od: Sob gru 29, 2012 9:20

Post » Czw sty 24, 2013 19:15 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jak dzisiaj w schronisku? Kto opowie?
U nas mał dalej chory,ale mysle,ze w sobote bede :)
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Czw sty 24, 2013 19:30 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

natalia96381 pisze:Hej. Dotarłam w końcu na poszukiwane forum :ryk: .Aktualnie ogarniam jak to działa wszystko.
''no to super ,ze jesteś :)

Madleine-moze Tania sie rozpisze :wink: , ja nie mam weny

jeszcze zgłaszam ,ze wszystkie trzy małe od mamy juz w domkach różnych

i do domku pojechała dzie jedna z burasek z 8ki ostatnio przyjętej

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sty 24, 2013 20:34 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Też czekamy na wieści od Tanundy, które zawsze tak fajnie się czyta:-)

'Klatki' jakieś takie rozmruczane i rozćwierkane dziś; rozmowna szczególnie arlekinka Vitani. I ogólnie - prawie wszystko co futrzane klei się do drzwiczek klatek, ze szczególnym uwzglęnieniem Kropki, która tuli się najbardziej, przez co łatwo pomyśleć, że bardzo miły z niej kotek. Dzisiaj dom znalazła Tarja, niemożliwie lepny kot. Właśnie leżała na kolanach TanundY z brzuchem w górę, ugniatając powietrze, gdy się pojawił człowiek i po dłuższym zastanowieniu, postanowił ją zabrać do domu. Na swoje pojachało też małe czarne kocię. Za to przywieziono do schroniska nowego kota, poszarzałego od jakiegoś kurzu/węgla.
Eljan jest świetny. Taki malutki Foreścik. Przy otwieraniu klatki, kuli się i ucieka w róg, głęboko w klatkę tak, że trzeba na krzesło stawać, by go dosięgnąć. Najpierw nie chce na ręce, ale chwila moment i zmnienia nastawienie. Wtula się w zgięcie łokcia i cicho mruczy. Nie chce wracać do klatki. Piękny jest i taki kochany. Podobnie jest z Betty. Boi się, jednak gdy już wtopi się w sweter, zaczyna ugniatać lekko i ogólnie zauważyć można, że fajnie jej jest z człowiekiem. I tylko co jakiś czas rozgląda się, czy nie idzie ktoś z widelcem by ją zjeśc. Jeszcze jest Zosiek - ten, który dostał 'wypowiedzenie' z zakładu pracy - przezabawny futrzak: człowiek do niego mówi, a on się wywraca na kręgosłup i takie kwiatki z łapek rozsyła całemu światu, ze szczególną dedykacją dla tego kto do niego 'gada'. Kręci główką i mruczy przeszczęśliwy jak nie-wiadomo-co.

Fajne koty w schronisku, mówiąc najkrócej
Ale to wiadomo - w końcu to z Niekochanych, nie?:-)

----

Zołiśka i Yoszko z pozdrowieniami dla wszystkich tych, dla których Niekochane są ważne :1luvu:
Obrazek
(cudni, prawda? i jednorazowi bez dwóch zdań)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw sty 24, 2013 22:38 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

w sumie z prostych zabawek możnaby zrobić drapaki dla kota. Najprostszy możliwy drapak da się zrobić z tektury "miktofala" (taka karbowana jak w kartonach), można pochodzić po sklepach i pozbierać albo kupić tanie wycieraczki a całkiem fajne rzeczy da się z tego zrobić np. http://www.incrediblethings.com/wp-cont ... le-toy.jpg
Ps. w sobotę pojawię sie wreszcie w schronisku, grypa mnie przytrzymała w zeszłym tygodniu
Kamakolo- pamiętaj o laserku proszę
08.06.2012 Kasia [*] żyła 13lat...niby dużo ale i tak za krótko

PaniDemon

Od: Czw wrz 13, 2012 17:04

Post » Czw sty 24, 2013 23:03 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Korciaczki pisze:Też czekamy na wieści od Tanundy, które zawsze tak fajnie się czyta:-)

Zołiśka i Yoszko z pozdrowieniami dla wszystkich tych, dla których Niekochane są ważne :1luvu:
Obrazek
(cudni, prawda? i jednorazowi bez dwóch zdań)

O Matko jakie cudne:))
I pomyśleć jak Zołi była. Taki śmieszny niskopodłogowy stworek a teraz luzik:))

zamrażarka dalej spsuta, dobrze, że zimno na dworze. trzeba będzie jeszcze raz demolkę robić

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw sty 24, 2013 23:38 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

dopiero wróciłam i nie rozpiszę się niestety.. :oops:
patrzałam w grafik i widzę, że pracuję też w sob.. :evil: :crying: może źle przepisałam, dowiem się jutro w pracy..

nic nie dodam nic nie ujmę, za późno, a koło 5tej wstać trzeba, a jakąś anegdotkę na Niekochanych szkrobnąć trzeba (tzn ja chcę :lol: )

więc tylko za Nowe Domki :ok: :ok:
Olgierd chomiczek - przekochany kocurek
co z tą Mardi dalej będzie? Zołza mniejsza jak się wydaje tylko jak pełno ludzi (jak z Eskadą i Melkorem) to stres i syk i czatowanie w swoim kojo..
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt sty 25, 2013 8:24 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

PaniDemon pisze:Kamakolo- pamiętaj o laserku proszę

Dobrze,że przypomniałaś :) Byłam, zanabyłam.
Jak ktoś chce jeszcze to poproszę zamówienia max do 14.00, bo potem się zamykają.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt sty 25, 2013 10:03 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

To ja, ja, ja.
Bo to super zabawka dla naszego Kubusia.
Mam jeden ale już długo działa.
A ostatnio coś wszystko zaczyna mi się psuć więc patrzę wokół z trwogą co jeszcze.

Lidka

Post » Pt sty 25, 2013 10:45 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Będziesz jutro czy dostawa do domu ;-) ?
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt sty 25, 2013 11:13 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jeszcze nie wiem czy będę.
Bo nie wiadomo czy przypadkiem nie trzeba będzie lodówki kupować:(
Ale odbiorem się nie kłopocz, najwyżej podskoczę do Ciebie albo wpadniesz na kawę.
Drzwi sama otworzę :ryk:

Lidka

Post » Pt sty 25, 2013 11:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka pisze:To ja, ja, ja.
Bo to super zabawka dla naszego Kubusia.
Mam jeden ale już długo działa.
A ostatnio coś wszystko zaczyna mi się psuć więc patrzę wokół z trwogą co jeszcze.

Tak Lidzia patrz wokół i przyciągaj myslami wydadki - nie wiesz że intensywne myslenie prowadzi do realizacji :mrgreen: , tylko patrzeć jak ci laserek wysiądzie - a moze tylko baterie trzeba wymienic :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]