Nikt się nie przyznał do powieszenia ogłoszenia. Rozumiem, że wspierają tas tajniacy

Ok, nie zadaję już żadnych pytań
Dziękuję Wam bardzo za privy w sprawie dobrych lecznic na południu miasta. Przekazałam zainteresowanym.
I jeszcze przy okazji, miło jest mi poinformować wszystkich zainteresowanych - kibiców, czytaczy, pomagaczy (i wrogów też

) - że zaczynamy nowy rozdział naszych działań. Jeśli chodzi o codzienną pracę na rzecz kociastych, nic się nie zmienia, za to zmienił się nieco nasz status prawny -
już nie jesteśmy nieformalną grupą wolontariuszek, tylko Fundacją Pomocy Zwierzętom "Kłębek" wpisaną do rejestru KRS pod numerem 0000449181. Takie zmiany na wiosnę nastały
Odciążamy tym samy Fundację Koci Pazur, która dzielnie nas do tej pory znosiła, wspierając nas organizacyjnie m.in. poprzez użyczanie nam swojego konta do bieżących wpłat dla dworcowiaków, za co bardzo bardzo dziękujemy

Od teraz, jeśli ktoś chciałby wesprzeć nasze działania, jakimś drobnym groszem, prosimy o wpłaty na konto naszej fundacji:
Fundacja Pomocy Zwierzętom "Kłębek"
57 1240 1747 1111 0010 5004 6888
lub dla wpłat w EURO
57 1240 1747 1978 0010 5004 7120
Nie zmienia się za to forma przekazywania 1% kotom dworcowym - tutaj wciąż korzystamy z uprzejmości Kociego Pazura, jako organizacji posiadającej status OPP. My, jako fundacyjny niemowlak, przez najbliższe 2 lata na pewno uprawnień do pozyskiwania 1% nie będziemy miały - ot, takie prawo.
Za jakiś czas zaprosimy Was też na pewno na naszą nową stronę internetową, prace nad nią już się rozpoczęły

Jednocześnie chciałam w imieniu nas wszystkich, działających na rzecz dworcowiaków (i nie tylko), podziękować poznańskim fundacjom, za wsparcie, którego udzieliły nam na różnych etapach naszej dotychczasowej, "przedfundacyjnej" działalności, pomagając nam poprzez finansowanie sterylizacji, ogłaszanie naszych zwierzaków na swoich stronach, pożyczki sprzętowe, wsparcie transportowe i poprzez wiele innych działań.
BARDZO DZIĘKUJEMY wspomnianej już fundacji Koci Pazur, fundacji Agapeanimali, fundacji Animalia oraz fundacji Głosem Zwierząt 
(zabrzmiało jak na gali rozdania Oscarów

) Mamy nadzieję, że dalej będziecie chcieli z nami współpracować i wspierać nas jako fundacyjnego młodziaka