Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 21:14 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

alab108 pisze:Z Katowic jest Lidka, chyba była na wątku. Wiecie co zacznę wierzyć w cuda :ok: :ok: :ok: Żeby tak udało się zabrać wszystkie koty z tego luksusowego schronu :ok: :ok: :ok:

Też o tym marzę i wtedy wszystkim nam postawią słupy. :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 10, 2012 21:19 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Może ktoś zamawia jedzenie w Krakvecie, artykuł do poczytania
http://www.wykop.pl/ramka/1198915/sklep ... nie-kupuj/
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 21:20 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

joanna3113 pisze:Może ktoś zamawia jedzenie w Krakvecie, artykuł do poczytania
http://www.wykop.pl/ramka/1198915/sklep ... nie-kupuj/

Nie otwiera mi się a ja zamawiam dla Brysia i żwirki czasami.

horacy 7

Post » Wto lip 10, 2012 21:33 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Zostało tylko to.Nic więcej nie da się przeczytać.
http://www.wykop.pl/link/1198915/sklep- ... ie-kupuj/#

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 10, 2012 21:43 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

dana2509 pisze:Zostało tylko to.Nic więcej nie da się przeczytać.
http://www.wykop.pl/link/1198915/sklep- ... ie-kupuj/#

Na dole są komentarze ludzi :mrgreen:
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 22:09 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

No to wątek maluszkowy, coś nabzdyrzyłam, zdjęć poszukałam... ale widzę, że Basia z Joanną już w trakcie dotarły :ok:

viewtopic.php?f=1&t=143964
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 11, 2012 6:29 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

horacy 7 pisze:
Alex405 pisze:Te maleństwa (szylki, rude i krówkowate) nie schodzą z moich myśli. Ale każdą nieznaną ofertę faktycznie trzeba sprawdzić, bo to nie tylko groźba rozmnażalni ale też np. hodowli węży itp. No i czy w razie panleuko mają dostęp do dobrego weta, który nie boi się stosować surowicy...

Myślałam o tym i jeszcze o słynnym dt IKA6 który nie był lepszy od schronu.Pewnie jesteśmy przewrażliwione lecz miałyśmy już sytuacje ,że psy pojechały do płatnych dt gdzie warunki były jak w schronie lub znacznie gorsze.Mam nadzieję ,że jednak te osoby to normalni sensowni ludzie. :ok: :ok: :ok: :ok:Alex a może któregoś mogłabyś zabrać?Tak tylko nieśmiało pytam?Mnie bardzo martwi też ten dziki,przerażony biały i burasek bo jak ich nie zabierzemy jeżeli przeżyją to zdziczeją i co je czeka za życie?

Gdyby nie to, że mam do krótkiej dyspozycji tylko 1 pokój, w którym mieszka mój tymczas - kociak szczepiony pierwszy raz zaledwie w piątek, to pewnie bym pomyślała nad jakąś bidą. A tak - za duże ryzyko, bo nie mam gdzie ich odizolować od niego, bo moje koty są już szczepione.

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro lip 11, 2012 7:48 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Siedzę czytam te wątki i ryczę..normalnie nie daję rady, jak tylko trochę zarobię i dochrapię się większego niż 39 m mieszkania to zabiorę jeszcze ze 2 sztuki. Mój Kosmyk i Kamyk na pewno się zgodzą. Z mężem gorzej, ale i to przeżyję. Nie mogę..wyję..

Kosmyczek Kamyczek

Od: Pon mar 16, 2009 17:38

Post » Śro lip 11, 2012 8:05 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Kosmyczek Kamyczek pisze:Siedzę czytam te wątki i ryczę..normalnie nie daję rady, jak tylko trochę zarobię i dochrapię się większego niż 39 m mieszkania to zabiorę jeszcze ze 2 sztuki. Mój Kosmyk i Kamyk na pewno się zgodzą. Z mężem gorzej, ale i to przeżyję. Nie mogę..wyję..

Nie wyj tylko bierz. Zobaczysz, będzie ok tylko trzeba wszystko przemyślec, ulożyć sobie...Bierz choć jednego. Mam 48 m, córkę, TŻ i...od wczoraj ze *ścia :wink: kotów w domu (większość tymczasy) Gdyby nie to,że wczoraj TŻ z córką łapali kocią rodzinę to wzięłabym szylki i rudzika. Choć mam kota specjalnej troski Żuka i on jest naszym wielkim zmartwieniem.Wszelkie nowe koty to dla niego zagrozenie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 11, 2012 10:59 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

ASK@ pisze:
Kosmyczek Kamyczek pisze:Siedzę czytam te wątki i ryczę..normalnie nie daję rady, jak tylko trochę zarobię i dochrapię się większego niż 39 m mieszkania to zabiorę jeszcze ze 2 sztuki. Mój Kosmyk i Kamyk na pewno się zgodzą. Z mężem gorzej, ale i to przeżyję. Nie mogę..wyję..

Nie wyj tylko bierz. Zobaczysz, będzie ok tylko trzeba wszystko przemyślec, ulożyć sobie...Bierz choć jednego. Mam 48 m, córkę, TŻ i...od wczoraj ze *ścia :wink: kotów w domu (większość tymczasy) Gdyby nie to,że wczoraj TŻ z córką łapali kocią rodzinę to wzięłabym szylki i rudzika. Choć mam kota specjalnej troski Żuka i on jest naszym wielkim zmartwieniem.Wszelkie nowe koty to dla niego zagrozenie.

Asia ma rację my też mamy mieszkania go 50m ,rodziny ,moje dzieci mają już dość mojej kociej pasji i po kilkanaście kotów i ja mam dwa psy.Niestety jestem świeżo po szpitalu ,czuję się fatalnie czekam na wyniki a mimo tego pewnie coś bym wzięła lecz u mnie było pp niedawno więc koty od razu musiałyby otrzymać surowicę i zylexis a to koszt.Największy problem to dojazdy do Olsztyna w moim stanie bo tylko tam jeżdżę do wetów.Następny problem w każdej chwili mogę znów wylądować w szpitalu.

horacy 7

Post » Czw lip 12, 2012 11:22 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Witam i zdrówka życzę :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw lip 12, 2012 12:53 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Basia wyraziła zgodę.
Jest wynik, i niestety jest nowotwór.
joanna3113

Post » Czw lip 12, 2012 12:56 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

joanna3113 pisze:Basia wyraziła zgodę.
Jest wynik, i niestety jest nowotwór.

Basieńko, proszę nie poddawaj się i walcz.
Tutaj my wszyscy jesteśmy z Tobą i stoimy murem zaciskając kciuki i modląc się.
Nie będe oszukiwać,że wiem co czujesz.Ale okropnie na pewno. Ale będzie dobrze. Bo MUSI być dobrze :!:
Kochana ,trzymaj się i nie daj się zmorze :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 12, 2012 12:59 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Basiuniu, bardzo, ale to bardzo proszę, żebyś nie poddawała się, żebyś walczyła z tą gangreną. Masz dla kogo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]