Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Kasy pks zamknięte. Kasa pkp do 22 a ja tylko karta moge placic, bo mam mniej niz 20zl na koncie.
najszczesliwsza pisze:Nie wypłacę kasy z bankomatu, bo mam około 15 zł na koncie (po odjęciu za papier toaletowy w Żabce, nie pytajcie.. Młody.)
Kasy PKS do 14.30, a tylko tak mogłabym kupić bilet na PKS. Dojechałam tu parę min.przed 17. Bilet na PKP kupię w kasie, bo tam zapłacę kartą. A może PKS ma coś takiego jak przejazd kredytowany? PKP wiem, że ma... A indeksu nie mam nadal...
kotx2 pisze:najszczesliwsza pisze:Nie wypłacę kasy z bankomatu, bo mam około 15 zł na koncie (po odjęciu za papier toaletowy w Żabce, nie pytajcie.. Młody.)
Kasy PKS do 14.30, a tylko tak mogłabym kupić bilet na PKS. Dojechałam tu parę min.przed 17. Bilet na PKP kupię w kasie, bo tam zapłacę kartą. A może PKS ma coś takiego jak przejazd kredytowany? PKP wiem, że ma... A indeksu nie mam nadal...
A u kierowcy autobusu nie kupisz?Przecież można
kotx2 pisze:najszczesliwsza pisze:Nie wypłacę kasy z bankomatu, bo mam około 15 zł na koncie (po odjęciu za papier toaletowy w Żabce, nie pytajcie.. Młody.)
kotka doroty pisze:kotx2 pisze:najszczesliwsza pisze:Nie wypłacę kasy z bankomatu, bo mam około 15 zł na koncie (po odjęciu za papier toaletowy w Żabce, nie pytajcie.. Młody.)
Bez gotówki nie kupia i kasy PKS-u nieczynne,pisała wcześniej
najszczesliwsza pisze:Mam wystarczająco naj PKP. Z Cz-wy do L-ca płaciłam niecałe 8 zł za TLK.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości