TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 20:21 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Justyś,bardzo mi przykro :(

Mnóstwo ciepłych myśli przesyłam ...............
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 06, 2012 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

phantasmagori pisze:Kreciku [i] :cry:

Justyś przytulam :(

Dziękuje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro cze 06, 2012 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik b.źle:(potrzebne $ na karme i we

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Krecik nie żyje :placz: :placz: :placz: Odszedł nad ranem spokojnie [*]

Justyś bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry:

Dzięki Lidziu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 21:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Myszolandia pisze:Justyś,bardzo mi przykro :(

Mnóstwo ciepłych myśli przesyłam ...............

Dzięki Mysza , choć wiedziałam że to nastąpi bo Krecik był juz stary i chory ale jakoś tak mimo wszystko smutno , choć wiem że miał dobre i długie życie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Bardzo chce podzękować Nowa-Sztno która adoptowała Teodorka , przysłała mi paczuszkę a w niej Feliway z dyfuzorem i jest juz w kontakcie , krople do oczu , leki które forosemid który mogę wykorzystać dla Czikusia no i 3 puszeczki animondy, bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Dziś też wzięłam od weta na kreskę zamówione obroże i feliway dla Morfeuszka i jutro będę go na górę przeprowadzać , troszkę się boje , proszę trzymajcie :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Nie podoba mi sie dziś Laryska bo często sika i co chwile siada przy siku i piszczy , wygląda mi to na zapalenie pęcherza , na razie podałam jej urosept .
Zamówiłam też dla niej obroże z feromonami bo boi sie tych wuwuzel a u mnie ich nie brakuje :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś też wzięłam od weta na kreskę zamówione obroże i feliway dla Morfeuszka i jutro będę go na górę przeprowadzać , troszkę się boje , proszę trzymajcie :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro cze 06, 2012 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik b.źle:(potrzebne $ na karme i we

Justa&Zwierzaki pisze:Krecik nie żyje :placz: :placz: :placz: Odszedł nad ranem spokojnie [*]

:roll: [*][*][*] robilas co moglas, widocznie juz czas byl na to... Ale wie, ze go kochalas, ze walczylas o niego. On to wie i na pewno odchodzil z taka wlasnie swiadomoscia, dlatego odszedl spokojnie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 06, 2012 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Justa&Zwierzaki pisze:Nie podoba mi sie dziś Laryska bo często sika i co chwile siada przy siku i piszczy , wygląda mi to na zapalenie pęcherza , na razie podałam jej urosept .
Zamówiłam też dla niej obroże z feromonami bo boi sie tych wuwuzel a u mnie ich nie brakuje :evil:

a moze to z tego zimna tylko...

co do wuwuzel-mi tez dzialaja na nerwy, kiedys mi ktos niemal za uchem huknal "tym czyms", dlugo dochodzilam do siebie. Wiec nie dziwie sie Larysce... skoro ona boi sie wszystkiego...

Za Morfiego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 06, 2012 22:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

I jeszcze na pożegnanie fotki Krecika :(

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro cze 06, 2012 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Justa&Zwierzaki pisze:Nie podoba mi sie dziś Laryska bo często sika i co chwile siada przy siku i piszczy , wygląda mi to na zapalenie pęcherza , na razie podałam jej urosept .

Dobrze że podałaś jej urosept :ok:
Takie posikiwanie co chwila i jak mówiłaś wylizywanie się, ewidentnie wskazuje na zapalenie pęcherza.
Nie mam pojęcia, czy psom można dawać preparaty z żurawiną, ale na ludzki pęcherz działają rewelacyjnie. Podpytaj weta.
Furagin też bardzo dobrze działa :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw cze 07, 2012 20:01 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

A co dzisiaj tak cichutko u mrusiów :?: :roll:
Ciotki pewnie nie mogą pisać bo kciuki zaciśnięte dalej trzymają :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw cze 07, 2012 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Witam się wieczorkiem :) Pozdrawiam i kciuki za Laryskę trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw cze 07, 2012 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Krecik [*] (potrzebne $ na karme i weta

Najpierw wybiegałam na maxa psy aby choć przed parę godzin spały jak kamień i aby nie chodziły po mieszkaniu :twisted:

Na początku Morfeusz był bardzo wystraszony , siedział w kącie klatki i syczał jak widział któregoś z moich psów aż zaczął wymiotować, nic nie zjadł tylko sie wody napił . Po kilku godzinach do jego klatki wszedł Miki ( chyba był zazdrosny że ja ciągle miziam i gadam do Mofriego ) /ale na szczęście po kilku godzinach zaczął troszkę jeść dosłownie parę ziarenek i już tak nie syczy i sie nawet przeciągnął i dał mi brzucho do miziania , mam nadzieje że jutro będzie lepiej , dzięki za :ok: i proszę o dalsze :ok:

Niebawem będą też fotki które wstawi Phanti :lol:

Laryska dziś też dostała uroset i dziś troszkę mniej ''siada'' ale sika dalej dużo .

Od wczoraj znów podaje Fibiemu Arthroflex bo znów źle chodzi ale na niego to dobrze działa i pewnie po kilku dniach bedzie jak ''nówka'' :twisted:

Miki dziś zakończył brać antybiotyk Relixine .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]