Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 15:11 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Też się nieźle ubawiłam tą historia z "nie tym" telefonem :lol:
A kto ma wiedzę jak poszło z Zuzią i Czarną?

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw sty 19, 2012 15:15 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 koty do Wa-wy, 2 do Poznania -dziś

Szalony Kot pisze:Dojechali :ok:

Miluś bardziej odważny, narzeka i miauczy, wyjęty z transporterka od razu ogon w górze i dawał się głaskać pracownikom.
Groszek z tyłu transporterka, przestraszony... wsadzony do kuwety rozpłaszczył się w niej i patrzył, gdzie zwiać.

Teraz obaj chłopaki zaszyli się pod drukarką, faksem i skanerami :mrgreen:

To się w sobotę spotkają dwa Milusie :wink: nasz mały, kompaktowy kotek też takie imię nosi :mrgreen: czekam zatem niecierpliwie :mrgreen:
Szalony Kocie, ja chłopaków i tak do weta na przegląd zabiorę, z tego co czytałam, to trzeba ich będzie odrobaczyć, to od razu "zapodamy" pewnie Groszkowi leczenie :D

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Czw sty 19, 2012 15:31 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Do Dużej.... Miluś ma jeszcze wersję imienia Miłek - i pod takim imieniem jest ogłaszany przez CatAngel ( z mojego zamówienie pakieciu 130- chyba jeszcze do konca nie wyczerpanego... to pewnie warto prosic by namairy dla zgłaszającego się tłumku :wink: świetnych domków były na Ciebie?

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw sty 19, 2012 16:14 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 koty do Wa-wy, 2 do Poznania -dziś

Duża von Focha pisze:
Szalony Kot pisze:Dojechali :ok:

Miluś bardziej odważny, narzeka i miauczy, wyjęty z transporterka od razu ogon w górze i dawał się głaskać pracownikom.
Groszek z tyłu transporterka, przestraszony... wsadzony do kuwety rozpłaszczył się w niej i patrzył, gdzie zwiać.

Teraz obaj chłopaki zaszyli się pod drukarką, faksem i skanerami :mrgreen:

To się w sobotę spotkają dwa Milusie :wink: nasz mały, kompaktowy kotek też takie imię nosi :mrgreen: czekam zatem niecierpliwie :mrgreen:
Szalony Kocie, ja chłopaków i tak do weta na przegląd zabiorę, z tego co czytałam, to trzeba ich będzie odrobaczyć, to od razu "zapodamy" pewnie Groszkowi leczenie :D

To masz katar u obu, z oczu cieknie Milusiowi też, załzawione ma. W uszach czarno.
Żarci są strasznie, bałam się, że nie będą chcieć jeść, zeżarli wszystko 8O

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 19, 2012 16:25 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

one dostaly juz pierwsza dawke Cestal/a i trzeba powtorzyc 26-go stycznia koniecznie. Dostali po 1,5 tabletki CESTAL.

Ciekawe jak tam Czarna i Zuzia w Łomiankach?

Pani Teresa trzesla sie z nerwow, calowala te koty,nie dala rady ich dokontenerka wsadzic, plakala.Oj, ja razem z nia.. . .ciezko bylo okropnie. Wracalam, to zajechalam zobaczyc jak sie czuje p. Teresa . . .SMUTNA, ALE BARDZO, BARDZO WDZIECZNA. Mowi, ze tak trzeba i cieszy sie, ze dostaly szanse i bardzo Wam dziekuje.

edit:

zadzwonilam do pati-c, bo nie moglam wytrzymac i zapytalam jak tam Czarna i Zuzia, czy dojechaly, czy odebralii czy nie uciekly.
A Patrycja powiedziala, ze nawet calkiem calkiem sie poruszaly po domu, wcale za bardzo nie przestraszone, ludzie zadowoleni i bardzo fajni i zeby sie nie martwic, bo extra dom, warunki i w ogole.
Tak wiec ja bardzo, bardzo, bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy przyczyniliscie sie do tego, ze cztery koty "za płoty" i to jak dobrze????

Teraz cos zjem i zajme sie "swoimi" zwierzakami. Popsitulam tlosecke, bo takie biedniusie, patsą na mnie i miaukaja, bo chce sie jak nie wiem co na kolanka.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw sty 19, 2012 17:10 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Pinokio! jak się czuje sunia chuda?! biedna Pani Teresa... ale bardziej mnie smuci, że nie ma wsparcia rodziny...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw sty 19, 2012 17:27 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Halo, halo...
Nie wiecie co z koteczkami łomiankowskimi...?

Bo Renifer już wrócił.
Jakby co to mógłby po nie pojechać do Warszawy i przywieźć je do Łomianek (jeśli są w Warszawie :roll: ).
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 19, 2012 17:32 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

one już w łomiankach 8)
pinokio_ pisze:zadzwonilam do pati-c, bo nie moglam wytrzymac i zapytalam jak tam Czarna i Zuzia, czy dojechaly, czy odebralii czy nie uciekly.
A Patrycja powiedziala, ze nawet calkiem calkiem sie poruszaly po domu, wcale za bardzo nie przestraszone, ludzie zadowoleni i bardzo fajni i zeby sie nie martwic, bo extra dom, warunki i w ogole.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 19, 2012 17:33 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Oooo to git :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 19, 2012 17:39 Re: 18 kotów-Wólka-2 w Łomiankach w DS, 2 jadą do Poznania-DT

Zuzia
Obrazek

i Czarna -obie bardzo podobne
Obrazek

już ich nie trzeba ogłaszać :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw sty 19, 2012 17:42 przez Patmol, łącznie edytowano 2 razy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 19, 2012 17:40 Re: 18 kotów-Wólka-2 w Łomiankach w DS, 2 jadą do Poznania-DT

O rany, jakie to są słodziaki! :1luvu:
Mruczą, tulą się, wciskają na ręce (tylko te pazury...).
Aktualnie obydwa leżą obok mnie (na biurku i krześle). Groszek przysypia.
Miluś bardzo szybko oddycha, nawet jak spokojnie leży to ma taką dychawkę :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 19, 2012 17:43 Re: 18 kotów-Wólka-2 w Łomiankach w DS, 2 jadą do Poznania-DT

Szalony Kot pisze:O rany, jakie to są słodziaki! :1luvu:
Mruczą, tulą się, wciskają na ręce (tylko te pazury...).
Aktualnie obydwa leżą obok mnie (na biurku i krześle). Groszek przysypia.
Miluś bardzo szybko oddycha, nawet jak spokojnie leży to ma taką dychawkę :(

Widać, że były dobrze traktowane :)
szkoda, że tak potoczyły się losy ich Dużych :(
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw sty 19, 2012 17:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Patmol pisze:a może facet przemyśli i tez weźmie sobie kota :mrgreen:

numery do was już ma 8) i wie, że koty z dowozem

Evelin - a pisałaś do niego Szalony Kocie?

Nie,ale w swoim mniemaniu pisałam same oczywistości- że jestem evelin1z miau, że pinokio przywiezie koty do Zambrowa,że pati zadzwoni i zeby się odezwał,bo nie wiadomo ile kotów ma jechać...
Pewnie sobie facet pomyslał -jakas nawiedzona wariatka...
Na koniec jeszcze napisałam,że już odebralam jego pw na miau i wszystko w porządku...
Potem,jak Pati zawiadomiła go,że bedzie z kotami o którejs tam to sie przestraszył....Sama bym sie niepokoiła ,czy nie przywiozą mi kilku kotecków... :mrgreen:

Ale się cieszę,ze sie udało....

Evelin1

Od: Czw sie 04, 2011 19:28

Post » Czw sty 19, 2012 18:00 Re: 22koty-grozi im śmierc-2 do Łomianek-DS, 2 do Poznania-DT

Evelin1 pisze:
Patmol pisze:a może facet przemyśli i tez weźmie sobie kota :mrgreen:

numery do was już ma 8) i wie, że koty z dowozem

Evelin - a pisałaś do niego Szalony Kocie?

Nie,ale w swoim mniemaniu pisałam same oczywistości- że jestem evelin1z miau, że pinokio przywiezie koty do Zambrowa,że pati zadzwoni i zeby się odezwał,bo nie wiadomo ile kotów ma jechać...
Pewnie sobie facet pomyslał -jakas nawiedzona wariatka...
Na koniec jeszcze napisałam,że już odebralam jego pw na miau i wszystko w porządku...
Potem,jak Pati zawiadomiła go,że bedzie z kotami o którejs tam to sie przestraszył....Sama bym sie niepokoiła ,czy nie przywiozą mi kilku kotecków... :mrgreen:

Ale się cieszę,ze sie udało....

Ale akcja :ryk: :ryk:
Minę pewnie miał niezłą.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw sty 19, 2012 18:47 Re: 18 kotów-Wólka-2 w Łomiankach w DS, 2 jadą do Poznania-DT

Potrzebna pilnie wizyta przedadopcyjna Warszawa-Wilanów w sprawie Malwiny.
Pani brzmi bardzo sensownie, do domu niewychodzącego, miała 16 lat persa.

Chyba meksykanka wcześniej pisała, że jej TZ będzie w przyszłym tygodniu w Białymstoku, moglibyśmy mu Malwinę przekazać, jakby wszystko było ok.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

[poprzednia][następna]