Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwonami pisze:Te kocie altanki to niczym Hilton jakiś albo inny hotel pięciogwiazdkowy![]()
Wspaniałe, że te kociny mają Ciebie, Agnieszko![]()
![]()
EVA2406 pisze:Jestem pod wrażeniem tych kocich pałaców.
I aż się dziwię, że nikt nie protestuje, że nikomu nie przeszkadzają koty. To cud po prostu.
EVA2406 pisze: Wczoraj żegnaliśmy kotka, który został znaleziony umierający z urwaną łapką. Nie było to na skutek wypadku........ Dowieziony do weta i szykowany do zabiegu oczyszczenia łapki. Gdy miał robione badania, okazało się, że w przebitym żołądku tkwi 10 cm patyk......Kotek nie przeżył.......
Przecież do ch.....y sam go nie połknął![]()
![]()
![]()
Brak mi słów na takie .......ech nie będę się wyrażać.
Prakseda pisze:iwona66 pisze:Za złapanie ostatniego srajdka![]()
![]()
![]()
Chyba mocno trzymałaś, bo mam info, że ....JEST, JEST, JEST![]()
![]()
![]()
Uff!!!
To teraz pora na mamuśkę ale już na powierzchni ziemi.
Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Jestem pod wrażeniem tych kocich pałaców.
I aż się dziwię, że nikt nie protestuje, że nikomu nie przeszkadzają koty. To cud po prostu.
Faktycznie to cud. Gdy pomyślę jak u mnie próbowali wyeliminować z okolicy koty.... I udało się to łobuzom.
EVA2406 pisze: Wczoraj żegnaliśmy kotka, który został znaleziony umierający z urwaną łapką. Nie było to na skutek wypadku........ Dowieziony do weta i szykowany do zabiegu oczyszczenia łapki. Gdy miał robione badania, okazało się, że w przebitym żołądku tkwi 10 cm patyk......Kotek nie przeżył.......
![]()
![]()
To jest przerażające, takich mamy współobywateli, że i dzieci mordują i katują. Pewnie w dzieciństwie dręczyli zwierzęta.... Student adoptuje koty i je okrutnie morduje, dziewczyny adoptują małe kotki, a potem zjadają je węże. Mięso z antybiotykami. I potem dziwimy się, że koty i psy choruja i mają alergie, nie wspominając o nas samych.
Ile tego jeszcze będzie?
Iwonami pisze:Te kocie altanki to niczym Hilton jakiś albo inny hotel pięciogwiazdkowy![]()
Wspaniałe, że te kociny mają Ciebie, Agnieszko![]()
![]()
alysia pisze:Prakseda pisze:iwona66 pisze:Za złapanie ostatniego srajdka![]()
![]()
![]()
Chyba mocno trzymałaś, bo mam info, że ....JEST, JEST, JEST![]()
![]()
![]()
Uff!!!
To teraz pora na mamuśkę ale już na powierzchni ziemi.
juz nie moge sie rozeznac, kto jest... kto by to nie byl![]()
![]()
A jak ten maly smark wrzeszczacy, ktorego mialam przedwczoraj przyjemnosc poznac i nawet potrzymac chwil kilka?
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Jestem pod wrażeniem tych kocich pałaców.
Faktycznie to cud. Gdy pomyślę jak u mnie próbowali wyeliminować z okolicy koty.... I udało się to łobuzom.
![]()
![]()
To jest przerażające, takich mamy współobywateli, że i dzieci mordują i katują. Pewnie w dzieciństwie dręczyli zwierzęta.... Student adoptuje koty i je okrutnie morduje, dziewczyny adoptują małe kotki, a potem zjadają je węże. Mięso z antybiotykami. I potem dziwimy się, że koty i psy choruja i mają alergie, nie wspominając o nas samych.
Ile tego jeszcze będzie?
Iwonko, właśnie napisałam przed chwilą na wątku Bożenki, że dla mnie to już pora umierać, bo ten okrutny świat wokół mnie, zaczyna mnie przerażać i przestaję umieć tu żyć.
Pamiętam jak moja Babcia była już wiekowa i jak z czymś " nowoczesnym"( co było niezgodne z zasadami w których była wychowana), nie umiała się pogodzić mówiła:
pora umierać. Nie rozumiałam wtedy tych słów. Teraz zaczynam rozumieć......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 576 gości