Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kasia trzymamy się ramy... musi być w końcu choć trochę lepiej.
A co wetka Twoja mówi?
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Kasia trzymamy się ramy... musi być w końcu choć trochę lepiej.
A co wetka Twoja mówi?
Chce wracać do podawania antybiotyku ...
Gibutkowa pisze:I co o tym myślisz? To jednak chyba długi czas na czekanie na tego Doktora to może warto jeśli wcześniej po tym były efekty. No chyba że miałaby być pobrana tkanka czy cośtam na antybiogram to wtedy 2 tygodnie musi być bez antybiotyków.
vailet pisze:Który to kupala walnął w kołdrę?
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Który to kupala walnął w kołdrę?
Nie wiem który, za to na pewno wiem który NIE : na pewno nie Ziabol, nie Baąelińska i nie Miszczu ... cała reszta jest "podejrzana"..., jeżeli Parys to przy współudziale Miszcza, bo Parys w kuwecie nie zakopuje - od tego ma służbę ... a koopal był pięknie zakopany(rozmazany) w kołdrę i prześcieradło... i w materac też ...
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.
A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.
goblin.a pisze:Gibutkowa pisze:julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.
A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.
czy istnieje jeszcze możliwość zamówienia u kogoś tej pasty? jaki jest termin jej ważności?
goblin.a pisze:Gibutkowa pisze:julk@j pisze:
czy istnieje jeszcze możliwość zamówienia u kogoś tej pasty? jaki jest termin jej ważności?
katarzyna1207 pisze:A ta pasta to na co jest?
julka75 pisze:katarzyna1207 pisze:A ta pasta to na co jest?
na odkłaczanie Kasiu.
Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.
julka75 pisze:Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.
katarzyna1207 pisze:julka75 pisze:Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.
Jeżeli jest lepsza od Bezopetu albo od Maltsoft Gimpet-a to mogła bym się "podpiąć" pod Twoje zamówienie?Franka strasznie mi się zakłacza, a te w/w nie bardzo na nią działają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 112 gości