Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 19:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasia trzymamy się ramy... musi być w końcu choć trochę lepiej.
A co wetka Twoja mówi?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 27, 2011 19:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:( Wierzę że masz dosyć bo też bym miała.Który to kupala walnął w kołdrę?Bejbi zawsze w doopkę miała zastrzyki.Jak na razie w kark nigdy.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lip 27, 2011 19:59 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Kasia trzymamy się ramy... musi być w końcu choć trochę lepiej.
A co wetka Twoja mówi?

Chce wracać do podawania antybiotyku ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro lip 27, 2011 20:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Kasia trzymamy się ramy... musi być w końcu choć trochę lepiej.
A co wetka Twoja mówi?

Chce wracać do podawania antybiotyku ...

I co o tym myślisz? To jednak chyba długi czas na czekanie na tego Doktora to może warto jeśli wcześniej po tym były efekty. No chyba że miałaby być pobrana tkanka czy cośtam na antybiogram to wtedy 2 tygodnie musi być bez antybiotyków.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lip 27, 2011 21:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:I co o tym myślisz? To jednak chyba długi czas na czekanie na tego Doktora to może warto jeśli wcześniej po tym były efekty. No chyba że miałaby być pobrana tkanka czy cośtam na antybiogram to wtedy 2 tygodnie musi być bez antybiotyków.

Nie zdecyduję się teraz na kolejną endoskopię tylko dla antybiogramu - to byłaby trzecia narkoza w przeciągu niecałych trzech miesięcy ... Poza tym, gdyby Ziabol musiał mieć endoskopię - to już tylko u kogoś, z kim profesor współpracuje... bo w Lublinie to znowu trafimy na tę koszmarną babę z umieralni (niestety, ona jest "w pakiecie" z tym lekarzem od endoskopii :( ). Ciągle jeszcze się łudzę, że te wymioty związane są z zaleczaniem się tego pękniętego wrzoda ... Jeszcze poczekam ze dwa dni ... Mały już tak długo dostawał antybiotyki...nie wiem, ile on jeszcze wytrzyma .... :(
Bawi się ze mną w polowanie - wisi na kanapie pod narzutą (wbity pazurami-bo inaczej przecież wisieć się nie da) i nagle wystrzela spod tej narzuty na moja rękę ... i jak "dolatuje" to nie ma już pazurków, tylko mięciutkie łapeczki - paputki :1luvu: :1luvu: Bo wie, że to moja ręka ... nie znam takiego drugiego kota ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 27, 2011 21:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Który to kupala walnął w kołdrę?

Nie wiem który, za to na pewno wiem który NIE : na pewno nie Ziabol, nie Baąelińska i nie Miszczu ... cała reszta jest "podejrzana"... :evil: , jeżeli Parys to przy współudziale Miszcza, bo Parys w kuwecie nie zakopuje - od tego ma służbę ... a koopal był pięknie zakopany(rozmazany) w kołdrę i prześcieradło... i w materac też ... :evil: :evil: :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 27, 2011 23:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Który to kupala walnął w kołdrę?

Nie wiem który, za to na pewno wiem który NIE : na pewno nie Ziabol, nie Baąelińska i nie Miszczu ... cała reszta jest "podejrzana"... :evil: , jeżeli Parys to przy współudziale Miszcza, bo Parys w kuwecie nie zakopuje - od tego ma służbę ... a koopal był pięknie zakopany(rozmazany) w kołdrę i prześcieradło... i w materac też ... :evil: :evil: :evil:

A to małpiszon :evil: szlag by mnie trafił gdybym usiadła na taką niespodziankę.Kasia z Ziabolkiem to niesamowite że on się bawi.Nie widać że go boli?Nie jojczy?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 28, 2011 10:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:
julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.

A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.

czy istnieje jeszcze możliwość zamówienia u kogoś tej pasty? jaki jest termin jej ważności?

goblin.a

Od: Czw lip 28, 2011 10:50

Post » Czw lip 28, 2011 13:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

goblin.a pisze:
Gibutkowa pisze:
julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.

A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.

czy istnieje jeszcze możliwość zamówienia u kogoś tej pasty? jaki jest termin jej ważności?

Najlepiej napisz PW bezpośrednio do Julity (ona ma teraz chyba nick julka75). Mi przy okazji innej wysyłki zamówiła i wysłała Secret w tym samym miejscu kupiła co Julita - to jest sklep internetowy w Niemczech.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 28, 2011 13:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

goblin.a pisze:
Gibutkowa pisze:
julk@j pisze:

goblin.a odbierz PW

edit: ślepa jestem... już odebrane
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw lip 28, 2011 20:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A ta pasta to na co jest?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 28, 2011 20:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:A ta pasta to na co jest?

na odkłaczanie Kasiu.
Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.

julka75

Post » Czw lip 28, 2011 20:47 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

julka75 pisze:
katarzyna1207 pisze:A ta pasta to na co jest?

na odkłaczanie Kasiu.
Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.

i w dodatku jak była jeszcze dostępna to kosztowała 35zł :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 28, 2011 21:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

julka75 pisze:Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.

Jeżeli jest lepsza od Bezopetu albo od Maltsoft Gimpet-a to mogła bym się "podpiąć" pod Twoje zamówienie? :wink: Franka strasznie mi się zakłacza, a te w/w nie bardzo na nią działają...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 28, 2011 21:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
julka75 pisze:Tak sobie myślę, że mogłabym kilka sztuk zamówić i wystawić np. na pchlim targu, może ktoś jej poszukuje, bo ponoć w Polsce jest niedostępna.

Jeżeli jest lepsza od Bezopetu albo od Maltsoft Gimpet-a to mogła bym się "podpiąć" pod Twoje zamówienie? :wink: Franka strasznie mi się zakłacza, a te w/w nie bardzo na nią działają...

jeżeli chcesz, mogę Cię "podpiąć" :ok: Pasta będzie kosztować 20zł. + koszty wysyłki (myślę, że nie więcej jak 5zł, muszę zapytać) Może jeszcze ktoś chce?

julka75

[poprzednia][następna]