WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 14:21 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Erin pisze:Hormony? 8)

Ale nam się dostanie :wink:

Iiiiiiiii tam... Ważne, żeby dziecko było zdrowe :mrgreen:
pwpw

Post » Śro gru 07, 2011 14:26 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

O matko :lol:
Chyba się przezornie ewakuuję 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 07, 2011 14:28 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

A mnie Marzenia może w końcu odwiedzi :ryk: :ryk: :ryk:
pwpw

Post » Śro gru 07, 2011 21:31 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Dzięki Wam - w końcu wiem skąd te mdłości i bóle żołądka od ponad roku :wink:
no i to była jedyna radosna chwila dzisiejszego dnia, kiedy się trochę uśmiechnęłam.
No jeszcze się roześmiałam słuchając opowieści z ds Maciusia.

Zapomniałyście Drogie Panie o jeszcze jednym teście paskowym - na helicobacter - od niego zacznę :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 08, 2011 7:57 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Od roku? To Ty słoniątko chcesz urodzić czy jak? 8O
I teraz to naprawdę uciekam, bo dostanę OPer :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 08, 2011 11:39 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Erin pisze:Od roku? To Ty słoniątko chcesz urodzić czy jak? 8O
I teraz to naprawdę uciekam, bo dostanę OPer :mrgreen:

sama się nad tym zastanawiam jak to będzie...
słoniątka nie chcę :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 09, 2011 1:14 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

3 tabletka a gimnastyka z podawaniem coraz większa. Dzisiaj było połączenie wołowinki i jogurtu gruszkowo-poamrańczowego z ziarnami 8O staram się oglądać Mikę codziennie aby wiedzieć czy są inne ogniska grzybka i ufam, ze dobrze widzę i ze nowych brak :roll: oby :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ona jest taka smieszna i coraz lepiej i bystrzej kontaktująca (tzn chodzi mi o podążanie wzrokiem za piórkiem - co dotychczas jej dziwnie wychodziło bo miała takie momenty jakby się zawieszała a teraz już reaguje tak jak Notunia).

Marzenia11

Post » Sob gru 10, 2011 23:13 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Wczoraj był dzień przerwy bo nie udało mi się w niczym podać Mice tabletki.
Dzisiaj w dzień próbowałam ze dwie godziny - indyk mielony, indyk w kawałku, parówki z indyka, kiełbasa czosnkowa, serek biały. Wczoraj odpadła pasztetowa, makrela wędzona, wołowinka w kawałku i mielona. Dzisiaj byłam zdruzgotana, bo ona powinna brać jeszcze te tabletki. Zaczęłam się martwić, bo głodzę koty a mimo tego nie zainteresowała się jedzeniem - że może jest chora, moze coś jest gorzej itp. Wkurzyłakm sie i Mika to doskonale wyczuła i uciekała ode mnie (teraz zresztą też ucieka, ale już się wieczorem bawiła).
Wróciłam dzisiaj wieczorem zaoptarzona w :serek topiony o smaku śmietankowym, pasztet podlaski i smietanę tłustą. Zaczęłam od pasztetu - nic, ale serek topiony, a w nim tabletka podzielona na 4 części i się udało, choć za pierwszym razem oczywiście tak jadłą że zjadła bez tabletki.

Horror. Okropne to jest. Już bym chciała aby grzyb był w odwrocie.

Marzenia11

Post » Sob gru 10, 2011 23:20 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Marzeniu a co za tabletki Ty Jej dajesz?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob gru 10, 2011 23:21 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

magaaaa pisze:Marzeniu a co za tabletki Ty Jej dajesz?

gryzeofulwinę p/grzybiczna.

Marzenia11

Post » Sob gru 10, 2011 23:22 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

A biokan nie pomógł?
Biedna ta Mika; tak się jej ten grzyb uczepił.

magaaaa

Post » Sob gru 10, 2011 23:24 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

magaaaa pisze:A biokan nie pomógł?
Biedna ta Mika; tak się jej ten grzyb uczepił.

a kiedy Mika miała grzybka?
Ja nie podawałam biokanu. Chyba Ci się koty pomyliły :wink:

Marzenia11

Post » Sob gru 10, 2011 23:25 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

A nie miała?
No to mi się pomyliły :oops:

magaaaa

Post » Sob gru 10, 2011 23:27 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Nie, nie miała.
Grzybka miały moje torpedy - a ponieważ były włączone do stada zanim został zdiagnozowany pozostałe towarzystwo (w tym MIka) dostawało tabletki profilaktycznie. Jeśli już to niewielkiego grzybka miała moja Noteczka, nie jadła tabletek (tylko kilka na początku) ale na szczęście sobie poradziła i nie rozwinął się duży grzyb.

Marzenia11

Post » Wto gru 13, 2011 0:35 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Najukochańsze oczy świata :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Najukochańszy brzuchol świata :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]