K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 18, 2011 17:13 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:
miszelina pisze:Ja mam jeszcze do wystawienia na bazarku tunelik dla kota, funkiel-nówka i metaxe 7*, postaram się zrobić bazarek w weekend, jak dojdę do siebie po 2 delegacjach i jubileuszu :twisted: Na razie chodzę do tyłu i już zapomniałam, że miałam urlop.
Idź śladem kosmy ;)

katebush - bywasz w centrum?
Bardzo ładny nick. Miewam taki na innych forach ;)

tak pracuje przy szlaku i codziennie przejezdzam przez rynek :) tylko nie wiem czy uda mi sie zabrac wszystko na jeden raz, ale zawsze mozemy sie umowic dwa razy :) Czy godzina 17.30-18.00 w centrum Ci pasuje? ewentualnie kolo 8.00-8.30 rano, bo miedzy 9.00 a 17.00 jestem w pracy :roll:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro maja 18, 2011 17:15 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Niestety na ogół jestem wolna dopiero po 19, rano też odpada :(

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro maja 18, 2011 17:18 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

a moze na Kurdwanow ktos ma blizej w godzinach wieczornych?
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro maja 18, 2011 17:56 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:
miszelina pisze:Ja mam jeszcze do wystawienia na bazarku tunelik dla kota, funkiel-nówka i metaxe 7*, postaram się zrobić bazarek w weekend, jak dojdę do siebie po 2 delegacjach i jubileuszu :twisted: Na razie chodzę do tyłu i już zapomniałam, że miałam urlop.

Idź śladem kosmy ;)

No niestety nie mogę sobie na to pozwolić, z czegoś muszę żyć ja i koty :evil:

Katebush, mogłabyś podrzucić mi do pracy rano, pracuję obok rynku, od 7.30, a ja wzięłabym do kociarni dla _namidy_.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro maja 18, 2011 18:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

kitkowa pisze::(

Na domowych tygrysach jest ogłoszenie Katii, pięć kotów dalej jest ogłoszenie Katii :roll: Jeśli już nie szanujemy swojej pracy nawzajem, to może szanujmy czytających portale z ogłoszeniami. Jeśli już ktoś dubluje robotę innych (bo ma np. na to ochotę), to niech przynajmniej poinformuje, że taka ochota go naszła (zaoszczędzi to czas innych) i ściąga też koty dawno wyadoptowane, vide Tosia anny09, dając szansę innym kotom na wyłapanie ich na stronie.

Już wyjaśniam
Dokupiłam Katii duży pakiet dodatkowych ogłoszeń u CatAngel ze względu na jej podbramkową sytuację - okazało się, że ma tylko tydzień na znalezienie nowego domu, tymczasowego lub stałego, i musi to być dom bez innych zwierząt. Sprawa jest bardzo pilna i (mam nadzieję) jednorazowa, dlatego pomyślałam, że może nawet jeżeli ogłoszenia będą się dublowały, to może ktoś ją prędzej zauważy i zapamięta. Nic nie pisałam też dlatego, żeby nie mieszać. Jeżeli źle myślałam, to przepraszam. Kiedy będzie podobna sytuacja (oby nie), na pewno napiszę.
O innych dublujących się ogłoszeniach nic nie wiem.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro maja 18, 2011 20:35 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Kolejny kot działkowy trafil dzisiaj do KV. Kocur dziki, wszystkie łapy sparalizowane - reakcja neurologiczna. Przed chwilą dostałam informację, że kot wstał. Ma zapalenie pęcherza i się "zatkał". Po założeniu cewnika kot wrócil do świata zywych i sprawnych. Kreatynina 13,4, ( norma 1,8) mocznik 242 ( norma 13). Kocur musi byc przeleczony i trafi spowrotem na działki.

Ech....................
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro maja 18, 2011 20:56 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Byłyśmy u Nuszki podać antybiotyk. Nuszka ma pełny pęcherz, nie sikała od wczoraj. Kasia i Marcin pojechali z nią do krakvetu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro maja 18, 2011 21:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

na razie nie donoście nic na ciuchowisko, przekopałyśmy to dzisiaj z katgral, 1/4 poszła do śmieci, reszta posegregowana rodzajami i cenami, już tych rzeczy, które tam są, nie da się zmieścić na tych 2 stoliczkach, które pewnie znowu dostaniemy. Kolejne ciuchowisko prawdopodobnie ostatnia czerwcowa niedziela, to w wydaniu pluskwy6 w Pracowni na Kazimierzu. Oczywiście w międzyczasie dobrze by było z tego wstawić bazarki.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro maja 18, 2011 21:13 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:na razie nie donoście nic na ciuchowisko, przekopałyśmy to dzisiaj z katgral, 1/4 poszła do śmieci, reszta posegregowana rodzajami i cenami, już tych rzeczy, które tam są, nie da się zmieścić na tych 2 stoliczkach, które pewnie znowu dostaniemy. Kolejne ciuchowisko prawdopodobnie ostatnia czerwcowa niedziela, to w wydaniu pluskwy6 w Pracowni na Kazimierzu. Oczywiście w międzyczasie dobrze by było z tego wstawić bazarki.

Tweety mam pytanie czy dało by się na ciuchowisko podrzucić fanty które bym mogla wystawić na bazarku ?
Kocuria podrzuciła mi zdjęcia ale bez opisów wiec nie wiem co jest co ....
A ja nie mam jak podjechać na Kocimską bo latam codziennie do weta ...... :cry: siły na nic nie mam
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro maja 18, 2011 21:17 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Ja jutro lub pojutrze będę mieć fanty na bazarek od katebush.
Przyniosę na Kocimską dla _namidy_, bo jak zrozumiałam, ona zaoferowała się je wystawić.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro maja 18, 2011 22:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:na razie nie donoście nic na ciuchowisko, przekopałyśmy to dzisiaj z katgral, 1/4 poszła do śmieci, reszta posegregowana rodzajami i cenami, już tych rzeczy, które tam są, nie da się zmieścić na tych 2 stoliczkach, które pewnie znowu dostaniemy. Kolejne ciuchowisko prawdopodobnie ostatnia czerwcowa niedziela, to w wydaniu pluskwy6 w Pracowni na Kazimierzu. Oczywiście w międzyczasie dobrze by było z tego wstawić bazarki.

Moich NOWYCH podkoszulków już nie przynosić?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro maja 18, 2011 22:54 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

queen, nie wiedziałam jaki jest cel tych "dubli" Katii. Ponieważ nie zdarzyło mi się to pierwszy raz, po prostu mi się ulało. Domyślam się teraz, że poprzedni "dubel" to też tzw. ogłoszenie płatne. BTW mogłaś dać znać, żeby pokombinować przy jej ogłoszeniach np. wyróżnić, a nie płacić za kolejne.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro maja 18, 2011 23:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Akima pisze:Kolejny kot działkowy trafil dzisiaj do KV. Kocur dziki, wszystkie łapy sparalizowane - reakcja neurologiczna. Przed chwilą dostałam informację, że kot wstał. Ma zapalenie pęcherza i się "zatkał". Po założeniu cewnika kot wrócil do świata zywych i sprawnych. Kreatynina 13,4, ( norma 1,8) mocznik 242 ( norma 13). Kocur musi byc przeleczony i trafi spowrotem na działki.

Ech....................

nie żebym wątpiła w twoje zarobki, ale skąd ty kasę na to weźmiesz? :/
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro maja 18, 2011 23:10 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

kosma_shiva pisze:1. 20-22. maja Ciuchowisko YMCA Krowoderska

20. maja piątek
12 - 14 -> Kasumi + ..........
14 - 16 -> Kasumi + ..........
Etiopia 12.00-15.00 czy Kasumi posiągnie sama godzinę?

21. maja sobota
12 - 14 -> Etiopia + .........
14 - 16 -> ........ + .........

22. maja niedziela
12 - 14 -> Kasumi + Etiopia
14 - 16 -> Kasumi + .........

-------------------------------------------

2. 28-29 maja GK kwesta

28.maja sobota
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Ania Szełemej + Rakija lub Sake (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik + wykreowany kot`
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Etiopia + kot?

19. maja niedziela
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Etiopia + Stalka (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik +wykreowany kot
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Namida + Ryfka

mam nadzieję, ze ostatnia zmiana nie będzie zbyt męcząca dla kotów.

Kinga się zgłosiła na wolny wakat, Kinga wybieraj, masz dużo miejsca do wyboru :0

------------------------------------------

3. 4-5. czerwca wystawa kotów
Tweety + cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko) oba dni?

Puszkarki
sobota
10.00- 13.30 Katgral + Queen_Ink puszka przy drzwiach :) + Etiopia (chodzi o ten dzień?)
13.30 - 17.00 Katgral +[color=#BF0000] ..........

niedziela
10.00- 13.30 Yenika + pluskwa6
13.30 -17.00 Yenika + pluskwa6

chyba, że proponujecie inne zmiany?
no i może jeszcze ktoś przyjść, bo Queen_ink wolałaby pewnie na stoisku

---------------------------------------------------------

4. święto organizacji pozarządowych w Alei Róż, godz. 10-16

dwie, trzy osoby potrzebne na stoiski reklamowe!
Wstępnie Luta i Noemik

No! wybaczcie opóźnienia, trochę się u mnie dzieje ostatnio...
Możecie mnie pogłaskać po głowie, uff, złożyłam dziś w pracy wypowiedzenie, koniec!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro maja 18, 2011 23:48 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Wzięłam buty z kociarni, uznając że mam prawo pierwokupu ;) Były w reklamówce z cenówką 10, jutro zrobię przelew.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

[poprzednia][następna]