Legnica pisze:A oprócz linka do całej strony,mozesz wskazać która dokładnie moja wypowiedź jest kłamstwem?
Już się MariaD natłumaczyła?
Już wszystko jasne?Tak?
Jak zwykle,zresztą.
I wcale mnie Twoje postępowanie jakoś nie dziwi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:A oprócz linka do całej strony,mozesz wskazać która dokładnie moja wypowiedź jest kłamstwem?
Amika6 pisze:Mam dzień dobroci i Ci pomogę uporządkować informacje:
1. Nie wykorzystała tych informacji z PW dotyczących bazarków, bo nie licytawała w bazarkach mających związek z dalia więc nie mogła ich dostać na PW
2. Ktoś jej podrzucił do wykorzystania, jako argument przeciwko zarzutom dalia
3. Znalazła je na forum (chociaż równie dobrze ktoś mógł jej podrzucić linka do takiej informacji), bo ktoś tam chcąc pomóc dalia, w dobrej wierze je umieścił. Jak wybuchła afera to je usunął i teraz szukaj wiatru w polu przy takiej ilości postów.
4. Pod płaszczykiem pomocy Szagiemu mogla zdobyć bezpośrednio od dalia i teraz po prawie roku to wykorzystać.
Zaznaczam, że to moje przemyślenia. Być może ktoś ma jeszcze inne albo lepsze.
Ja niezmiennie obstawiam wersję posprzątania na forum.
Senioor pisze:mirka_t pisze:Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów.![]()
Ciekawe czy dostanę bana za ujawnienie tej informacji.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jak ... 7+bana+na+
http://prx.centrump2p.com/
Jek pisze:...Charakteru wypowiedzi, ich "kultury" i "subtelności" raczej nie uda się niektórym zmienić. Musieliby sobie zbyt wiele" bruzdek na mózgu" wyprasować.
VVu pisze:Hej, to jest blog mirki_t i kotów, którymi się opiekuje! A Wy kłócicie się między sobą!
Proponuję wszystkim zwolnić trochę, szkoda zapychać serwer.
Wyręczę „przeciwników mirki_t” z przypomnieniem aktualnych pytań:
Jak jest ze zdrowiem Brzydzi? (Widzieliśmy film, sytuacja nie jest na pewno tragiczna).
Czy mirka_t mogłaby przesłać jakieś dane do ogłoszeń – osobom, które zaproponowały zrobienie czy sfinansowanie pakietów ogłoszeń?
Proponuję choć jakiś czas spokojnie zaczekać na odpowiedzi, bo w tej galopadzie postów mirka_t miała prawo zwyczajnie zapomnieć o tych sprawach lub nie mieć czasu, czy chęci na odpowiadanie (tym bardziej, że zakłada akurat blog).
dalia pisze:... ktoś sobie zapisał mój nr konta i adres w celach zapewne niecnych bo do niczego innego się nie przydadzą
dalia pisze:Amika6 pisze:Mam dzień dobroci i Ci pomogę uporządkować informacje:
1. Nie wykorzystała tych informacji z PW dotyczących bazarków, bo nie licytawała w bazarkach mających związek z dalia więc nie mogła ich dostać na PW
2. Ktoś jej podrzucił do wykorzystania, jako argument przeciwko zarzutom dalia
3. Znalazła je na forum (chociaż równie dobrze ktoś mógł jej podrzucić linka do takiej informacji), bo ktoś tam chcąc pomóc dalia, w dobrej wierze je umieścił. Jak wybuchła afera to je usunął i teraz szukaj wiatru w polu przy takiej ilości postów.
4. Pod płaszczykiem pomocy Szagiemu mogla zdobyć bezpośrednio od dalia i teraz po prawie roku to wykorzystać.
Zaznaczam, że to moje przemyślenia. Być może ktoś ma jeszcze inne albo lepsze.
Ja niezmiennie obstawiam wersję posprzątania na forum.
to ja może również pomogę
- moich danych nie było nigdzie w necie - przeszukałam net - jedyne dane jakie widać są z obecnego wątku mirki mimo iż zostały usunięte przez administratora - wniosek jest prosty - jeśli ktokolwiek by dziś wykasował moje dane w innym wątku to w internecie byłoby to widać, tak jak widać te które wstawiła Jamagda- te dane są częściowo nieaktualne od mniej więcej roku więc nie są przeze mnie nigdzie wykorzystane - ktoś sobie zapisał mój nr konta i adres w celach zapewne niecnych bo do niczego innego się nie przydadzą
- pomoc Szagiemu była udzielana z wykorzystaniem aktualnych danych a te nie zostały opublikowane (jeszcze?)
mirka_t pisze:(...)Ten wątek od dawna nie należy do moich kotów. Z racji tego, że każdemu wolno pisać, że nie ma przymusu to będę pisała o czym chcę i kiedy chcę. To samo tyczy się odpowidzi na jakiekolwiek pytania.
Jek pisze:mirka_t pisze:(...)Ten wątek od dawna nie należy do moich kotów. Z racji tego, że każdemu wolno pisać, że nie ma przymusu to będę pisała o czym chcę i kiedy chcę. To samo tyczy się odpowidzi na jakiekolwiek pytania.
Przecież tak było od zawsze. I to są TWOJE koty?Wszystkie? cała czterdziestka piątka?
Powinszować![]()
Czyli nie było pomyłką twierdzenie że twoje koty utzrymują inni - a więc pośredni żyjesz z darowizn![]()
No bo jeśli inni przejmą "moje" wydatki to chyba oznacza że ja mam na plusie pieniądze które musiałabym wydać. Więc "zarobiłam" nadwyżkę!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I "smieszno i straszno".
Teraz czekam na "oplucie". A, przecież wg Mirki nawet splunąć na mnie nie warto/szkoda. (już dokładnie nie pamiętam, jak to leciało)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 308 gości