cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 0:25 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

szalejesz z tymi bazarkami :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 22, 2011 9:25 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No muszą być - krucho z kasą. A za chwilkę trzeba będzie kolejne faktury opłacić. :roll:

Spokojnie następny wystawię dla Ciebie - na sterylki.

No i oczywiście gdyby ktoś miał ochotę wesprzeć akcję sterylkową u Kociary to dajcie znać proszę :wink:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 9:44 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Ja tymczasem lecę do roboty :roll:
No cóż wolne się skończyło, a Sofinia musi jeść :mrgreen:

Życzymy miłego dnia wszystkim :lol:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 14:04 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

dla Sofini pomruczonka, buziaki i mizianki :*:*:*
a dla podopiecznych KP :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki za NAAAAJJJlepsze domki i :piwa: za zdrowko :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 22, 2011 20:14 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No moi drodzy - w czwartek kolejna akcja CIACH - tak - jak ja to lubię :mrgreen:

SKRACAMY BEZDOMNOŚĆ :kotek:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 20:32 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kociara82 pisze:dla Sofini pomruczonka, buziaki i mizianki :*:*:*
a dla podopiecznych KP :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki za NAAAAJJJlepsze domki i :piwa: za zdrowko :ok: :ok:

Dziękujemy serdecznie :kotek:

Przylepa w czwartek jedzie z mężem Marty na obcięcie jajców :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 20:35 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

MIKUŚ pisze:

Zabieg ustalony na ktora godzinę?i co jedzie?Norek...............

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 22, 2011 20:52 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:Zabieg ustalony na ktora godzinę?i co jedzie?Norek...............

Norek, Przylepa, "tirówka", kocur.

Czwartek godz. 15:30-16.00.
Michał mi przywiezie ekipę. Tylko żeby Darek zawiózł towarzycho :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 21:24 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Zamówiłam w robocie kuwety po 13 zł. Będzie ich 6 sztuk do dyspozycji dla Nas.

Błękitna sponsoruje Nam 2 i 1/2 kuwety :1luvu:
Kto następny......?

Czy ktoś chętny na zakup kuwety :ok:
Myślę że to bardzo dobra cena :wink:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 21:25 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

MIKUŚ pisze:

Mąż nie jedzie na obięcie jajców,tylko jedzie jako pan "transportowy" :mrgreen: :wink: Dobra czyli wszystko ustalone :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 22, 2011 22:36 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:Mąż nie jedzie na obięcie jajców,tylko jedzie jako pan "transportowy" :mrgreen: :wink: Dobra czyli wszystko ustalone :ok:

Tak mi się wympsło :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Chodziło oczywiście o Przylepowe jajca :mrgreen:

Jakaż to ładna nazwa "Pan transportowy".
Bona - to dla Ciebie ksywka "Pani transportowa" :wink:
MIKUŚ

Post » Śro mar 23, 2011 9:17 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No i kolejny dzionek przed Nami. Dokończę dziś ozdabianie Kociarni. :wink: Ostatnio z Boną pojechałam i mnie z tamtąd wywiało :ryk: Mimo iz wiosna to jednak zimno wieczorami :lol:
MIKUŚ

Post » Śro mar 23, 2011 9:19 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Marta być może wstawi fotorelację z wyremontowanego pomieszczenia. Remont się skończył.
Teraz tylko umeblowanie. I RUSZAMY.

KTO MÓGŁBY NAPRAWIĆ DACH lub ma kogoś kto mógłby to zrobić charytatywnie dla kociaków :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro mar 23, 2011 21:21 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Basiu to jest Twoja wypowiedź jeszcze na wątku Kociej Chatki w sprawie adopcji Milusi więc nie wiem o co chodzi :? to komentarz do dzisiejszej rozmowy :?
MIKUŚ pisze:Dziś wyadoptowałam z KOCIARNI do Nowego Domu Milusię.

Koteczka trafiła do moich znajomych - w bardzo dobre ręce.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]