K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 22:09 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Mara S pisze:W KCh jest trochę ulotek z numerem konta a nad pozostałymi jeszcze pracuję bo chcę to raczej zrobić w pracy. Myślę, że do końca tygodnia będą wszystkie ;)

Ulotki są opakowane w taki szary papier chyba leżą w otwartej półce jest ich dość dużo, jak będziesz miała jakąś część zrobioną daj znać to jakoś to poroznosimy gdzie się da.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 08, 2010 22:11 Re: Re:Kocia Chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Jak nie ciuchy to ja sie zdeklarowalam Teresie sms-em.ale od 15 listopada bym mogla zaczać

Nie Dorotko nie ciuchy, więc jak byś była chętna jakąś małą partię Ci przygotuję :D

terenia1

Post » Pon lis 08, 2010 22:14 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Mam prośbę czy ktoś podjął by się wystawiania bazarków mam dość dużo rzeczy na bazarki ale niestety nie mam czasu na wystawianie kilku bazarków, potrzebna jest osoba która zrobiłaby bazarek od początku do końca czyli od zrobienia zdjęć po wysyłkę i rozliczenie, jeśli ktoś jest chętny to czekam. Niestety nasza działąlność troszkę kosztuje 8O i musimy zbierać pieniądze beo bez tego nie damy rady :( jeszcze do grudnia mamy laitowo pod względem czynszu, ale musimy zobaczyć ile pradu przez ten miesiąc zużyliśmy, a od stycznia czynsz będzie 500zł na miesiąc i na to musimy być przygotowane.Bazarki to jeden ze sposobów zdobywania pieniędzy, jeszcze jakieś pomysły :?:

Taka osoba , spec od bazarków jest naprawdę bardzo potrzebna , może ktoś dysponuje czasem i mógłby w tym pomóc ?
Ja też bardzo chętnie skorzystam z takiej pomocy, z bazarków zawsze coś można uzyskać a tu na każdym kroku wydatki :( remont , a potem czynsz w pełnej wysokości. Czy jest wśród nas jakiś zdolny licytant ?

Małgosiu a masz już zdjęcia od Marty całej Twojej bizuterii na bazarek :D bo też by warto już ten bazarek zrobić :) co prawda miała się tym zająć Iwetka, ale w obecnej sytuacji nie wiem jak to będzie, a rzeczy bardzo ładne w opakowanich więc może przed świetami warto by uruchomić bazarek :D

terenia1

Post » Pon lis 08, 2010 22:15 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:
Mara S pisze:W KCh jest trochę ulotek z numerem konta a nad pozostałymi jeszcze pracuję bo chcę to raczej zrobić w pracy. Myślę, że do końca tygodnia będą wszystkie ;)

Ulotki są opakowane w taki szary papier chyba leżą w otwartej półce jest ich dość dużo, jak będziesz miała jakąś część zrobioną daj znać to jakoś to poroznosimy gdzie się da.

W KCh są teraz tylko ulotki z numerem. Pozostałe z szarego papieru mam albo w domu albo w pracy ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lis 08, 2010 22:16 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Ewa w wolnej chwili napisz proszę jak poszły pertraktacje z wetem.....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lis 08, 2010 22:19 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:Mam prośbę czy ktoś podjął by się wystawiania bazarków mam dość dużo rzeczy na bazarki ale niestety nie mam czasu na wystawianie kilku bazarków, potrzebna jest osoba która zrobiłaby bazarek od początku do końca czyli od zrobienia zdjęć po wysyłkę i rozliczenie, jeśli ktoś jest chętny to czekam. Niestety nasza działąlność troszkę kosztuje 8O i musimy zbierać pieniądze beo bez tego nie damy rady :( jeszcze do grudnia mamy laitowo pod względem czynszu, ale musimy zobaczyć ile pradu przez ten miesiąc zużyliśmy, a od stycznia czynsz będzie 500zł na miesiąc i na to musimy być przygotowane.
Bazarki to jeden ze sposobów zdobywania pieniedzy, jeszcze jakieś pomysły :?:
Mara miałaś na naszych ulotkach ponanosić numer konta czy zrobiłaś to? bo dobrze by było te ulotki rozpropagować.

wlasnie zapłaciłam za leczenie kotów 670 zł :roll:
pieniądze są bardzo, bardzo potrzebne :(
uzgodnilam też z doktorem, ze niestety ograniczymy ilość badań, będziemy częściej koty leczyć objawowo. Niestety nie jest dobre dla kotow ale co mamy zrobić, zbankrutujemy w takim tempie.
Co do rozmowy z doktorem wszystko dogadane, leczymy koty dalej :ok:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lis 08, 2010 22:46 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Dorotka jak zwykle chętna do wszystkiego :D do wystawiania bazarków też :) jeszcze ktoś chętny do bazarków...

terenia1

Post » Pon lis 08, 2010 22:53 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon lis 08, 2010 23:21 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Kochani - wszyscy członkowie i podczytujący - bardzo proszę o poparcie petycji, Kielce - kolejna mordowania na mapie Polski

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5853

Filomen

Post » Wto lis 09, 2010 0:04 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:
gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Mam prośbę czy ktoś podjął by się wystawiania bazarków mam dość dużo rzeczy na bazarki ale niestety nie mam czasu na wystawianie kilku bazarków, potrzebna jest osoba która zrobiłaby bazarek od początku do końca czyli od zrobienia zdjęć po wysyłkę i rozliczenie, jeśli ktoś jest chętny to czekam. Niestety nasza działąlność troszkę kosztuje 8O i musimy zbierać pieniądze beo bez tego nie damy rady :( jeszcze do grudnia mamy laitowo pod względem czynszu, ale musimy zobaczyć ile pradu przez ten miesiąc zużyliśmy, a od stycznia czynsz będzie 500zł na miesiąc i na to musimy być przygotowane.Bazarki to jeden ze sposobów zdobywania pieniędzy, jeszcze jakieś pomysły :?:

Taka osoba , spec od bazarków jest naprawdę bardzo potrzebna , może ktoś dysponuje czasem i mógłby w tym pomóc ?
Ja też bardzo chętnie skorzystam z takiej pomocy, z bazarków zawsze coś można uzyskać a tu na każdym kroku wydatki :( remont , a potem czynsz w pełnej wysokości. Czy jest wśród nas jakiś zdolny licytant ?

Małgosiu a masz już zdjęcia od Marty całej Twojej bizuterii na bazarek :D bo też by warto już ten bazarek zrobić :) co prawda miała się tym zająć Iwetka, ale w obecnej sytuacji nie wiem jak to będzie, a rzeczy bardzo ładne w opakowanich więc może przed świetami warto by uruchomić bazarek :D

Tereniu .oczywiście że zdjęcia są,Marta bardzo ładne zrobiła. Jeśli koś by pomógł w przewprowadzeni licytacji , możę choś aprę złotych by się zebrało, jak wyjąsni się któ będzi naszym licytantem , wyślę sdjęcia od razu.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lis 09, 2010 8:30 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010
15.11. pon. rano brak wie. brak
16.11. wt. rano brak wie. brak
17.11. śr. rano brak wie. brak
18.11. czw. rano brak wie. Teresa
19.11. piat. rano brak wie. brak
20.11. sob. rano Martyna wie. brak
21.11. niedz. rano brak wie. brak
Tydzień bieżący wklejam na 1 stronę wątku.

terenia1

Post » Wto lis 09, 2010 9:07 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010

21.11 niedz. rano ja :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 09, 2010 9:54 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010

ja moge wtorek i czwartek rano

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lis 09, 2010 10:18 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010
16.11. wt. hidi wie. brak
18.11. czw. hidi wie. Teresa
21.11. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Wto lis 09, 2010 11:11 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Jutro Sandra do sterylki - Tereniu poproszę o akcję przerzutową Kocia Chatka - praca - lecznica - Kocia Chatka :wink:

będziemy prawdopodobnie miec nowego lokatora - maly kotek ze złamaną nogą. Dzwoniła pani dozorczyni z ulicy Kisielewskiego (? :oops: ) no jakiejś tam, w Sosnowcu. Nie ważne, nie znam szczegółow na razie. Piotrek po niego pojedzie. Odezwę się.

Filomen

[poprzednia][następna]