Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 14:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:
skarbonka pisze:Iza czemu do mnie sie nie zwrocilas to przeciez nie jest problem :) tylko prosze o linka bo nie wiem jak to wyglada i ile tego trzeba :)

Super. :1luvu: Ale jeszcze teraz nie zamawiaj ,bo musze poczekać na pieniazki. Kurcze ale ja nie moge linku znalezć. :| Przeszukałam. Wiem ze gdzies jest tutaj na watku. Nie mogę teraz . Zaraz musze wyjść. Chyba trzeba poczekać na Pomoc Megany.

dobrze bede czekac na info :D
tez tu zagladam z doskoku
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto lis 02, 2010 14:18 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witam serdecznie, ja od wczoraj w nowej firmie pracuję i mam takiego wielkiego SRTRESSSAAAAAA :mrgreen:
ale dam radę 8)
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lis 02, 2010 14:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dziewczyny! Przyszła budka dla Zbója! To prawdziwy rolls-royce i maybach wśród budek :1luvu:
Wielkie dzięki i wyrazy podziwu dla Izy i jej Małżonka :1luvu: :1luvu:
Zamontowalam, wyłożyłam polarkowym kocem. Zbój na razie się nie wprowadził, ze smutkiem i niepokojem patrzył, jak mu likwiduje jego kartony :ryk:
DZIĘKUJĘ

ALICJA Borgelt pisze:Witam serdecznie, ja od wczoraj w nowej firmie pracuję i mam takiego wielkiego SRTRESSSAAAAAA :mrgreen:
ale dam radę 8)

Na pewno dasz radę, Alicjo :ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 02, 2010 14:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Czołem Dziewczyny!
Podczytuję, mało piszę.

Izo, zrobiłam przelew na moje Dzieciaki Wirtualne.

Wczoraj Luna z Brunem wywalili drapak na telewizor.

Już nie działa. Mój mąż jest wściekły, bo to maniak telewizyjny (raczej maniak serwisów informacyjnych).

Póki co nas nie stać na tv, więc miec nie będziemy. Jak dla mnie bomba, bo przez 8 lat żyłam bez telewizora i było super :D.

No ale mąż tak nie chce.

Zobaczymy, ile da rady bez tv.

Pozdrawiamy!

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto lis 02, 2010 15:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Aglo góra tydzień :mrgreen:
zobaczysz coś skombinuje :mrgreen:

Iza ja bazarek u Iwetki odwiedziłam, ale czekam cały czas na kasę z mojej starej firmy :roll:

A tu przemiana mojego Garfieldka :piwa: jak mu pięknie wąsy odrosły :mrgreen:
http://picasaweb.google.pl/110475705784054992403/Wasy?authkey=Gv1sRgCITSq7PK1Kq_xQE#
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto lis 02, 2010 15:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:

http://picasaweb.google.pl/110475705784054992403/Wasy?authkey=Gv1sRgCITSq7PK1Kq_xQE#

No jakie piękne wibrysy odrosły :1luvu: Przecież z jego schorzeniem on są mu niezbędne :lol: przecież to włosy czucia :mrgreen:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lis 02, 2010 15:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

serum pisze:
ALICJA Borgelt pisze:

No jakie piękne wibrysy odrosły :1luvu: Przecież z jego schorzeniem on są mu niezbędne :lol: przecież to włosy czucia :mrgreen:

no, ale teraz to przechodzi samego siebie :roll: oczy mu są do niczego potrzebne :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto lis 02, 2010 15:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:
serum pisze:
ALICJA Borgelt pisze:

no, ale teraz to przechodzi samego siebie :roll: oczy mu są do niczego potrzebne :wink:

na pewno by chciał zobaczyć swoją pańcię :lol:

serum

Post » Wto lis 02, 2010 15:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

taizu pisze:Dziewczyny! Przyszła budka dla Zbója! To prawdziwy rolls-royce i maybach wśród budek :1luvu:
Wielkie dzięki i wyrazy podziwu dla Izy i jej Małżonka :1luvu: :1luvu:
Zamontowalam, wyłożyłam polarkowym kocem. Zbój na razie się nie wprowadził, ze smutkiem i niepokojem patrzył, jak mu likwiduje jego kartony :ryk:
DZIĘKUJĘ

ALICJA Borgelt pisze:Witam serdecznie, ja od wczoraj w nowej firmie pracuję i mam takiego wielkiego SRTRESSSAAAAAA :mrgreen:
ale dam radę 8)

Na pewno dasz radę, Alicjo :ok:

No to cieszę się Ogromnie ze juz dotarła. :lol: Mam nadzieję ze nie uszkodzili folii?Nie mogliśmy jej niestety juz zapakować w karton. Wejście ma dobry wymiar?

ALICJO KCIUKI WIELKIE :ok: :ok: :ok:

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto lis 02, 2010 16:23 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

http://allegro.pl/norka-cat-s-60l-zwire ... 19198.html - tu jest aukcja na której kupowałam :)
Jeśli trzeba mogę zamówić jeszcze.
Niestety do grudnia nie będę mogła wspomóc moich kotków ponad miesięczny przelew ale w grudniu postaram się o jakość kwotę extra - wszak mikołaj i choinka ;-)
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Wto lis 02, 2010 17:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

-=sara=- pisze:http://allegro.pl/norka-cat-s-60l-zwirek-drewniany-kurier-gratis-i1263419198.html - tu jest aukcja na której kupowałam :)
Niestety do grudnia nie będę mogła wspomóc moich kotków ponad miesięczny przelew ale w grudniu postaram się o jakość kwotę extra - wszak mikołaj i choinka ;-)

witam,to ustal to z Iza :) jak nie to ja poszukam i zamowie,pozdrawiam
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto lis 02, 2010 18:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Izo, budka dotarła cała, wejście na oko dobre, lokalne kocioluby sobie wręcz wycieczki robią,żeby ją obejrzeć :mrgreen:
ale Zbój gdzieś polazł :( .
Naprawdę, jak sprzątałyśmy te kartony to miał minę staruszka, któremu burzą lepiankę :(
nawet kupiłam mu kurczaka, żeby go zwabić do wnętrza... Zaraz jeszcze pójdę sprawdzić, może przyszedł
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 02, 2010 19:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

taizu pisze:Izo, budka dotarła cała, wejście na oko dobre, lokalne kocioluby sobie wręcz wycieczki robią,żeby ją obejrzeć :mrgreen:
ale Zbój gdzieś polazł :( .
Naprawdę, jak sprzątałyśmy te kartony to miał minę staruszka, któremu burzą lepiankę :(
nawet kupiłam mu kurczaka, żeby go zwabić do wnętrza... Zaraz jeszcze pójdę sprawdzić, może przyszedł

Wpadłam na chwilke i uciekam na dzialki. O widzisz, bo ja Ci miałam napisać, zebyś na razie tej kartonowej nie usuwała.Na dworzu jest dosć ciepło, a tamta zdażyła by dobrze wywietrzyć się od kleju i nabrała miejskiego zapachu.Jak nie zamieszka, to niestety musisz mu obok postawic karton. Potem sam zajarzy, ze tamta jest lepsza przez zimnem i chłodem. Martwię sie bardziej, czy jakiś piwniczny kociak w niej nie zamieszka, bo zobaczy ze fajnie i ciepło. Moze wcześniej karton, to nie było super miejsce, ale wiesz Zbój mógł go na swój sposób pokochać.Moze trzeba było dać tam cześć jego poprzedniego legowiska. Zbój to wielki masywny kot. Podobnie jak Patryk. Nie marznie tak szybko. Moge nawet mieć obawy, ze budka chwilowo moze byc zbyt ciepla dla niego.

iza71koty

Post » Wto lis 02, 2010 19:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

-=sara=- pisze:http://allegro.pl/norka-cat-s-60l-zwirek-drewniany-kurier-gratis-i1263419198.html - tu jest aukcja na której kupowałam :)

No tak to ten żwirek. Tylko ze pisze ze aukcja zakonczona. Moze jest wystawiona kolejna? Prosilam żeby zamówić dopiero koło 10 listopada. Wcześniej nie dam rady zaplacić.

iza71koty

Post » Wto lis 02, 2010 19:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

na środę jestem umówiona z Myszką na rtg płuc :| Jej głosik niestety nadal nie słyszalny :cry: mimo 4 dawek antybiotyku i 2 sterydów nic .....zaczyna sie szukanie igły w stogu siana ,bo tak naprawde nie wiadomo jaka jest przyczyna (jak sie dzisiaj dowiedziałam od weta.może nawet to być nowotworowe :cry: Myszka od dwóch dni mało je ....niby chce ale rezygnuje ....boję sie co przyniesie następny dzień ,tydzień,a co dopiero miesiąc .....nie jestem gotowa na stratę drugiego kota w tak krótkim czasie.....proszę nie teraz :cry:
Jak trzeba znów będzie jej założyć wenflon i podłączyć kroplówkę to obawiam sie ze będzie powtórka z rozrywki i żyły będą pękać ....ostatnio z czwartym razem się udało.

serum

[poprzednia][następna]