Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:jaka Joasia podała mój telefon pani od 6 kociąt z Tenczynka?
Tweety pisze:jaka Joasia podała mój telefon pani od 6 kociąt z Tenczynka?
Tweety pisze:na szczęście Akima sprzedała również TruskawkęIdą z Broszką razem w poniedziałek do domu. Oskar otwiera harem
miszelina pisze:Tweety pisze:na szczęście Akima sprzedała również TruskawkęIdą z Broszką razem w poniedziałek do domu. Oskar otwiera harem
Hurrraaaa!!!!
queen_ink pisze:Biedna Fredzia. Ile ten kot musi znosić
Ja Joasia, ale nic nie wiem o Tenczynku. Nie wykluczam natomiast, że na pikniku dałam komuś ulotkę, a tam jest Twój nr tel.
wistra pisze:Dajcie znać, jak będziecie mieć te kociaki po RUS - jak będą niebieskie, wrzucę je na wątek niebieskich
queen_ink pisze:W jakim wieku są Re i Portos?
Re jest biało-bury?
Tosza pisze:wistra pisze:Dajcie znać, jak będziecie mieć te kociaki po RUS - jak będą niebieskie, wrzucę je na wątek niebieskich
Już są, tak naprawdę to niebieskie jest jedno, drugie whiskasowe, a trzecie białe w whiskasowe łaty. Tylko zwyczaje maja zupełnie stajenne( muszą się nauczyć korzystać z kuwety). Zdjęcia będą jutro.
ZYcie nie znosi prózni;jak na wyświetlaczu widzę niektóre num ery, to wiem, że będą problemy...Zadzwoniła pani pracująca w Kobierzynie, że ktoś podrzucił dziś małego kociaka. Twierdzi, że maluch ma 4 tygonie, ale jak prosiłam o opisanie kota, to wywnioskowałam ,że jesyt starszy. Pani nie chciała zostawić go w deszczu ( maluch płakał i łasił się do każdego) więc go zabrałą na noc domu, ale jutro musi go odwieźć. Jutro rano go odbieram i muszę chyba dołączyc do kotów ze stajni, chyba że Tweety coś wymyśli ( jeszcze nie wie, że ma coś wymyślić). Nawet jak ma więcej niż 4 tygodnie, to nie jest pogoda dla małęgo kociaka. W kobierzynie wszyscy, którzy byli gotowi przygarnąc jakiegoś kota, już to dawno zrobili ( tam koty są cały czas podrzucane), nie ma co liczyć, że jak się go zostawi, to ktoś się nim zaopiekuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: uga i 81 gości