PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 16:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze: jak można lubić babona , który zakazał np palić w karetce i ja posprzątać???A pani dyrektor zwrócił uwagę, ze takie zachowanie na tym stanowisku kobiecie nie przystoi :twisted:
Poprzednie miejsca z których odeszłam - poszły prawie w ruinę, no tak przecież wiedźma jezdem :mrgreen:

No faktycznie.... :roll: To straszne....... :roll: I nie do przyjęcia....... :roll:
To....tak trzymaj :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 05, 2010 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja, dyrekcja widze "niezła", rób swoje i tyle :ok:

Sol, na Sląsku słoneczko przecudne, czemu Ciebie jeszcze tu nie ma ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie wrz 05, 2010 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

W pyrlandii nie pada ,nawet słoneczko sobie świeci ale... nastrój i tak do doopy :?

Idę na nockę dzisiaj,nawet się cieszę bo nie będę sama ze smutnymi myślami :roll: a we wtorek fundnę se wizytkę u fryzjera może to troszkę mi humor poprawi :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie wrz 05, 2010 17:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Czuc, ze jesien idzie, bo nastroje siadają ... :roll: U mnie pomagają zakupy, a jak kasy nie mam robie w domu totalny remanent :mrgreen: łebki do góry :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie wrz 05, 2010 17:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Czuc, ze jesien idzie, bo nastroje siadają ... :roll: U mnie pomagają zakupy, a jak kasy nie mam robie w domu totalny remanent :mrgreen: łebki do góry :ok:

Psiama zakupy-owszem ale za co :?

Eeech idę się wymoczyc w wannie pełnej ciepłej pachnącej wody :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie wrz 05, 2010 18:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:Ej, jakoś sobie poradzę - w końcu w gazowni pracuję 8)

A gruchających przy obcinaniu pazurków kotów zazdraszczam :P

Ooo, to ciekawe czy znasz moją koleżankę - również z gazowni, łeb ma nie od parady, choć drobna i chuda ;) Ja dopiero pokonałam przyjaciela kaca po tym weselu, ale faktycznie - bawiłam się nieźle :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie wrz 05, 2010 18:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze: pacjenci mnie lubią- mam tego namacalne dowody

Majeczko kochana ja jestem pewna, że cię lubią, też cię lubię, ale ty się tak tym pacjentom macać nie pozwalaj! :twisted: No trzeba się trochę opanować, a nie tak z łapami od razu... :roll:

majencja pisze:no ale jak można lubić babona , który zakazał np palić w karetce i ja posprzątać???

Miałaś kochana świętą rację z tym paleniem, ale czemu zakazałaś posprzątać, to swym maleńkim rozumkiem nie pojmuję... 8O

majencja pisze:Pojadę sobie nad morze na dwa dni to se odpocznę :mrgreen: i naładuję akumulatorki

To odpocznij sobie kobito, idź na jakichś dzikich chłopów i baw się dobrze! :mrgreen:

Kot Pompon odkrył doskonałą zabawę, mianowicie ja siedząc na rogówce podstępnie pilotem otwieram i zamykam szufladę od DVD (to znaczy on uważa że podstępnie), a on na nią poluje. Oczywiście ja nie robie tego po to, żeby on polował, ale jak robię w innym celu, to burobiała torpeda natychmiast wyskakuje z jakiegoś miejsca, którego nie widziałam i rzuca się tygrysim skokiem na DVD. A jak nie zdąży, to i tak łapą pacnie zawsze ze zwycięskim miauknięciem w urządzenie :twisted: W końcu mi tą szufladę ułamie kiedyś. :evil: Skubany najpierw nie wiedział, że to ja robię, ale już skojarzył, że jak biorę pilota w dłoń, to się należy ustawić do skoku, unieść zadek i przebierać zadnimi łapami :? Bestia cwana... Muszę go tego oduczyć :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 05, 2010 18:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:

Kot Pompon odkrył doskonałą zabawę, mianowicie ja siedząc na rogówce podstępnie pilotem otwieram i zamykam szufladę od DVD (to znaczy on uważa że podstępnie), a on na nią poluje. Oczywiście ja nie robie tego po to, żeby on polował, ale jak robię w innym celu, to burobiała torpeda natychmiast wyskakuje z jakiegoś miejsca, którego nie widziałam i rzuca się tygrysim skokiem na DVD. A jak nie zdąży, to i tak łapą pacnie zawsze ze zwycięskim miauknięciem w urządzenie:twisted: W końcu mi tą szufladę ułamie kiedyś. :evil: Skubany najpierw nie wiedział, że to ja robię, ale już skojarzył, że jak biorę pilota w dłoń, to się należy ustawić do skoku, unieść zadek i przebierać zadnimi łapami :? Bestia cwana... Muszę go tego oduczyć :evil:

Heheh, technika idzie do przodu to i koty też :D Mój Mścisiek gra "w nogę" pendrive'm uprzednio wykopanym łapą z odtwarzacza :evil: Czasem mam obawy, że rozwali albo pendrive, albo gniazdo w odtwarzaczu (gorsza opcja).
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie wrz 05, 2010 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A ja umieram ze smiechu bo znalazlam swietny blog gdzie sa zacytowane rozne opisy przedmiotow i komentarzy z Allegro.
link: http://orly-sokoly.blogspot.com

zacytuje Wam na poprawe nastroju cosik: :kotek:

:piwa: JESTEM KUPUJĄCYM I POSZKODOWANYM ! PRZEDMIOT BYŁ SPRAWDZANY NA KRAK.AKADEMII GÓR.-HUT.b) W SPEC. SKLEPIE PNEUMATYKA S-B UBLIŻAŁ ! GROZIŁ Z-A-B-I-C-I-E-M ! TO WYNEDZNIAŁY PSYCHOPATA PO 3 ZAWAŁACH WYPEŁNIONY GNILNYM SZLAMEM SKOŃCZY W PIEKLE

:piwa: Powłoka zapobiegająca przywieraniu potraw umożliwia korzystanie z naczynia kilka razy w tygodniu.

:piwa: zaden facet nie opsze sie ciebie

:piwa: PUDEłKA MOGą BYć USZKODZONE NIE WYMIENIAM NA NOWE BO JAK POCZTA OSTEMPLUJE TO I TAK SZLAG JE TRAFi

:piwa: Polecam starą lampe po renowacji z drewna bókowego rocznik niewiadomo.

:piwa: Roślina rozkrzewia się wypuszczając co róż nowe odnogi

:piwa: Torba podróżna LUI WITO
komentarz internauty pod spodem:
LUI WITO, a ANTEK ŻEGNO.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa: RADIO NIEMA SZUFLADY CD MA UKRYCHNIETE MOCOWANIE KLAPKI KTORA ZAKRYWA SZUFLADE CD -> Pomponmamo, to widzisz, fachowo sie to polowanie na klapke od DVD nazywa "ukrychnieciem" przez kota :ryk: :ryk: :ok:

:piwa: Suknia bez ramiączek z delikatnym drapaniem. --> czyzby kociara?! :ryk:

:piwa: Ta Sukienka to Kreacja Na Wszystkie Okazje,-w Dodatku Wystroić Się w "Nią" Można o Każdej Porze Roku: .. - Latem: to Niezastąpiona Kreacja: -Na Wesela /Śluby,- Zawstydzi NieJedną Pannę Młodą, .. - Stan Sukienki-Dobry, ... -kupiona na 1okazję,.. -Używana dokładnie 2-Razy,.. 1-Raz "Wystąpiła" w roli Druchny-Świadkowej na Ślubie,-ciężkie były to chwile dla Skromnej PANNY MŁODEJ :))))),
komentarz internautki: Gdybym była panną młodą to też bym się dziwnie czuła mając w roli druhny-świadkowej sukienkę...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie wrz 05, 2010 19:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

solangelica pisze:A ja umieram ze smiechu bo znalazlam swietny blog gdzie sa zacytowane rozne opisy przedmiotow i komentarzy z Allegro.
link: http://orly-sokoly.blogspot.com

zacytuje Wam na poprawe nastroju cosik: :kotek:

:piwa: JESTEM KUPUJĄCYM I POSZKODOWANYM ! PRZEDMIOT BYŁ SPRAWDZANY NA KRAK.AKADEMII GÓR.-HUT.b) W SPEC. SKLEPIE PNEUMATYKA S-B UBLIŻAŁ ! GROZIŁ Z-A-B-I-C-I-E-M ! TO WYNEDZNIAŁY PSYCHOPATA PO 3 ZAWAŁACH WYPEŁNIONY GNILNYM SZLAMEM SKOŃCZY W PIEKLE

:piwa: Powłoka zapobiegająca przywieraniu potraw umożliwia korzystanie z naczynia kilka razy w tygodniu.

:piwa: zaden facet nie opsze sie ciebie

:piwa: PUDEłKA MOGą BYć USZKODZONE NIE WYMIENIAM NA NOWE BO JAK POCZTA OSTEMPLUJE TO I TAK SZLAG JE TRAFi

:piwa: Polecam starą lampe po renowacji z drewna bókowego rocznik niewiadomo.

:piwa: Roślina rozkrzewia się wypuszczając co róż nowe odnogi

:piwa: Torba podróżna LUI WITO
komentarz internauty pod spodem:
LUI WITO, a ANTEK ŻEGNO.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa: RADIO NIEMA SZUFLADY CD MA UKRYCHNIETE MOCOWANIE KLAPKI KTORA ZAKRYWA SZUFLADE CD -> Pomponmamo, to widzisz, fachowo sie to polowanie na klapke od DVD nazywa "ukrychnieciem" przez kota :ryk: :ryk: :ok:

:piwa: Suknia bez ramiączek z delikatnym drapaniem. --> czyzby kociara?! :ryk:

:piwa: Ta Sukienka to Kreacja Na Wszystkie Okazje,-w Dodatku Wystroić Się w "Nią" Można o Każdej Porze Roku: .. - Latem: to Niezastąpiona Kreacja: -Na Wesela /Śluby,- Zawstydzi NieJedną Pannę Młodą, .. - Stan Sukienki-Dobry, ... -kupiona na 1okazję,.. -Używana dokładnie 2-Razy,.. 1-Raz "Wystąpiła" w roli Druchny-Świadkowej na Ślubie,-ciężkie były to chwile dla Skromnej PANNY MŁODEJ :))))),
komentarz internautki: Gdybym była panną młodą to też bym się dziwnie czuła mając w roli druhny-świadkowej sukienkę...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: : :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ryk: :ryk: Jacy ludzie są kreatywni... :r :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: yk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 05, 2010 19:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Rewelacja. :ryk:

Mnie się spodobały te wpisy:

"Terminowo i zgodnie z ofertą. Niestety w nowej sukience żona wcale nie wygląda lepiej :( Polecam!"

"PRZEUROCZY KOMPLECIK WRAZ Z CZAPECZKA FIRMY KEEP AWAY FROM FIRE DLA DZIEWCZYNKI Z ROZOWEJ PRZEMIEKIEJ FROTKI."

"Na metce XXXL. Myślę, że będzie pasować na osobę noszącą rozmiar 38/40."
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie wrz 05, 2010 19:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A balsam do ust Małpi Pierd? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie wrz 05, 2010 19:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Albo pędzle z włosia kuz, które jak wiadomo należą do gryzoni :ryk:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie wrz 05, 2010 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

...a tu cos do poogladania: http://plasticfantastic.blox.pl/html/13 ... 169.html?2
jak przesadzic z solarium...masakra 8O
przedostatnie zdjecie na dole...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon wrz 06, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Cześć Czarowne!
No nie powiem, weekend był atrakcyjny pod każdym względem.
Najpierw rypanie bańki, potem awaria internetu, która trwała prawie 2 doby :twisted:
Na dodatek świrujący znowu Windows i beznadziejna pogoda za oknem, kiedy mam dziś wolne.

Dziękuję za pamięć :1luvu: Wasze zdrówko wypiłam :piwa:

Co do innych spraw:
Sol, uważaj z tą dziczą, najlepiej zaopatrz się w grube rękawice (ja tak zrobiłam).
Pompon, ja też dość często doznaję takich uczuć w kościele i mam przysłowiowy mord w oczach :twisted:
AniHili, a jak się koleżanka zwie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]