proequo pisze:Violet źle znosi mrozy, widać że marznie bardziej, niż reszta kotów
viewtopic.php?f=1&t=119813&p=6752169#p6752169
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
proequo pisze:Violet źle znosi mrozy, widać że marznie bardziej, niż reszta kotów
Catnaperka pisze:Catnaperka pisze:Molli pisze:W schronisku w Przyborówku k.Poznania na nowy dom czeka ślepy kocurek.
Ma ok. 6 lat. Został odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo spokojny i grzeczny kotek. Jest niewidomy a takim zwierzątkom najtrudniej w schronisku. Potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu, dużo ciepła. Załatwia się do kuwety.
Kontakt:
665-491-937
schroniskouwandy@wp.pl
Może go jakoś wyciągnąć do osobnego wątku??? Przecież on się tam na pewno strasznie boi((
Molli pisze:Dziękuję wszystkim za zainteresowanie kotem.
Napisałam wszystko co wiem o nim, więcej będę wiedziała w weekend (m.in. stosunek do psów i kotów)
Catnaperka pisze:Molli pisze:W schronisku w Przyborówku k.Poznania na nowy dom czeka ślepy kocurek.
Ma ok. 6 lat. Został odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo spokojny i grzeczny kotek. Jest niewidomy a takim zwierzątkom najtrudniej w schronisku. Potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu, dużo ciepła. Załatwia się do kuwety.
Kontakt:
665-491-937
schroniskouwandy@wp.pl
I jak tam koteczek![]()
![]()
![]()
Petka-P1 pisze:Catnaperka pisze:
I jak tam koteczek![]()
![]()
![]()
Z tego co wiem to mogę napisać, że już jutro będzie bezpieczny.
Kciuki się zapewne przydadzą.
Jerzykówka![]()
Catnaperka pisze:O ranyJerzykowka
Nie mam słów
Jesteś cudowna, wspaniała, niepowtarzalna
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprawdę?
Agata&Alex pisze:Stefanek już nie szuka domku, zostaje u moich rodziców
Petka-P1 pisze:DT u Jerzykówki czeka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 552 gości