Witam nie jest dobrze, mamy powtórkę z rozrywki, kociak znowu jest słaby, cieżko zaczął oddychać z chodzeniem bez zmian, gorzej nie jest, rusza się nawet, tylko powoli, z jedzeniem już kiepsko bardzo
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Może to przełom choroby , Aniu trzymajcie się jakoś.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Iwonka Ania jest zarobiona, ma teraz mnóstwo kocich spraw na głowie, bo nie tylko Jurand choruje. A sama też nie do końca pewnie jeszcze się wyleczyła. W takich okolicznościach zwyczajnie nie ma się czasu napisanie. Na pewno da znać co z Jurandem jak tylko znajdzie chwilkę
Ja w ogóle nie wiem jak Ania to wszystko ogarnia. Czapkę zdejmuję przed nią, bo sama bym nie dała tak rady. Aniu, ucałuj między uszka mojego chłopczyka ślicznego, Bolunia.