K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 22:54 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Proszę, trzymajcie kciuki za Gabi...
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon lip 26, 2010 23:15 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

anna09 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki za Gabi...

a co się dzieje??

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lip 26, 2010 23:31 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Mogę się dopisać do dyżurów na Kocimskiej, jeśli będzie taka potrzeba.

Przesyłam świeże zdjęcia nowych tymczasów, niewyraźne, ale nie chciałam pstrykać z lampą.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na razie słodko śpią i ssą, mama też grzeczna. Siedzą razem w pudełku, więc póki co nie trzeba zamykać w klatce.

Ryfon trochę pofuczał pod drzwiami, ale jeszcze towarzystwa nie widział.
Jest jak rozpuszczony jedynak, który musi być w centrum zainteresowania.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto lip 27, 2010 4:51 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

anna09 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki za Gabi...

Jak Gabi?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lip 27, 2010 4:53 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tweety pisze:Miszelino, jest taka szansa (jak nie będzie czegoś pilniejszego), bo Lusia idzie jutro do domu :-) i z tymczasów zostaje mi tylko Franio (no tak, ale on wystarcza za 4 tymczasy, właśnie usiłuje zniszczyć monitor :evil: )

Byłoby super, :1luvu: bo nie bardzo wyobrażam jej sobie samej na Kocimskiej. No chyba, że miałaby innego kota do towarzystwa, bo sama zapłakałaby się na śmierć. Jest bardzo towarzyska.
Obrazek

miszelina

Post » Wto lip 27, 2010 7:07 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tweety, sprawdź PW
Dostałam ten wpis z adopcji na miau

Co się dzieje z Gabi, słodką spiącą dziewczynką?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lip 27, 2010 7:58 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Ryfka jest dziś w papierowym wydaniu Metra.
:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto lip 27, 2010 8:13 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Gabi wczoraj nie chciała jeść i ciągle spała. Była gorąca. Edyta popołudniu zabrała ją do Theriosa. Malutka miała wysoką gorączkę. Zrobiono jej badanie krwi. Wyniki tragiczne. Nie wiedzą co jej jest. Może być wszystko :cry: Mieli zrobić transfuzję, ale nie mieli już czasu :roll: Potem Edyta pojechala na konsultacje do Arwetu, a na koniec zdecydowałyśmy zostawić ja na noc w Arce. Tam znowu mowią, że transfuzja jeszcze nie. Teraz czekamy na badanie krwi w Arce. Po nich Edyta zadecyduje, czy zabiera małą na transfuzję do Myślenic. Wszyscy weci mówią, że rokowanie złe :cry:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto lip 27, 2010 8:30 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Cholera.....
Kciuki trzymam!!!!

Z innej beczki: teściowie mojej koleżanki szukają małego kotka, ma być czarny lub pingwin. Ich stara kotka przed kilkoma miesiącami odeszła za TM. Mają psa (kotolubnego), więc dlatego chcą malucha, żeby się przywyczaił. Poleciłam Baryłeczkę, ew. Rysia (jak się wyleczy, on bardzo podobny jest) i baaardzo nieśmiało Kondzia, z tym, że na niego to jeszcze trzeba poczekać. No ale, jak już czekają kilka miesięcy, to może ich to nie zrazi. :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Wto lip 27, 2010 8:37 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Gabi trzymaj się :ok:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lip 27, 2010 8:48 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

miszelina pisze:Cholera.....
Kciuki trzymam!!!!

Z innej beczki: teściowie mojej koleżanki szukają małego kotka, ma być czarny lub pingwin. Ich stara kotka przed kilkoma miesiącami odeszła za TM. Mają psa (kotolubnego), więc dlatego chcą malucha, żeby się przywyczaił. Poleciłam Baryłeczkę, ew. Rysia (jak się wyleczy, on bardzo podobny jest) i baaardzo nieśmiało Kondzia, z tym, że na niego to jeszcze trzeba poczekać. No ale, jak już czekają kilka miesięcy, to może ich to nie zrazi. :wink:

Baryłka lubi psy, mieszka z jamnikiem. Ma też siostrę - czarną stefkę. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lip 27, 2010 8:50 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

lutra pisze:
Kciuki trzymam!!!!

Ma być kocurek.....
Obrazek

miszelina

Post » Wto lip 27, 2010 8:54 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

lutra pisze:
Kciuki trzymam!!!!

Ja mam od tygodnia czarnego Dupka ( ma zaszyta pup,e by miał wynicowany odbyt-stąd imięSzwy zdejmujemy na dniach). Trzy miesiące , zero stresu i strachu przed czymkolwiek.Wypuszczony z łazienki wział duży rozbieg i wskoczył na pierwszego napotkanego kota, bo chciał się bawić To domowy kot, nie wiem czy mieszkał z psami,wygląda, że został wyrzucony ale stawiam, że wystarczą mu trzy dni na zaprzyjaźnienie się. Zdjęcia będą jak znajdę kabel lub jak Kosma do mnie przyjedzie :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lip 27, 2010 8:57 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Przecież mam czytnik kart, kabla nie potrzebuję :oops:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lip 27, 2010 8:58 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tosza pisze:
lutra pisze:
Kciuki trzymam!!!!

Ja mam od tygodnia czarnego Dupka ( ma zaszyta pup,e by miał wynicowany odbyt-stąd imięSzwy zdejmujemy na dniach). Trzy miesiące , zero stresu i strachu przed czymkolwiek.Wypuszczony z łazienki wział duży rozbieg i wskoczył na pierwszego napotkanego kota, bo chciał się bawić To domowy kot, nie wiem czy mieszkał z psami,wygląda, że został wyrzucony ale stawiam, że wystarczą mu trzy dni na zaprzyjaźnienie się. Zdjęcia będą jak znajdę kabel lub jak Kosma do mnie przyjedzie :mrgreen:

Przekazałam.
Jak będzie decyzja, skontaktuję się z opiekunem danego kociaka.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]