Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wilejkaros pisze:Ostatnio widziałam, jak szalała ganiając za ołówkiem. Był bardziej interesujący niż myszka. Chyba muszę kupić jakiś inny drapak, bo ten, który ma chyba jej nie odpowiada. Najlepiej drapie się jej dywan od spodniej strony. Szkody żadne, bo nie widać, ale trochę śmiechu jest, jak królewna kręci się i sugeruje, że już czas zawinąć róg i rozpocząć drapanko.
Wet tak samo kazał najpierw wyczyścić ucho patyczkiem i dopiero wtedy wpuszczać lekartswo.
mirka_t pisze:W marketach można czasem spotkać wycieraczki zrobione z maty sizalowej. Bywają też podobne na allegro, ale w tej chwili ich nie ma. Są tylko maty obszyte pluszem, ale takie są droższe.
zabers pisze:mirka_t pisze:W marketach można czasem spotkać wycieraczki zrobione z maty sizalowej. Bywają też podobne na allegro, ale w tej chwili ich nie ma. Są tylko maty obszyte pluszem, ale takie są droższe.
W "Lidlu" będą od czwartku w ramach promocji kocio-psiej (drapaki i inne cuda też).
mirka_t pisze:Gibutkowa te kocyki, które mają być w Lidlu są całkiem fajne. Moje koty je lubią.
mirka_t pisze:Te kocyki. http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-6930796C-4B6E7F28/lidl_pl/hs.xsl/index_11622.htm
Szybko schną po praniu i sierść dość łatwo z nich schodzi.
alfabia pisze:Każda się zakłaczaTo już zależy od koców nie od pralki
Gibutkowa pisze:Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:Parwowirusy różne są i tylko jeden konkretny powoduje pp
Ta ja zapytam, dlaczego podajemy caniserin?![]()
A tak swoja drogą lek można by sprawdzić, co się traci przy rozwiniętym pp?
Caniserin to antybiotyk czy lek przeciwwirusowy?![]()
Zielona jestem
EDIT: Wyczytałam że to "surowica" czyli białko, a nie antybiotyk. Ale wyczytałam w necie, więc nie wiem na ile to wiarygodne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], puszatek i 442 gości