K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 13:09 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

mjs pisze:Czy będzie potrzebna lodówka, jak już kociarnia zacznie funkcjonować? Zasponsoruję na razie, a w wakacje popiekę ciasta i ciasteczka na bazarek, żeby ją spłacić 8) Lodówka mała, ale całkowicie sprawna.
Może i z pralką się uda, gdyby była potrzeba.

:?: :?: :?:

Będzie też materac sprężynowy 90x200. Jak nie kotom, to może komuś potrzebującemu się przyda. Co Szefowa na to?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon cze 07, 2010 13:59 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

mjs pisze:
mjs pisze:Czy będzie potrzebna lodówka, jak już kociarnia zacznie funkcjonować? Zasponsoruję na razie, a w wakacje popiekę ciasta i ciasteczka na bazarek, żeby ją spłacić 8) Lodówka mała, ale całkowicie sprawna.
Może i z pralką się uda, gdyby była potrzeba.

:?: :?: :?:

Będzie też materac sprężynowy 90x200. Jak nie kotom, to może komuś potrzebującemu się przyda. Co Szefowa na to?

Mariolko, lodówkę ma dla nas pani z Konarskiego (wiadomość z dzisiaj), także bardzo dziękuję :1luvu:
Materac może gdzie indziej, boję się, że zasikają i będzie do wyrzucenia a to duże

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon cze 07, 2010 14:08 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

mnie w ogole wydaje sie, ze rzeczy typu: sofy, fotele, materace, wersalki sa na nasza mala skromna kociarnia za duze i zbyt latwo je zniszczyc przez zasikanie, a ciezko wyczyscic...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon cze 07, 2010 14:18 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

kosma_shiva pisze:mnie w ogole wydaje sie, ze rzeczy typu: sofy, fotele, materace, wersalki sa na nasza mala skromna kociarnia za duze i zbyt latwo je zniszczyc przez zasikanie, a ciezko wyczyscic...

Też jestem tego zdania, co Kosma. No chyba, że fotel byłby z wikliny, służyłby jako drapak. Jako posłanka/siedziska mogłyby się sprawdzić takie poduszki od tapczanów (były takie dwie w cat-roomie).

Trzeba jeszcze pomysleć o jednej rzeczy: jeżeli w cat-roomie mają stać jakieś klatki, to już nie na podłodze. Przydałby się jakiś stolik, taki jak był ten czarny, żeby stały przynajmniej 40 cm powyżej powierzchni gruntu. To tak mądry Polak po szkodzie......

Muszkieterowie oddadzą do kociarni swój drapak typu "ser z dziurami". Poza tym mam już dla nas z darów kosz do spania dla kotów, będą też szmatki na posłanka. Przechowam na razie u siebie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon cze 07, 2010 14:26 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

miszelina pisze:
kosma_shiva pisze:mnie w ogole wydaje sie, ze rzeczy typu: sofy, fotele, materace, wersalki sa na nasza mala skromna kociarnia za duze i zbyt latwo je zniszczyc przez zasikanie, a ciezko wyczyscic...

Też jestem tego zdania, co Kosma. No chyba, że fotel byłby z wikliny, służyłby jako drapak. Jako posłanka/siedziska mogłyby się sprawdzić takie poduszki od tapczanów (były takie dwie w cat-roomie).

Trzeba jeszcze pomysleć o jednej rzeczy: jeżeli w cat-roomie mają stać jakieś klatki, to już nie na podłodze. Przydałby się jakiś stolik, taki jak był ten czarny, żeby stały przynajmniej 40 cm powyżej powierzchni gruntu. To tak mądry Polak po szkodzie......

Muszkieterowie oddadzą do kociarni swój drapak typu "ser z dziurami". Poza tym mam już dla nas z darów kosz do spania dla kotów, będą też szmatki na posłanka. Przechowam na razie u siebie.

tak, raczej drobne rzeczy, bo niektóre są kociuchy-lejki.

co do podwyższeń to myślałam o takich stelażach lub regałach metalowych z regulowanymi półkami. Aby gdzieś na wysokości metra można było ustawić klatki.
Ma przyjść komisja z ZBK-u ale to oczywiście wszystko potrwa

Tweety

Post » Pon cze 07, 2010 14:28 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Karaluszku poproszę na razie pół litra.

Jak by się dało odrobinkę na teraz żebym mogła z pierwszego odsyfić łóżko to bym była wdzięczna
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon cze 07, 2010 15:25 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Roma odeszła ... [']['][']
to jest nie fair :cry: :cry: :cry:

Tweety

Post » Pon cze 07, 2010 15:27 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

o nie....
[*][*][*]

dlaczego?... :placz: :placz: :placz:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon cze 07, 2010 15:33 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Tweety pisze:Roma odeszła ... [']['][']
to jest nie fair :cry: :cry: :cry:

Miała przynajmniej przy sobie ludzkiego człowieka. Marku- wielki szacun za pomoc Romie.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pon cze 07, 2010 15:37 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Czy to się nigdy nie skończy :cry:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon cze 07, 2010 15:55 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

bardzo smutno. biedna kicia. :cry:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon cze 07, 2010 16:05 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Marku - Ty nie uciekasz przed problemami.....

A ja miałam jednak nadzieję.....

(')
(') (')
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon cze 07, 2010 16:06 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

ech...
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon cze 07, 2010 16:44 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Roma odeszła w godnych warunkach. Przez te kilka dni miała świetną opiekę.
[']['][']['][']['][']

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Pon cze 07, 2010 17:07 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Roma (*){*}[*]

Dlaczego :?: :?: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]