Rambo siedział na szafie i miałczau - chyba dostał łomot.
Nie obsadzone są dyżury ranne na czwartek i piątek

ja się wpisalam na piątek jakoś postaram się wyrobić przed pracą.
Ale czwartek nadal nie obsadzony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:O ile dobrzek kojarzę (odgrzybialam u siebie mieszkanie) to niestety nie ma takich, coby ludzie lub zwierzęta mogły w trakcie siedzieć - zwykle maluje się preparatem tam gdzie grzyb, po jakiejś godzinie się zdrapuje (tu drapiący w masce, żadnych niezamaskowanych w pomieszczeniu) i wietrzy pomieszczenie przez dluższy czas - chyba nawet 12 h. Z drugiej strony kotów nie ma chwilowo tak wiele - jakbyśmy się spięły, to na te głupie 24 h nawet białaczkową Tanię damy radę przechować w domach.![]()
terenia1 pisze:Bona44 super zdjęcia i kotuchya Frania
widzę że robisz postepy w obsłudze komputera
![]()
Mam prośbę czy da ktoś radę podjechać z Tanią na zrobienie morfologii, ja niestety w tym tygodniu nie dam rady najwczesniej mogłabym jechać w poniedziałek
Bona44 pisze:Te postępy są udziałem naszego MIKUSIAwczoraj miałam wizytę po adopcyjną i solidną lekcję obsługi komputera
łapie o co kama w ogłoszeniach
i zrobiłam całe ojej.pl a kiedyś e-zwierzak pół.
Zdjęcia też pomogła wrzucić Basieńka.A na adopcjach.org odrzucili ogłoszenie.
Nowa82 pisze:Witam ponownie. Mam wieści z domu Abi, odważyłam się zadzwonić![]()
Pani opowiedziała mi jej historię więc przekazuję ją Wam... Jak dzwoniłam do Pani dokładnie tydzień temu, Abi była totalnie wyczerpana i Pani jechała z nią do innego weta za moją namową, że jak tamten nie wie co jej jest to szkoda kota faszerować lekami.
Nowy wet stwierdził, że jest zatkana, ma czopa i dał jej jakieś lekarstwo na dwa dni po czym miała się załatwić i załatwiła się, energii jej przybyło, szukała jedzenia i przeleżała weekend na tarasie, ale w niedziele przyszło pogorszeniePani stwierdziła (ufff...), że zrobi jej badanie krwi które wyszło podobno pięknie (nerki ok, wątroba super itp.) i do tego zrobiła fiv i felv i też wyniki super. Najlepsze, że wet powiedział, że wyniki krwi wyszły jak u zdrowego kota i nie wie skąd ta gorączka. Podał jej nowe leki, teraz ma jakieś sterydy po których jest jej lepiej. Dziś ma przyjechać znajoma Pani aby podać Abisi kroplówkę dla wzmocnienia, a Państwo wstrzykują jej rosołek do gardełka. Jeszcze mają zamiar zbadać mocz o ile uda im się go "złapać" oraz zrobić test na zapalenie otrzewnej. Na następny kontakt umówiłam się w poniedziałek. Zobaczymy... Dobrze, że ludzie walczą o nią
Nowa82 pisze:Witam ponownie. Mam wieści z domu Abi, odważyłam się zadzwonić![]()
Pani opowiedziała mi jej historię więc przekazuję ją Wam... Jak dzwoniłam do Pani dokładnie tydzień temu, Abi była totalnie wyczerpana i Pani jechała z nią do innego weta za moją namową, że jak tamten nie wie co jej jest to szkoda kota faszerować lekami.
Nowy wet stwierdził, że jest zatkana, ma czopa i dał jej jakieś lekarstwo na dwa dni po czym miała się załatwić i załatwiła się, energii jej przybyło, szukała jedzenia i przeleżała weekend na tarasie, ale w niedziele przyszło pogorszeniePani stwierdziła (ufff...), że zrobi jej badanie krwi które wyszło podobno pięknie (nerki ok, wątroba super itp.) i do tego zrobiła fiv i felv i też wyniki super. Najlepsze, że wet powiedział, że wyniki krwi wyszły jak u zdrowego kota i nie wie skąd ta gorączka. Podał jej nowe leki, teraz ma jakieś sterydy po których jest jej lepiej. Dziś ma przyjechać znajoma Pani aby podać Abisi kroplówkę dla wzmocnienia, a Państwo wstrzykują jej rosołek do gardełka. Jeszcze mają zamiar zbadać mocz o ile uda im się go "złapać" oraz zrobić test na zapalenie otrzewnej. Na następny kontakt umówiłam się w poniedziałek. Zobaczymy... Dobrze, że ludzie walczą o nią
terenia1 pisze:AKTUALIZACJA UCZESTNIKÓW KOCIEJ IMPREZYDATA USTALONA NA 26.06.10R.
1. Iwetka
2. ja +mój TŻ tzw. grillowy
3. jadziaII i Kropeczka 13
4. gosiakot
5. mar_tka i Darek
6.bubor
7.MartynaP.
8.MIKUŚ czyli Baśka
9. Ewa i Piotr
10. Dorotka Wojciechowska
11. Pani Ela nasz wet
12. Monika nasz wet i jej TŻ
13.Kleo+TŻ
14. Alienor
15. hidi
dopisuję tak z góryBeatka Beatka
daj znać Anetce, Agnieszka,Nowa82, kurde nie wiem czy kogoś nie pominęłam, oczywiscie innych chętnych też zapraszamy
Właściwie 90% osob wie gdzie mieszkam inni co nie wiedzą podam adres na pw łacznie z instrukcją dojazdu.
Jesli możecie potwierdzajcie uczestnictwo bo muszę się przygotować pod kątem ilości siedzisk. Impreza będzie grillowo-plenerowa, każdy przynosi wkład własny - tzn. napitki, przekąski, jakieś pyszności grillowe, wskazane jednorazowe talerzyki, kubeczki. Mam nadzieję że będzie pogoda. Imprezę możemy rozpocząć w granicach godziny 16-17, mozna przyjść wcześniej i poleżeć na zielonej trawce
Madziula pisze:terenia1 pisze:AKTUALIZACJA UCZESTNIKÓW KOCIEJ IMPREZYDATA USTALONA NA 26.06.10R.
1. Iwetka
2. ja +mój TŻ tzw. grillowy
3. jadziaII i Kropeczka 13
4. gosiakot
5. mar_tka i Darek
6.bubor
7.MartynaP.
8.MIKUŚ czyli Baśka
9. Ewa i Piotr
10. Dorotka Wojciechowska
11. Pani Ela nasz wet
12. Monika nasz wet i jej TŻ
13.Kleo+TŻ
14. Alienor
15. hidi
dopisuję tak z góryBeatka Beatka
daj znać Anetce, Agnieszka,Nowa82, kurde nie wiem czy kogoś nie pominęłam, oczywiscie innych chętnych też zapraszamy
Właściwie 90% osob wie gdzie mieszkam inni co nie wiedzą podam adres na pw łacznie z instrukcją dojazdu.
Jesli możecie potwierdzajcie uczestnictwo bo muszę się przygotować pod kątem ilości siedzisk. Impreza będzie grillowo-plenerowa, każdy przynosi wkład własny - tzn. napitki, przekąski, jakieś pyszności grillowe, wskazane jednorazowe talerzyki, kubeczki. Mam nadzieję że będzie pogoda. Imprezę możemy rozpocząć w granicach godziny 16-17, mozna przyjść wcześniej i poleżeć na zielonej trawce
chciałabym się do was dołączyc ale nie wiem czy dam radę
terenia1 pisze:(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 188 gości