Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 19, 2010 17:17 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Jeziora nie wylały,na szczęście to teren morenowy i jeziora leżą w dołkach polodowcowych,zresztą u nas mało padało.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 20, 2010 8:31 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Dziewczyny, jestem teraz właśnie u dziadków, w domu niestety nie moge się jeszcze podłączyć do netu. A teraz zagadka: dlaczego? :twisted:
Bo Borys olał modem :evil: :evil: :evil:
Dziadek go doprowadza do stanu używalności (modem, nie Borysa :wink: ), dziś przewidywany jest koniec suszenia i składanie i mam nadzieje, ze zadziała. Jeśli dobrze pójdzie, to już dzis z domu powinnam sie normalnie zameldować.
Mam instynkty mordercze do tego gada jednego. Też miałyśmy z mamą kilkanaście lat lejka, ale on sobie upodobał kanape i jej bliskie okolice. Mógłby już lać na podłoge, gdziekolwiek gdzie się łatwiej i szybciej sprząta. Była proba z folią, folia prztrwała jakieś 2 godziny, Tequlia z Czarkiem się nią skutecznie zajęli :roll: zdjęłam sama jak Smok zaczął kopać i "się przymierzać" :evil:
A "najlepsze", ze on robi dokładnie na zmiane, raz idzie do kuwety, raz na kanape :? postawiłam już 2 kuwety na kanapie i go pilnuje :twisted:

Gluś całkiem nieźle, do weta chodzimy co drugi dzień, ale czuje się coraz lepiej. Za kilka dni powtarzamy badania.

A ja załatwiałam sprawy "urzędowe", meldunek, wymiana dokumentów, zgłoszenie do US i kasy chorych, jest troche tych papierków do złożenia. I chyba po weekendzie bede jechać do z.g., jeszcze muszę z mamą dokładnie się umówić, bo przecież zabiore jej auto na kilka dni.

Teraz zmykam, mam nadzieje, ze wieczorkiem bede mogła już napisać z domu :twisted:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw maja 20, 2010 9:01 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Oj Borys, Borys. To się popisałeś chłopaku :? Milenko, kciuki za działający modem, za Glusia no i oczywiście za Borysa, żeby już przestał lać tam, gdzie nie trzeba :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw maja 20, 2010 10:04 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Borys, Ty uważaj, bo jak tak dalej będziesz lać, gdzie popadnie, to Ciebie też Dziadek będzie musiał doprowadzić do stanu używalności :wink:
Milenko, jak już uporasz się z netem, to grzecznie przypominam się z fotą 12 footer w paśniku :D

Nieustające kciuki za całokształt :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw maja 20, 2010 12:40 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 20, 2010 16:31 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Oj to Borys bije Pynię na głowę!!!!
Ona jeszcze nigdy mi nic takiego nie obsikała!
Czekamy na Ciebie Milenko i na fotę 12 ogonków przy jedzeniu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw maja 20, 2010 19:05 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

kropkaXL pisze:Czekamy na Ciebie Milenko i na fotę 12 ogonków przy jedzeniu!

Tak jest, czekamy na Ciebie i na fotę paśnika :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Czw maja 20, 2010 19:12 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Czekamy czekamy! Borysku! 8O 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 21, 2010 6:27 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Kurczę!-chyba nie udało sie zreanimować modemu,bo Milenka nie weszła na forum :( -może dzisiaj.....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 21, 2010 7:11 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

kropkaXL pisze:Kurczę!-chyba nie udało sie zreanimować modemu,bo Milenka nie weszła na forum :( -może dzisiaj.....

Buuu :( No nic, tłum stęsknionych cioteczek czeka :wink:
Obrazek

bulba

Post » Pt maja 21, 2010 9:54 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

cioteczki poczekają tyle ile będzie trzeba :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Pt maja 21, 2010 12:10 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

bulba pisze:
kropkaXL pisze:Kurczę!-chyba nie udało sie zreanimować modemu,bo Milenka nie weszła na forum :( -może dzisiaj.....

Buuu :( No nic, tłum stęsknionych cioteczek czeka :wink:

Ale marudzicie. :evil:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt maja 21, 2010 16:36 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Ale wątek nie zapada się w czeluść zapomnienia :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 21, 2010 17:50 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Właśnie, czasem pomarudzić też trochę trzeba. Zwłasza, jak się modem kocim sioooo zaleje :wink:
Obrazek

bulba

Post » Pt maja 21, 2010 17:52 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Brzydki modem,brzydki sam się zalał :twisted: -Borysek niewinny,on tylko przechodził obok!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]