Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 10:47 Re: Legnica

Dobry nastrój to podstawa ... no i pociechy z rodzinki Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lip 01, 2010 10:10 Re: Legnica

Upał,upał,upał.Koty porozkładane po kątach,szukają chłodu.Podałam dodatkowe miski z wodą,bo napełniać nie nadążam.Biedne w tych futrach...
Legnica

Post » Czw lip 01, 2010 10:17 Re: Legnica

Moje też leżą plackiem ale wody nie tykają :( :?
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw lip 01, 2010 19:44 Re: Legnica

Milka pozdrawia :D

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw lip 01, 2010 19:47 Re: Legnica

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw lip 01, 2010 19:48 Re: Legnica

Obrazek
Obrazek
:D
Legnica

Post » Czw lip 01, 2010 19:56 Re: Legnica

a dziewczyna robila pranie i sprzatanie w taki upalny dzień? :ryk: :ryk: :ryk: a ja leń :mrgreen:
krynia08

Post » Czw lip 01, 2010 20:04 Re: Legnica

:lol: tak,dzielna Milka,nic sobie z upałów nie robi.
Legnica

Post » Czw lip 01, 2010 20:16 Re: Legnica

no to male lody dla ochłody dla Milki :mrgreen: Obrazek
krynia08

Post » Czw lip 01, 2010 22:45 Re: Legnica

Przed chwilą miałam w domu kocią akcję,taką która dowodzi ze Bojkot zupełnie doszedł do siebie,po zapaleniu dziąseł śladu nie ma i czuje sie znakomicie a może nawet lepiej:
Sprzątałam rezydencję Saszy,całą,gruntownie,bo już trzeba,a poza tym Sasza dzisiaj pomylił koc z kuwetą,więc pilnie trzeba było.Posprzątałam,pomyłam,pogłaskałam kocurka,potem wziełam brudny kocyk i przechodząc przez przed pokój zaniosłam go do łazienki.Pranie za chwile miało się skończyć,więc kocyk położyłam przed pralka na podłodze i zamknełam drzwi.Normalnie chowam zabrudzone czy nieciekawie pachnące koce do worka i tak czekają na kolej pobycia w pralce,ale tym razem pralka już wirowała,więc chwila moment i zapakuję kocyk do prania.
Ja w tym czasie sprzątałam pozostałe kuwety.
Bojkot chyba wkurzył się na ten zapach w mieszkaniu,prawdopodobnie wyczuł wyjątkowo mocno niekastrowanego kocura i zaczał atakować inne koty,te jego ataki nie sa już tak spektakularne jak kiedyś,kiedy to wespół w zespół z Kubą,zapędzali delikwenta w czarny kąt i tam we dwóch dawali mu popalić,być moze Bojkot jeszcze nie nabrał formy,byc moze brak kompletnego(delikatnie ujmując)uzębienia i na pewno brak współpracy ze strony Kuby,sprawił ze ani Bayer,ani Forest jakos szczególnie się nie przestraszyli,ale widziałam w Bojku tą jego dawną zacietosć i w ogóle taki groźny kurtka był 8O
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 10:16 Re: Legnica

Cieszę się, że Bojek wraca do siebie. Tak jak wspominałam, Fuffka nie mogło spotkać nic lepszego niż to wyrwanie zębów :lol:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt lip 02, 2010 13:47 Re: Legnica

:D aż miło patrzeć na niego,znów strzela mi baranki w łokieć kiedy unoszę szklankę,znów wydziera się pod lodówką(za mlekiem) jakby się co najmniej paliło i w ogóle bywa w ciągu dnia tu i tam,a nie tylko i wciąż w koszyku :lol:
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 18:06 Re: Legnica

Pozdrawiamy Mileczkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
Wkleję do jej wątku 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lip 02, 2010 19:27 Re: Legnica

Chciałam wstawic,ale za nic nie mogłam znaleźć jej watku.
Dzięki amyszka.
Legnica

Post » Sob lip 03, 2010 0:39 Re: Legnica

Upałów ciąg dalszy.Czy dzień,czy noc gotujemy się jak w saunie.Biedne persiska,juz nawet w łazience się wylegują,na kaflach,w brodziku,aż się dziwię,ze nie chorują od tej temperatury.
Legnica

[poprzednia][następna]