Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Doczekał się domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 08, 2010 7:35 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

faktycznie, chudy jakiś... :roll:

:mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lip 08, 2010 7:39 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Ależ chłopak spala, zazdraszczam :wink:
Tatuś zawsze mi powtarzał, że "szczupłe jest piękne" :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lip 08, 2010 7:52 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

jerzykowka pisze:Ależ chłopak spala, zazdraszczam :wink:

Aśka ja Cię przecież widziałam. Jak gdzieś jeszcze raz napiszesz, że jesteś wielorybem to utłukę :evil: jesteś normalną, szczupłą kobitką!!!!!!! Widziałaś mnie ???? :twisted: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 08, 2010 7:57 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

magdaradek pisze:
jerzykowka pisze:Ależ chłopak spala, zazdraszczam :wink:

Aśka ja Cię przecież widziałam. Jak gdzieś jeszcze raz napiszesz, że jesteś wielorybem to utłukę :evil: jesteś normalną, szczupłą kobitką!!!!!!! Widziałaś mnie ???? :twisted: :mrgreen:

O masz, odezwała się ta, co się w drzwiach nie mieści :ryk: :wink:
Baby, nie jesteście gruuube, Wy chyba wielorybów nie widziałyście :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lip 08, 2010 8:00 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

ja kciałam się pochwalić jednakowoż, że właśnie uskuteczniam dietę i jestem o 5kg lżejsza :mrgreen:

i przepraszam za zaśmiecanie wątku :oops:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 08, 2010 8:03 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

magdaradek pisze:i przepraszam za zaśmiecanie wątku :oops:

No co Ty, nie zaśmiecasz :) Urozmaicasz :)

WarKotka

Post » Czw lip 08, 2010 8:14 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Madziu, dziękuję :D Wiecie, ja jeszcze niedawno byłam wielorybem, ale schudłam 25 kg (sic!), których się nabawiłam po rzuceniu palenia. Teraz znowu palę :evil:
Jednak zupełnie nie rozumiem DLACZEGO Ty miałabyś gubić jakieś kilogramy 8O Taka cudna kobietka!!!

Sylwuś, Ciotki i tak Ci spalanka zazdraszczają :wink: Twojej Dużej też :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lip 08, 2010 8:15 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

25 kg??????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Kobieto jak Ty to zrobiłaś?????????? 8O 8O 8O
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 08, 2010 8:17 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

jerzykowka pisze:Madziu, dziękuję :D Wiecie, ja jeszcze niedawno byłam wielorybem, ale schudłam 25 kg (sic!), których się nabawiłam po rzuceniu palenia. Teraz znowu palę :evil:
Jednak zupełnie nie rozumiem DLACZEGO Ty miałabyś gubić jakieś kilogramy 8O Taka cudna kobietka!!!

Sylwuś, Ciotki i tak Ci spalanka zazdraszczają :wink: Twojej Dużej też :wink:

No już bez przesady :lol: . Palenie rzuciałam ponad rok temu i w ciągu roku przytyłam 12kg, obecnie walczę, żeby zjechać o 1,5kg w dół i uznam, że jest ok :mrgreen:

Asiu za to palenie to ja Ci normalnie................... :evil: :evil: :evil:

WarKotka

Post » Czw lip 08, 2010 8:22 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

magdaradek pisze:25 kg??????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Kobieto jak Ty to zrobiłaś?????????? 8O 8O 8O

Grunt to dobra motywacja :wink: Lekarz tak mnie nastraszył, że spięłam poślady i... zabrałam się za dietę Dukana. Zdziałała cuda :lol:
Oczywiście wszystko odbywało się pod kontrolą lekarską.

Martuś, przy Twojej figurce zbrodnią jest zawracanie sobie głowy wagą :twisted:

Teraz znowu dojrzewam do rzucenia palenia - portfel i zdrowie to mocne argumenty. Niestety trochę silan wola szwankuje :roll:

Sylwek, wybacz OT, ale sam rozumiesz... :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 08, 2010 8:26 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

kurcze, wszyscy tak zachwalają tego dr Dukana, a na mnie ta dieta w ogóle nie zadziałała!!
Pomijając, że ja za mięsem nie przepadam i po 3 dniach już rzygałam jak widziałam mięcho :oops: to jeszcze ani grama nie schudłam...... :roll:
na mnie działa dieta Diamondów, czyli nie łączenie białek z węglowodanami :)
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 08, 2010 8:27 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

Asiu, pogrzebię, gdzieś mam pomocnika dzięki któremu rzuciłam palenie (książka) to Ci mailem postaram się podesłać :)

Nikt się nie gniewa za OTy :)

mam duży brzuch, który mnie wkurza i jego muszę się jakoś pozbyć :oops:

WarKotka

Post » Czw lip 08, 2010 8:28 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

jerzykowka pisze:Sylwuś, Ciotki i tak Ci spalanka zazdraszczają :wink: Twojej Dużej też :wink:

ja na ten przykład :mrgreen:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw lip 08, 2010 8:31 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

magdaradek pisze:kurcze, wszyscy tak zachwalają tego dr Dukana, a na mnie ta dieta w ogóle nie zadziałała!!
Pomijając, że ja za mięsem nie przepadam i po 3 dniach już rzygałam jak widziałam mięcho :oops: to jeszcze ani grama nie schudłam...... :roll:
na mnie działa dieta Diamondów, czyli nie łączenie białek z węglowodanami :)

Wiesz Madziu, ja z mięs jem tylko drób i przeszłam tę dietę pomimo wszystko. Dużo jajów pożerałam i sereczków białych :wink:
Najważniejsze to znaleźć taką, która jakoś nam "przypasi" :piwa:

Martuś, za "pomocnik" w rzucaniu palenia bardzo Ci będę zobowiązana :1luvu:
A w ogóle o jakim brzuchu Ty mówisz :mrgreen: Przy okazji Ci pokażę co to znaczy brzuch :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 08, 2010 8:32 Re: Sylwuś - DT u Kiche_wilczyca i Satyr77. Szukamy DS!! :)

o oponce Asiu, oponce, która się chybocze jak idę :mrgreen:

WarKotka

[poprzednia][następna]