S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 30, 2010 21:59 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Jeszcze raz napiszę - cieszę sie, że mogłam pomóc.
Byleby tylko Sofisia wyzdrowiała.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 31, 2010 6:53 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

witam się porannie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 31, 2010 10:49 Re: Skierka (Iskierka)

Benita pisze:Kilka zjęć, mam nadzieję, szczęśliwej Iskierki w naszym domku:-)
http://benita1.fotosik.pl/albumy/748322.html

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro mar 31, 2010 14:21 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

:D :D :D Obrazek :) :) :twisted: Obrazek :wink: :wink: :piwa: :ok:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Śro mar 31, 2010 16:01 Re: Skierka (Iskierka)

Benita pisze:Kilka zjęć, mam nadzieję, szczęśliwej Iskierki w naszym domku:-)
http://benita1.fotosik.pl/albumy/748322.html

super :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 31, 2010 18:21 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

[quote="Kropeczka13Obrazek
:wink: :wink: :piwa: :ok:[/quote]

Jestem waniliowa :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro mar 31, 2010 18:48 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Śro mar 31, 2010 19:02 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Witajcie wieczorową porą :wink:
Jeszcze wczoraj myślałem że jutro będe mógł Was odwiedzić a tu dziś okazało sie że nic z tego nie wyjdzie :roll: ........
Jaka śliczna z niej panna Kropeczko :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro mar 31, 2010 19:45 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink:
Jeszcze wczoraj myślałem że jutro będe mógł Was odwiedzić a tu dziś okazało sie że nic z tego nie wyjdzie :roll: ........
Jaka śliczna z niej panna Kropeczko :1luvu:

Ale szkoda Pawełku ,zobaczył byś jaki ładny ze mnie "krokodyl" sie zrobił :wink:

Niestety muszę troszkę zwolnić .Dziś dostałam od mojej lekarki OPR.Tak więc obstwaiajcie dziewczyny dyżury jak tylko możecie ,ja będę awaryjnym dyzurantem ,Jak już nikt nie bedzie mógł podjechać zrobić przy kociakach to chetnie pomogę.Na zdjęcia będe podjeżdżała zajmę sie też ogłoszeniami nie ma problemu.Niestety "piłka"mi przeszkadza i cięzko jest mi się schylac ,kucać i wstawać :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 31, 2010 21:24 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

o bo mając kształt doskonały czyli kuli powinnaś się .....toczyć :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro mar 31, 2010 21:51 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

majencja pisze:o bo mając kształt doskonały czyli kuli powinnaś się .....toczyć :ryk:

Zajebiście dokładnie tak :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro mar 31, 2010 22:26 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

mar_tika pisze:Niestety muszę troszkę zwolnić .Dziś dostałam od mojej lekarki OPR.Tak więc obstwaiajcie dziewczyny dyżury jak tylko możecie ,ja będę awaryjnym dyzurantem ,Jak już nikt nie bedzie mógł podjechać zrobić przy kociakach to chetnie pomogę.Na zdjęcia będe podjeżdżała zajmę sie też ogłoszeniami nie ma problemu.Niestety "piłka"mi przeszkadza i cięzko jest mi się schylac ,kucać i wstawać :roll:

Marta no i tak długo wytrzymałaś :D mówiłam Ci już dawno żebyś z lekka wyluzowała :D
No więc dziewczyny czeka nas niebawem okres dłuższy sprężenia i sprężajcie się kto może.
Jutro Wiesiu zawiezie obydiwe kicie z górnego boksu do weta, - mniejsza darciucha normalnie beczy jak owca a nie miauczy :ryk: ogólnie wygląda dobrze, je, pije uszy czyste. ale chyba coś nie tak z jej odbytem cały czerwony, biegunki w kuwecie nie było, druga koteczka niestety dziś wymiotowała, nie je straszna chudzina, dziś nakarmiłam ją rekovalescensem nawet dośc ładnie zjadła, w piatek do południa zabiorę ją do sibie do domu - ma urlop, święta więc jeśli trzeba będzie karmić strzykawą lepiej jak będzie u mnie.
Reszta towarzystwa w miarę dobrze.
I tak sobie myślę od dawna 8) dziewczyny chyba już nastała pora na szukanie nowego lokalu 8O powoli przestajemy się mieścić, opłata miesięczna za ten nasz kicimęt - juz prawie 400zł miesięcznie :evil: Mam prośbę do wszystkich może macie jakieś znajomości w sosnowieckich spółdzielniach, albo nei wiem co najlepsze miejsce to oczywiście centrum bo większość dziewczyn jest z centrum. U mnie na wsi szybciej by się coś znalazło, ale cholernie daleko dla reszty. Wytężcie swoje głowy, pytajcie, rozsyłajcie wieści - trzeba szukać, bo jak nie bedziemy szukać to nic nie znajdziemy.
I to co napisałam to bynajmniej nie jest żart :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 31, 2010 22:59 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Zapomniałam o mamuśce mamuśka całkiem, całkiem choć chudzina to wtrynia żarełko za dziesięciu :) Marta jutro bedzie na kociarni to pewnikiem porobi zdjęcia i nadana nowym kociakom imiona :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 01, 2010 7:34 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

A Ja swoje zdanie wyrazę. Na tym miejscu co jesteśmy jest mi bardzo dobrze (podkreśliłam mi bo nie wiem jak innym). Dobrze ulokowane, w miarę spokojnej okolicy, gdzie jak zauwazyliśmy chyba nikomu to nie przeszkadzamy. :lol: Póki co nikt nam nie robi trudności, co zauwazcie za rzadko się zdarza!!! Koty mogą wyjść pooddychać sobie. Wszyscy są przyzwyczajeni ze tutaj Nas mogą znaleźć, a tu znowu przeprowadzkę planujesz Teri? Wiedzą ze mogą nam tu pomóc.

No nic - swoje zdanie wyraziłam i naprawdę nie chcę zeby kociarnia była w centrum Sosnowca!!! Niestety tam jeśli chodzi o mnie to niestety odpadam. I to nie prima aprillis. :roll:

Za to spróbuję pogadać z kolegą który zarządza tym wszystkim na Pogoni. Jesli nic nie wskuramy to kapa. Ale moze :wink:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 01, 2010 7:43 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Ponadto Marta Nam odpadnie na parę miesięcy, i jakoś nie wyobrazam sobie przeprowadzki bez niej i bez pomocy Darka, Wiesia i Pawła. Z tego co pamiętam to najbardziej aktywni byli przy przeprowadzce z Hiltona do Kociej Chatki :)

W ogóle jakoś cięzko widzę następujący okres bez Marty a co dopiero PRZEPROWADZKĘ :twisted:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]