molly88 pisze:A mam pytankoczy ktos ewentualnie mial by mi pozyczyć transporter?
Kruszyna się chwaliła że ma cały balkon zastawiony transporterami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:A mam pytankoczy ktos ewentualnie mial by mi pozyczyć transporter?
molly88 pisze:No to czekamy na Kruszyne
molly88 pisze:Na niedziele/poniedzialek bo bede brała jednak kotke ze schronu, a transportera brak. Nie chce wydawac 100zl na transporter jak moge go kupic za 50 - 70 zl.... Tylko pytanie kto bedzie zamawiał niedlugo cos z kravetu
molly88 pisze:Na niedziele/poniedzialek bo bede brała jednak kotke ze schronu, a transportera brak. Nie chce wydawac 100zl na transporter jak moge go kupic za 50 - 70 zl.... Tylko pytanie kto bedzie zamawiał niedlugo cos z kravetu
Agness78 pisze:ulvhedinn pisze:Słuchajcie czy ktoś pilotuje/zajmuje się sprawą białego kota - głuchego i przyślepego (i PODOBNO agresywnego)? Biedak straszny, ale nie chciałbym "wyskakiwać przed szereg" i np. molestować wetów co i jak, jeśli ktoś już się nim zainteresował....
ja nie wiem o jakiego kota chodzi
Gibutkowa pisze:molly88 pisze:Na niedziele/poniedzialek bo bede brała jednak kotke ze schronu, a transportera brak. Nie chce wydawac 100zl na transporter jak moge go kupic za 50 - 70 zl.... Tylko pytanie kto bedzie zamawiał niedlugo cos z kravetu
To umów się z Kruszyna, bo ona będzie i tak chyba ze 2 kontenerki oddawała Kici (a Kicia mieszka koło schronu). To tak "przy okazji by było![]()
Kruszyna pisze:Agness78 pisze:ulvhedinn pisze:Słuchajcie czy ktoś pilotuje/zajmuje się sprawą białego kota - głuchego i przyślepego (i PODOBNO agresywnego)? Biedak straszny, ale nie chciałbym "wyskakiwać przed szereg" i np. molestować wetów co i jak, jeśli ktoś już się nim zainteresował....
ja nie wiem o jakiego kota chodzi
Minionej niedzieli chyba go jeszcze nie było w baraku (albo ja nie pamiętam). Myślę, że wyskakiwanie przed szereg jest wskazane
Gibutkowa pisze:Kuwetę mogę Ci dać bo mam zapasową (a nawet dwie), łopatkę też powinnam mieć ale muszę poszukać, bo na tą chwilę to totalnie nie wiem gdzie jest
A też w razie co, jak by się nie udało kontenerka pożyczyć "przy okazji" oddawania Kici to możesz pożyczyć ode mnie. Co tam jeszcze... Jest fajne mleko (dla ludzi) które nadaje się dla kociaków (jeśli kotek jest mały) - Łagodne mleko lekkostrawne (chyba z Warmii) z obniżoną laktozą o 80% (Mruczkowe tymczasowe kociaki piły chętnie
), jest w kartonach 1 i 0,5 litra, można nabyć w Kerfurze i Społemie (tam na pewno, może jeszcze gdzieś indziej). Jak kociak mały to na sterylkę poczekasz a może będzie sterylka już w nowym domku
![]()
Kruszyna pisze:Dostałam wiadomość, że "wrocławiaki" bardzo dobrze radzą sobie w nowym miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 39 gości