[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2009 18:31

isabella7272 - mamy dla Ciebie transporter. Jestem jutro na Mruczeniu, jak coś, gdybyśmy się rozminęły, to zostawię w sklepie. ok?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pt lip 10, 2009 18:43

ok super - zmieszcze sie w czasie od 11-15. bede tez wiozła biedrona do weta - zalece po drodze .
jesli ktos by niewiedział o jaka kote chodzi to o tą:
Obrazek

sama sobie przyszła , dostała jesc , i juz została ...
Obrazek
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Pt lip 10, 2009 18:57

Jutro stawiamy się punkt jedenasta, czy trochę wcześniej?

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Pt lip 10, 2009 19:02

tove, super, że kicia jest u Ciebie, wreszcie będzie żyła w normalnych warunkach. To co czytałam o niej wczesniej, to az się włosy jeżyły :strach:

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt lip 10, 2009 19:14

Na pewno nie żyła w normalnych warunkach, to widać po jej zachowaniu. Z niepokojem podnosi głowę przy każdym moim przejściu koło niej. Wygląda na zdziwioną kiedy ją głaszczę, dopiero po chwili poddaje się pieszczotom z wyraźną przyjemnością.

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Pt lip 10, 2009 19:28

tove pisze:Na pewno nie żyła w normalnych warunkach, to widać po jej zachowaniu. Z niepokojem podnosi głowę przy każdym moim przejściu koło niej. Wygląda na zdziwioną kiedy ją głaszczę, dopiero po chwili poddaje się pieszczotom z wyraźną przyjemnością.

Oj trudno się jej dziwić. Musiała mieć bidulka ciężkie życie.
Myślę że można być chwilę przed 11, żeby Monia zdążyła wszystkich porozstawiać :)

Marlenuś - bierz śmiało. Przyda się :)

Isabella - no cóż, grunt to wiedzieć, gdzie pójść 8)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt lip 10, 2009 20:30

Ile w sumie będzie kotów na Mruczeniu?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lip 10, 2009 20:31

dorotak -tego to już chyba nikt nie wie :) No nic, będzie spontanicznie...

Prywaty trochę
A oto nasi sąsiedzi. Panienka króffka mieszka dwa domy dalej, brytyjskopodobny kawaler przychodzi do niej od czasu do czasu w odwiedziny. Ona mu wtedy próbuje przetłumaczyć, że powinien siedzieć na SWOIM podwórku.
Panienka ma głos niczym Violetta Villas - drze się od wczesnego rana, zazwyczaj zupełnie bez powodu. Dziś ze swoim kumplem urządzili zabawę kto głośniej i dłużej potrafi krzyczeć bez przerwy. Trudno wyczuć kto wygrał, ale słyszeli na pewno wszyscy w promieniu kilku kilometów 8)
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt lip 10, 2009 20:46

Tove - czy kicia ma już imię . Ona nie wie czy podejść do ludzi , bo nie znała tego, wiecznie na balkonie za zamkniętymi drzwiami , aż dziwne,że nie wyskoczyła-przeciez balkon logga nie zabezpieczony.Co prawda do tego faceta to lgnęła biedula. Sterylka boczna jest mniej inwazyjna, a tę robi doktor na ul. Scaleniowej -wspaniała przyjazna zwierzętom lekarka.
Tylko nie bardzo wiem czy ma umowę z TOZ.?

Monika - kamień nazębny imiala Tygrysia.Doktor bardzo ładnie go usunął specjalnym urządzeniem. Z tym, że może zajść konieczność usunięcia ząbka rozchwianego.tygrysce usunął jeden, bo się ruszal.Przy okazji wyczyśćił i zdyzefekował dziąsła.Potem najlepszy jest pokarm Dental, z tym ,że nie kazdy kot chce go jeść. :(

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pt lip 10, 2009 20:55

Bobik dziś pojechał do nowego domku :D a pare dni wcześniej rudy tak więc przybędę z trójką: rudo-biały, czarny pręgowany i biało-czarnym :D

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt lip 10, 2009 23:28

MalgorzataJ podaj namiary na pana doktora, serce mi pęknie, już dość się Kruszynka wycierpiała, już dość, a teraz jeszcze i to, a wcześniej alergia. Biedna kiciulka kochana. A taka jest kochana.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Sob lip 11, 2009 11:32

duże kciuki za MRUCZENIE w Bialymstoku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

myślami jestem cały czas z Wami i bardzo Was wspieram :wink:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Sob lip 11, 2009 14:51

BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob lip 11, 2009 16:26

?Jak tam humory po Mruczeniu? :roll:
Miałam zaszczyt trzymać czarnego Króla, który zachowywał się jak aniołek. Skargi były tylko w klatce. Zwiedziliśmy sklep przy dźwięku motorków 8) Niestety pojechał z powrotem do domu tymczasowego :( Z moich podopiecznych, których miałam okazję poznać nowy domek znalazł tylko maleńki, biało-rudy szkrab.
Ach i bym zapomniała. Muszę koniecznie pochwalić Sindbadka. W życiu bym się nie spodziewała, że może być taki grzeczny!!
Moja czwóreczka co raz lepiej. Jak trochę z nimi posiedziałam to nawet kawaler dawał się głaskać, a potem pchał na rączki (mi się jednak wydaje, że on wietrzył podstęp. Taki milusi, milusi, a potem chciał czmychnąć :twisted: ). Kićka z oczkiem w końcu przestała na mnie fukać i mruczała przy głaskaniu :lol: Teraz już tylko pingwinka została w tyle jeśli chodzi o pieszczoty.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob lip 11, 2009 20:57

O matko. Myślicie, że mogę zabrać moje maluchy ze sobą nad morze ? Ja ich tu nie zostawię, nie ma mowy. W ogóle ich nie oddam, ot co :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]