Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 23, 2008 19:29

DZIŚ NA ZAWSZE ODESZŁA OD NAS Mała!!['][']

Jedna ze starszych 10 letnich kotek które trafiły do nas po śmierci własciciela. :cry: :(
Jeszcze dzis rano bylam z nia u weta.Niestety nic nie dalo sie zrobi.
Bądź szczęśliwa maleńka:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 23, 2008 19:35

Kochani zostałysmy obdarowane ,w sumie to nasze kociaczki:)
Dzis przyszła duża paczka dla naszych kocich mordek :)
A oto jej zawartość!!!
Obrazek

Dziękujemy gosiak w imieniu naszych podopiecznych.W zamnia dostaniesz od nas kotka :twisted:

mar_tika

Post » Śro kwi 23, 2008 20:53

Witajcie wieczorową porą !!! :D
W Hiltonie ruch jak w Rzymie , co chwile nowi mieszkańcy 8O , podziwiam Was dziewczyny :king: :king: :king: .
Szkoda że bura kotka odeszła :cry:
Może zdradzicie co to za nowości sie u Was szykują ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 23, 2008 21:12

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!! :D
W Hiltonie ruch jak w Rzymie , co chwile nowi mieszkańcy 8O , podziwiam Was dziewczyny :king: :king: :king: .

no chyba znalazły się łapki do pomocy w hiltonie ,ale na razie ciiiichoo:)

mar_tika

Post » Śro kwi 23, 2008 21:20

mar_tika pisze:
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!! :D

no chyba znalazły się łapki do pomocy w hiltonie ,ale na razie ciiiichoo:)

Coby nie zapeszyć podsyłam delikatne kciuki w tej intencji :wink:
:ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Śro kwi 23, 2008 23:52

No tak bardzo póżną porą relacja z dzisiejszego wieczora - i tak faktycznie mamy super pomoc nasza mamuśka Plamka ze swoimi dzieciaczkami i adoptowanymi wylądowały w super tymczasowym domku u Beatki. :lol: Ale po kolei ze schroniska przywiozłam dzisiaj do Hiltona dwa domowe kotki - nawet z książeczkami zdrowia, kocurek ok. 2 lat piękny rudzielec niestety pełnojajeczny więc czeka nas kastracja, i jego koleżanka przepiękna szylkrecia ok 3 letnia niestety kotka ciężarna jutro Emilka zabiera ją na sterylkę aborcyjną :cry: Ludie mieli w domu niewysterylizowaną kotkę i niewykastrowanego kocurka zdecydowali się wyjechać za granicę a kociaki do schronu :twisted: nawet mi się nie chce tego komentować :twisted: zabrałąm kociaki do Hiltona przy okazji zobaczyłam dwa małe szczeniaczki przywiezione dosłownie 20 minut przed moim przyjazdem do schronu :cry: zabrałam szylkretę i rudasa do Hiltona Emilce powiedziałam o szczeniaczkach - Emilka zadzwoniła do Agnieszki :cry: :) decyzja zabieramy je. Wcześniej przeprowadzka Plamki z jej dzieciakami i adoptowanymi dzieciakami , pakujemy całą gromadę , klatkę i inne rzeczy zawozimy do Beatki, i znów do schronu po szczeniaki zawozimy do Agnieszki i tak nam zeszło do 23 godziny :cry: ale szczeniaczki bezpieczne, na dogomanii już jest ich wątek. zdjęcia porobone, ale nie mam już siły ich wklejać :cry:
W schronisku jest jeszcze czarny kocurek i biało-czarna krówka niestety też zaciążona, :cry: a nam się finanse kończą, :cry: a jeszcze musimy wysterylizować szylkrecię i wykastrować rudaska :cry: kompletna masakra :cry: 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 24, 2008 11:19

Iskierka za TM [*]
Chochlik walczy w szpitaliku
.

Moze gdybym......tak bardzo smutno :crying: :crying: :crying: to byl moj pierwszy raz :crying: :crying: :crying:

Przebujemy wsparcia.........

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw kwi 24, 2008 12:17

Malutka pannica biega już za TM :crying:

Obrazek
Myślę że czas spędzony u Ciebie Aassiiuu był dla niej najwspanialszym jaki w swym króciutkim życiu miała ................................................

bubor

Post » Czw kwi 24, 2008 12:45

terenia1 pisze:No tak bardzo póżną porą relacja z dzisiejszego wieczora - i tak faktycznie mamy super pomoc nasza mamuśka Plamka ze swoimi dzieciaczkami i adoptowanymi wylądowały w super tymczasowym domku u Beatki. :lol: Ale po kolei ze schroniska przywiozłam dzisiaj do Hiltona dwa domowe kotki - nawet z książeczkami zdrowia, kocurek ok. 2 lat piękny rudzielec niestety pełnojajeczny więc czeka nas kastracja, i jego koleżanka przepiękna szylkrecia ok 3 letnia niestety kotka ciężarna jutro Emilka zabiera ją na sterylkę aborcyjną :cry: Ludie mieli w domu niewysterylizowaną kotkę i niewykastrowanego kocurka zdecydowali się wyjechać za granicę a kociaki do schronu :twisted: nawet mi się nie chce tego komentować :twisted: zabrałąm kociaki do Hiltona przy okazji zobaczyłam dwa małe szczeniaczki przywiezione dosłownie 20 minut przed moim przyjazdem do schronu :cry: zabrałam szylkretę i rudasa do Hiltona Emilce powiedziałam o szczeniaczkach - Emilka zadzwoniła do Agnieszki :cry: :) decyzja zabieramy je. Wcześniej przeprowadzka Plamki z jej dzieciakami i adoptowanymi dzieciakami , pakujemy całą gromadę , klatkę i inne rzeczy zawozimy do Beatki, i znów do schronu po szczeniaki zawozimy do Agnieszki i tak nam zeszło do 23 godziny :cry: ale szczeniaczki bezpieczne, na dogomanii już jest ich wątek. zdjęcia porobone, ale nie mam już siły ich wklejać :cry:
W schronisku jest jeszcze czarny kocurek i biało-czarna krówka niestety też zaciążona, :cry: a nam się finanse kończą, :cry: a jeszcze musimy wysterylizować szylkrecię i wykastrować rudaska :cry: kompletna masakra :cry: 8O

Tereniu tak bardzo się cieszę że Beatka i Ewa zgłosiły sie do Was :D
A późnym wieczorem dostałam od Beti sms że Plamka z Maluszkami są u niej
Zaraz wystawiam bazarek dla Was na sterylkę i kastracje Kociambrów

Życzę Wam Dziewczyny owocnej współpracy :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw kwi 24, 2008 18:41

aassiiaa pisze:Iskierka za TM [*]
.

Moze gdybym......tak bardzo smutno :crying: :crying: :crying: to byl moj pierwszy raz :crying: :crying: :crying:

Bardzo ci Asiu wspólczuję :cry: Ale u nas tez nie dobrze .Jasiu braciszek Iskierki chory ,bardzo chory:((Od 3 dni nie je nie pije i non stop wymiotuje.Boże jak mi go szkoda.Jeżdżę z nim na kroplówki .
Maluszek teraz smacznie sobie spi obok mnie.takie kochane z niego maleństwo :(

Zuza kotka przywieziona wczoraj ze schroniska juz po sterylkce aborcyjnej.Mamy dług w lecznicy.
PROSIMY O BAZAREK :oops: BARDZO BARDZO PROSIMY.
Do kadtracji został jeszcze Czesio śmierdziel jej "przyjaciel" i chyba sprawca ciązy Zuzy :?

Niestety bardzo nieodpowiedzialni ludzie trzymali Zuzę nie sterylizowaną i Cześka pełnojajecznego pod jednym dachem .A później oddali sobie koty ,ot tak do schronu!!! szlag by trafił takie podejście !!

mar_tika

Post » Czw kwi 24, 2008 22:54

mar_tika pisze:
aassiiaa pisze:Iskierka za TM [*]
.

Bardzo ci Asiu wspólczuję :cry: Ale u nas tez nie dobrze .Jasiu braciszek Iskierki chory ,bardzo chory:((Od 3 dni nie je nie pije i non stop wymiotuje.Boże jak mi go szkoda.Jeżdżę z nim na kroplówki .
Maluszek teraz smacznie sobie spi obok mnie.takie kochane z niego maleństwo :(

Zuza kotka przywieziona wczoraj ze schroniska juz po sterylkce aborcyjnej.Mamy dług w lecznicy.
PROSIMY O BAZAREK :oops: BARDZO BARDZO PROSIMY.
Do kadtracji został jeszcze Czesio śmierdziel jej "przyjaciel" i chyba sprawca ciązy Zuzy :?

Niestety bardzo nieodpowiedzialni ludzie trzymali Zuzę nie sterylizowaną i Cześka pełnojajecznego pod jednym dachem .A później oddali sobie koty ,ot tak do schronu!!! szlag by trafił takie podejście !!

Dziewczyny wiem, że jest Wam ciężko :cry: biedne maleństwa, ale z maluszkami niestety tak jest często za często umierają, Marta przypomnij sobie moje tymczasiki, które wzięłam po Sylwstrze z 7 maluszków przezyły 3 a robiłam też co się dało :cry: zawsze potem miałam wyrzuty sumienia, że za mało bo ich nie uratowałam, przeżywałam każdą śmierć z pracy wracałam z duszą na ramieniu co tam się dzieje :cry: w schronisku nie przeżywa ich pewnie 99% u nas mają szansę, ale ...i tu jest to ale nie zawsze udaje się je uratować, zabijają je choroby, stres, brak matki :cry: zawsze po gorszych czasach przychodzą czasy pepsze i tak będzie tego musimy się trzymać bo inaczej nie damy rady psychicznie, do ratowania maluchów trzeba mieć "twarde siedzenia" :(

terenia1

Post » Pt kwi 25, 2008 10:25

Trzymajcie się Dziewczyny
Jesteście takie silne
Podziwiam WAs bardzo
Jestesmy z Wami :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt kwi 25, 2008 14:59

Dziewczyny to trzymajcie się ja już spakowana, wieczorkiem już bedę w Londynie, :lol: i będę poszukiwała kocich gadżetów na koci bazarek :wink:

terenia1

Post » Pt kwi 25, 2008 16:08

Potrzebujemy bardzo wsparcia finansowego!!

Chochlik wraca powoli do sil ale leczenie jego jeszcze potrwa. Zjadl juz nawet cos i nie zwymiotowal :D Ciagle jest w szpitaliku i bedziemy musialy za niego zaplacic :strach: :strach:

aassiiaa

Post » Pt kwi 25, 2008 19:26

Kolejny bazarek :)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3046087#3046087

Przed nami mmnnoossttwwooo wydatkow!

aassiiaa

[poprzednia][następna]