Jedna ze starszych 10 letnich kotek które trafiły do nas po śmierci własciciela.

Jeszcze dzis rano bylam z nia u weta.Niestety nic nie dalo sie zrobi.
Bądź szczęśliwa maleńka:(
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
W Hiltonie ruch jak w Rzymie , co chwile nowi mieszkańcy, podziwiam Was dziewczyny
![]()
![]()
.
Szkoda że bura kotka odeszła![]()
Może zdradzicie co to za nowości sie u Was szykują ?
mar_tika pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
W Hiltonie ruch jak w Rzymie , co chwile nowi mieszkańcy, podziwiam Was dziewczyny
![]()
![]()
.
Szkoda że bura kotka odeszła![]()
Może zdradzicie co to za nowości sie u Was szykują ?
no chyba znalazły się łapki do pomocy w hiltonie ,ale na razie ciiiichoo:)
terenia1 pisze:No tak bardzo póżną porą relacja z dzisiejszego wieczora - i tak faktycznie mamy super pomoc nasza mamuśka Plamka ze swoimi dzieciaczkami i adoptowanymi wylądowały w super tymczasowym domku u Beatki.Ale po kolei ze schroniska przywiozłam dzisiaj do Hiltona dwa domowe kotki - nawet z książeczkami zdrowia, kocurek ok. 2 lat piękny rudzielec niestety pełnojajeczny więc czeka nas kastracja, i jego koleżanka przepiękna szylkrecia ok 3 letnia niestety kotka ciężarna jutro Emilka zabiera ją na sterylkę aborcyjną
Ludie mieli w domu niewysterylizowaną kotkę i niewykastrowanego kocurka zdecydowali się wyjechać za granicę a kociaki do schronu
nawet mi się nie chce tego komentować
zabrałąm kociaki do Hiltona przy okazji zobaczyłam dwa małe szczeniaczki przywiezione dosłownie 20 minut przed moim przyjazdem do schronu
zabrałam szylkretę i rudasa do Hiltona Emilce powiedziałam o szczeniaczkach - Emilka zadzwoniła do Agnieszki
![]()
decyzja zabieramy je. Wcześniej przeprowadzka Plamki z jej dzieciakami i adoptowanymi dzieciakami , pakujemy całą gromadę , klatkę i inne rzeczy zawozimy do Beatki, i znów do schronu po szczeniaki zawozimy do Agnieszki i tak nam zeszło do 23 godziny
ale szczeniaczki bezpieczne, na dogomanii już jest ich wątek. zdjęcia porobone, ale nie mam już siły ich wklejać
![]()
W schronisku jest jeszcze czarny kocurek i biało-czarna krówka niestety też zaciążona,a nam się finanse kończą,
a jeszcze musimy wysterylizować szylkrecię i wykastrować rudaska
kompletna masakra
![]()
aassiiaa pisze:Iskierka za TM [*]
Chochlik walczy w szpitaliku.
Moze gdybym......tak bardzo smutno![]()
![]()
to byl moj pierwszy raz
![]()
![]()
Przebujemy wsparcia.........
mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Iskierka za TM [*]
Chochlik walczy w szpitaliku.
Moze gdybym......tak bardzo smutno![]()
![]()
to byl moj pierwszy raz
![]()
![]()
Przebujemy wsparcia.........
Bardzo ci Asiu wspólczujęAle u nas tez nie dobrze .Jasiu braciszek Iskierki chory ,bardzo chory:((Od 3 dni nie je nie pije i non stop wymiotuje.Boże jak mi go szkoda.Jeżdżę z nim na kroplówki .
Maluszek teraz smacznie sobie spi obok mnie.takie kochane z niego maleństwo![]()
Zuza kotka przywieziona wczoraj ze schroniska juz po sterylkce aborcyjnej.Mamy dług w lecznicy.
PROSIMY O BAZAREKBARDZO BARDZO PROSIMY.
Do kadtracji został jeszcze Czesio śmierdziel jej "przyjaciel" i chyba sprawca ciązy Zuzy![]()
Niestety bardzo nieodpowiedzialni ludzie trzymali Zuzę nie sterylizowaną i Cześka pełnojajecznego pod jednym dachem .A później oddali sobie koty ,ot tak do schronu!!! szlag by trafił takie podejście !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości