Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 11:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

magdaradek pisze:chłopaku nie obijaj swojej chudej doopki więcej :roll:

Dzisiaj uszczęśliwię :twisted: troskliwe cioteczki fotkami chudej doopki :D. A co.
On jest taki słodziutki, kochany bystry mądralek :1luvu: tylko piuknie, a panciusia juz staje na baczność.
TŻ oczywiście uważa, że młodemu nic nie jest, a ja przesadzam. Ale jak myśli, że nie widzę to go głaszcze i pociesza :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sty 27, 2010 11:19 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Oj, dzieje się u Ciebie. Nie przeczytałam całego wątku, ale z chęcią się zagłębię. :ok: za Kacperka, aby wszystko szybko się wyjaśniło i wyprostowało.
rybcie pisze:w takim domu to ja bym chciała być kotem...
no co, pomarzyć można :twisted:

Dom naprawdę super, bo Duzi mają wielkie serce - i dla ludzi i dla futerek :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro sty 27, 2010 11:59 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Ja też zaciskam kciuki za pisiokotki :1luvu: i cieszę się, że wróciłam na forum tuż przed fotorelacją od Was :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 27, 2010 12:35 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Witamy cieplutko ciocię szybenkę i ciocię jerzykówkę w naszym wątku :D.
My, udręczona służba tego rozwydrzonego kociego stada łakniemy jak dżdżu słów pociechy i wsparcia od Was :kotek:.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro sty 27, 2010 13:20 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

pisiokot pisze:Witamy cieplutko ciocię szybenkę i ciocię jerzykówkę w naszym wątku :D.
My, udręczona służba tego rozwydrzonego kociego stada łakniemy jak dżdżu słów pociechy i wsparcia od Was :kotek:.

Będą płynęły szerokim strumieniem :wink: A zawsze są w serduchu, nawet jak na forum czasu i sił brak!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 27, 2010 22:47 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Hmm... miały być fotki, czyżby coś się wydarzyło i stanęło na przeszkodzie? Oby nic z Kacperkiem.
Nadal trzymam mocno kciuk :ok: i i Nikusia łapki :kotek:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro sty 27, 2010 22:51 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

pisiokot pisze:Obrazek

Czy ten przystojniak z paskiem na nosie to Dropsik czy Dyzio? :oops: nie odróżniam twoich panów :oops:

Drops na żywo jest 100 razy piękniejszy niż na zdjęciach, taki pulchniutki grubasek :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sty 28, 2010 8:57 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Yhm, yhm... czekamy na obiecane fotki :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sty 28, 2010 10:09 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Cameo pisze:Czy ten przystojniak z paskiem na nosie to Dropsik czy Dyzio? :oops: nie odróżniam twoich panów :oops:

To Dropsik :wink:. Dziękuje Kamilko za komplement w imieniu kociastego, przekażę :D. On naprawdę jest bardzo urodziwym kotem, tylko trochę hm ... okrągłym. Pani doktor go zważyła tydzień temu - 7,7 kg 8O.
Kacperek jako tako, nie widać raczej niczego niepokojącego, chociaż jest mniej ruchliwy niż ostatnio, ale to chyba wina pogody i ciśnienia, bo inne koty też się cały czas wylegują.
Łaskawie pozwolił się wczoraj obfocić, nie zdążyłam jednak wrzuć fotek, bo Duży zaanektował komputer.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sty 28, 2010 10:12 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

tiaaa, winni się tłumaczą 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 28, 2010 10:17 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Georg-inia pisze:tiaaa, winni się tłumaczą 8)

Ja ciągle wysiaduję przy komputerze, i na ogół Jarek ma do niego dostęp tylko ciemną nocą :oops:. Więc jak sobie wczoraj wieczorem chłopaczyna w chwili mojej nieuwagi usiadł i zaczął oglądać jakiś film to nie miałam sumienia go przeganiać :wink:.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sty 28, 2010 10:27 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

pisiokot pisze:

Ja ciągle wysiaduję przy komputerze, i na ogół Jarek ma do niego dostęp tylko ciemną nocą :oops:. Więc jak sobie wczoraj wieczorem chłopaczyna w chwili mojej nieuwagi usiadł i zaczął oglądać jakiś film to nie miałam sumienia go przeganiać :wink:.

no dobra, też czasami Wieśkowi pozwolę ściągnąć sobie jakiś cennik, niezbędny mu w pracy :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 28, 2010 10:33 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

pisiokot pisze: Pani doktor go zważyła tydzień temu - 7,7 kg 8O.

8O 8O 8O

Niech ktoś mi powie że moja Szpronia jest gruba :evil: 4 kilogramki waży.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 28, 2010 11:16 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Georg-inia pisze:
pisiokot pisze:

no dobra, też czasami Wieśkowi pozwolę ściągnąć sobie jakiś cennik, niezbędny mu w pracy :mrgreen:

fajne jesteście :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 28, 2010 11:17 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

gosiaa pisze:
pisiokot pisze: Pani doktor go zważyła tydzień temu - 7,7 kg 8O.

8O 8O 8O

Niech ktoś mi powie że moja Szpronia jest gruba :evil: 4 kilogramki waży.

To moja Nikusia naprawdę chudzina - 3 kg :( trzeba ją podtuczyć ;)
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]