LimLim pisze:Nieustająco podziwiam miny Bąbelka

A Filipek jak juz wyrósl, kocisko sie z niego robi

Nie no Filipek- to już ma chyba 4 lata.

On po Rybci[*] był już na świecie jak tak dotarliśmy.
Kurcze zła jestem

-jak nie wiem.Sucha karma dopiero wysłana.Jeszcze wczoraj dzwoniłam i prosiłam żeby szybciutko zapakować do paczkomatu -to może dzisiaj dotrze-przed weekendem.Ale nie dotrze.

Bo kurier -ją teraz dopiero wyjął.
Nie mogę stać bezczynnie.Musiałam kupić cokolwiek.Rc Kitten już dotarł do mnie przedwczoraj.Wyszukałam okazje na olx.Zamówiłam też kotom 9 puszek Purizona.Tez była rozsądna cena.Ma dzisiaj dotrzeć.
Kochani potem Damian wklei te zakupy

- bo ja nie potrafie.Moze Ktos zechce troszeczkę wesprzeć.

Normalnie bym moze i nie prosiła ale-trzy dni temu dostałam pilny rachunek.Musiałam dopożyczyć pieniażka

i pilnie go wczoraj opłacic.Niestety troche gimnastyki bedzie nas znowu kosztowało -aby przetrwać do czwartku.

Dlatego jeśli Ktoś zechciałby -teraz dorażnie jednorazowo-nas wesprzeć-byłabym ogromnie wdzieczna.
Ja już nawet szukam żwirku na olx.Kupiłam kotom Cats best 20 l.Na pewno jest bardziej wydajny niz pellet i tak nie śmierdzi.Nie wiem co jest- ale ostatnio pellet mi śmierdzi.

Nie bardzo moge go uzywać.Jesli już to tylko dosypać niewielka ilość do piasku.
Myslałam ze żwirek mi wyśle od razu -ale dopiero wczoraj wysłała.Moze dzisiaj dojdzie.No ale przez to -wczoraj musiałam kupić 2 woreczki piasku w Rossmanie.Prawie 40 zł bo promocja sie skonczyła.
Tak wiec wkleimy te zakupy.Jakby Ktoś troszeczke je zasponsorował-choć już po zakupie-byłoby fajnie.........