Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:W weekend przygotuję tekst i zdjęcia kotki z Cmentarza.
pinokio_ pisze:issey32 pisze:W weekend przygotuję tekst i zdjęcia kotki z Cmentarza.
Dzieki wielkie![]()
Patmol, u mnie najlepiej zjadają z łososiem, z niebieskim paskiem na puszce. One są z galatertką, koty uwielbiaja. Jak zmieszam z ryżem, to z tej galaretki taki fajny rosołek sie robi.
Lubia tez z lidla, ale nie w sosie, tylki te, na ktorych napisane jest PATE. One pachną i chyba smakiem przypominają animonde, bo tak samo ją jedzą. Zreszta jak nie mam im co dac, to psia z ryzem wymieszam i tez zjedza, tylko, ze bardziej wybrzydzaja i jak juz bardzo głodne.
My za wszystko jestesmy bardzo wdzieczni i dziekujemy pieknie.
Sylwia, dziekuje, jakbys mogła to do Przychodni podrzuc, bo w niedziele nas nie bedzie do poznego popołudnia. Jutro tam bede to odbiore. Czy mozemy sie tak umowic?
Patmol pisze:a jakie puszki kupujecie w Biedronce?
sylwia1982 pisze:Irena, które koty ogłaszać w pierwszej kolejności?
pinokio_ pisze:sylwia1982 pisze:Irena, które koty ogłaszać w pierwszej kolejności?
Telefony dzwonią, myslałam, ze sa ogłaszane.
Ale gdybys robiła to nie ma znaczenia ktore. Moze te młode niech idą w swiat. Rowniez namiary do ogloszen mozesz na Rande podawac.
Tylko czy ja wiem, czy warto robic kolejne ogloszenia? zreszta przyznam szczerze, ze nie wiem, ktore koty ogłaszane, ktore nie?
I jeszcze jest taka sprawa, ze sie zdarzają prosby o wiecej zdjec na maila, a ja nie umiem znalezc i zapisac na dysk zeby wysłac ludziom na maila. A te, ktore są na fb, nie daja sie zapisac. Czy mozesz podpowiedziec gdzie szukac zdjec, zwlaszcza tych ostatnich, ktore robiłaś?
Np. Kasi zdjecie jest tu, na pierwszej stronie, ale tylko jedno. Pani chce wiecej zdjec. Odesłałam na fb do dom tymczasowy, ale nie potrafi sie tam odnalezc. Moze nie jest zalogowana i dlatego.
issey32 pisze:Jest zapytanie o Grabcię. Poprosiłam Panią o kontakt z Randą lub Pinokio_.
Ja mam ogłoszenia na tablca.pl następujących kotów:
Niuniek
Zefirek
Rademenez
Grabcia
Gargamel
Lucynka
One są aktywne cały czas i tylko przychodzi co miesiąc komunikat, żeby je odświeżać, to wtedy pojawiają się ponownie na pierwszej stronie. Ostatnio odświeżałam je 13.01 i stąd pewnie zapytanie o Grabcię.
Irenko, postaram się dopisać wiek Lucynki w ogłoszeniach, choć informacja o wieku 5-7 lat może nie zachęcić.
Jeśli klikniesz na zdjęcie na FB i ono się otworzy w nowym oknie, to można je zapisać. Nie można zapisać zdjęcia 'nieotwartego'.
Moim zdaniem ogłaszać trzeba wszystkie koty, które mają zdjęcia i tekst do ogłoszeń, a ogłoszenia powinny ukazywać się cyklicznie, bo tylko wtedy jest szansa, że ktoś koty wypatrzy. Na tablica.pl można odświeżać ogłoszenia, ale nie wszystkie portale mają tą opcję i ogłoszenia trzeba wstawiać sukcesywnie. Na pierwszej stronie wątku są linki do galerii na FB.
Przygotowane były zdjęcia i teksty dla następujących kotów i te koty mają/miały ogłoszenia:
Niuniek
Zefirek
Rademenez
Grabcia
Gargamel
Lucynka
Mgiełka
Milusia
Pola
Justysia
Kleo
Gunia
Gonia
Dolar
Franek
Panda
Mizia
Kasia
Martynka
Marcinek Skarpeciarz
Maciuś
Nie wiem, czy któreś z powyższych znalazło dom i czy któregoś futerka nie pominęłam. I chyba trzeba zaktualizować pierwszą stronę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google Adsense [Bot] i 530 gości