Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 27, 2012 22:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Moim zdaniem, za październik to do Vill.
Dziewczyny były zgodne co do tej propozycji.

A w listopadzie, o ile dobrze pamiętam, zgłoszono Anię Rylską.
Osobiście, jestem za tą kandydaturą. :ok:

Chyba niczego nie pomyliłam?
Jeśli tak, to sprostujcie.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lis 28, 2012 11:24 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dobrze prawisz Mulesiu :ok:
Nie było chyba przeciwnych głosów, zatem wynik przez jednogłosność jednej kandydatury. Pula X dla Vil.
20-ty minął, zatem za XI równiez głosowania nie ma, bo jest tylko jedna kandydatka Ania Rylska :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lis 28, 2012 12:50 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Brawo dla Trybunału Konstytucyjnego!
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro lis 28, 2012 13:05 Re: Pakt Czarownic XXXIII

skoro o kasie mowa zapraszam na bazarek :mrgreen: viewtopic.php?f=20&t=148458
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro lis 28, 2012 13:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Trinity36 pisze:Brawo dla Trybunału Konstytucyjnego!

Oooooooo TAK! :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 28, 2012 14:55 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Niech żyje matriarchalna demokracja! :mrgreen:

Wczoraj Aza przyszła do mnie jakoś tak dziwnie pomiaukując, patrzę, co kotu jest, a ona wypuszcza z pyska prusaka 8O Przyniosła z kuchni... Kufa! Już mi ręce opadają, a pułapki w każdym kącie. Z drugiej strony, to sie uśmiałam. Koty przynoszą swoim ludziom różne podarki, a to mysz, a to wróbla, no co ma zrobić blokowy kot, żeby "uszczęśliwić" swoją panią? :evil:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Śro lis 28, 2012 18:57 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Hikiko pisze:Wczoraj Aza przyszła do mnie jakoś tak dziwnie pomiaukując, patrzę, co kotu jest, a ona wypuszcza z pyska prusaka 8O Przyniosła z kuchni... Kufa! Już mi ręce opadają, a pułapki w każdym kącie. Z drugiej strony, to sie uśmiałam. Koty przynoszą swoim ludziom różne podarki, a to mysz, a to wróbla, no co ma zrobić blokowy kot, żeby "uszczęśliwić" swoją panią? :evil:

wiesz, że to aż za dobrze? prusaki żyją tylko w czyściuteńkich pomieszczeniach :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lis 28, 2012 20:14 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Maupa pisze:wiesz, że to aż za dobrze? prusaki żyją tylko w czyściuteńkich pomieszczeniach :mrgreen:

Śmiem wątpić;] Odkąd wróciłam po kilku miechach roboty, to tylko sprzątam i pucuję chatę, bo "opiekun" kotów dbał chyba tylko o siebie :roll: Pewnie cholery siedzą za lodówką, ale do tego to trzeba dwóch osób (jedna odsuwa, druga wciąga w odkurzacz to, co wyjdzie). Ale to miło, że kot mi pomaga;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Śro lis 28, 2012 20:15 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Hikiko pisze:Śmiem wątpić;] Odkąd wróciłam po kilku miechach roboty, to tylko sprzątam i pucuję chatę, bo "opiekun" kotów dbał chyba tylko o siebie :roll: Pewnie cholery siedzą za lodówką, ale do tego to trzeba dwóch osób (jedna odsuwa, druga wciąga w odkurzacz to, co wyjdzie). Ale to miło, że kot mi pomaga;]

powaga - jeśli to prusaki, to one naprawdę lęgną się tam, gdzie jest czysto, bo nie mają konkurencji ani wysiłku. nie mogę powiedzieć, że znam z autopsji, ale z pierwszej ręki już tak :P
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Śro lis 28, 2012 20:38 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Hmm... w takim razie wydaje mi się, że mam dwie opcje: albo wyczyszczę chałupę tak, że nie będą miały co jeść i padną z głodu, albo zapuszczę tak bardzo, że wprowadzą się pluskwy bądź karaluchy i pogonią prusaki. Git;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Śro lis 28, 2012 21:09 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Wiecie co kobity ja nie jestem pilnym, ambitnym studentem. Nie czytam dzieł nadprogramowych, nie wyszukuję 'smaczków' ze swojej dziedziny, ot uczę się do egzaminów i staram się przyswajać co praktyczniejsze i hipotetycznie przydatne na rynku pracy umiejętności. A poza tym, zasada ZZZ wiecznie żywa, jeśli za samą obecność można mieć 3 to wezmę, jeśli dostanie 5 wymaga nadprogramowych starań to się nie wyrywam. Ale nawet ja - leń patentowy - jestem świadoma, że studia jakiegoś minimalnego wysiłku wymagają. I do rozpaczy wczoraj doprowadziły mnie komentarze ludzi z mojej grupy, twierdzących, że ogarnięcie na mikroekonomię 45 slajdów (mieliśmy SLAJDY na bogów, gotowy materiał, nawet nie musieliśmy mieć notatek) przekracza ich zdolności i rozważających niepójście na zajęcia, bo kobieta będzie pytać 8O No ludzie, czy ja taka stara jestem? (grupa to tegoroczni maturzyści, 4 lata ode mnie młodsi). Bo jak ja byłam w liceum to taki materiał - na pół godziny czytania - to się na każdy przedmiot codziennie ogarniało. W sesji letniej do jednego egzaminu nauczyć się trzeba było 200 slajdów a do drugiego 800 i też nie było tragedii. Jak ci ludzie chcą studia skończyć?

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lis 28, 2012 21:21 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzyśka pisze:Jak ci ludzie chcą studia skończyć?

mówisz o mojej grupie wiekowej. i wiesz - te łebki odpadną przy sesji, a później zostaną ci, którym się chce i wiedzą, że żeby mieć wyniki, trzeba coś od siebie dać. mam takich samych dziamgolców na roku; to ci sami, którzy po wymęczeniu licencjatu czy magisterki robią awantury, że pracy nie ma, że "kolesiostwo" i "układy", a pracodawcy sprzysięgli się, żeby poumierali z głodu, skandal, rząd wymienić, emigracja młodych, mam magistra i zmywak...
tak, oczywiście - istnieją ludzie, którzy rzeczywiście nie znajdują pracy pomimo kwalifikacji. ale gros z najgłośniejszych to właśnie te jojczące dziamgolce.

jak nie na tej sesji, to na kolejnej, bo w końcu pokończą im się możliwości warunków. spoko - to się jeszcze wszystko wyrówna ;)
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Czw lis 29, 2012 7:30 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Hikiko pisze:Niech żyje matriarchalna demokracja! :mrgreen:

Wczoraj Aza przyszła do mnie jakoś tak dziwnie pomiaukując, patrzę, co kotu jest, a ona wypuszcza z pyska prusaka 8O Przyniosła z kuchni... Kufa! Już mi ręce opadają, a pułapki w każdym kącie. Z drugiej strony, to sie uśmiałam. Koty przynoszą swoim ludziom różne podarki, a to mysz, a to wróbla, no co ma zrobić blokowy kot, żeby "uszczęśliwić" swoją panią? :evil:

najważniejsze gniazdo zlikwidować :(
Czasem widziałam u ludzi jak zakładali pończochy na kratki wentylacyjne , bo może byc że od sąsiadów idą do Was -ale to takie stare proste metody na migrację a nie na wyplenienie.. :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lis 29, 2012 8:47 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ja w życiu nie widziałam ani prusaka, ani karalucha :strach:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw lis 29, 2012 8:52 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Nic nie tracisz - zapewniam :x

Jednego sobie kiedyś za mankietem marynarki z biura do domu przyniosłam. Nie miał szczęscia bidulek, za wcześnie się ujawnił, a ja miałam refleks :mrgreen:

Dziś pełnia drogie Siostry, ja odpadam Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]