Dziewczyny były zgodne co do tej propozycji.
A w listopadzie, o ile dobrze pamiętam, zgłoszono Anię Rylską.
Osobiście, jestem za tą kandydaturą.

Chyba niczego nie pomyliłam?
Jeśli tak, to sprostujcie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hikiko pisze:Wczoraj Aza przyszła do mnie jakoś tak dziwnie pomiaukując, patrzę, co kotu jest, a ona wypuszcza z pyska prusakaPrzyniosła z kuchni... Kufa! Już mi ręce opadają, a pułapki w każdym kącie. Z drugiej strony, to sie uśmiałam. Koty przynoszą swoim ludziom różne podarki, a to mysz, a to wróbla, no co ma zrobić blokowy kot, żeby "uszczęśliwić" swoją panią?
Maupa pisze:wiesz, że to aż za dobrze? prusaki żyją tylko w czyściuteńkich pomieszczeniach
Hikiko pisze:Śmiem wątpić;] Odkąd wróciłam po kilku miechach roboty, to tylko sprzątam i pucuję chatę, bo "opiekun" kotów dbał chyba tylko o siebiePewnie cholery siedzą za lodówką, ale do tego to trzeba dwóch osób (jedna odsuwa, druga wciąga w odkurzacz to, co wyjdzie). Ale to miło, że kot mi pomaga;]
Dzyśka pisze:Jak ci ludzie chcą studia skończyć?
Hikiko pisze:Niech żyje matriarchalna demokracja!![]()
Wczoraj Aza przyszła do mnie jakoś tak dziwnie pomiaukując, patrzę, co kotu jest, a ona wypuszcza z pyska prusakaPrzyniosła z kuchni... Kufa! Już mi ręce opadają, a pułapki w każdym kącie. Z drugiej strony, to sie uśmiałam. Koty przynoszą swoim ludziom różne podarki, a to mysz, a to wróbla, no co ma zrobić blokowy kot, żeby "uszczęśliwić" swoją panią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 118 gości