miki27 pisze:Może chodzi o Agnieszkę Piotrowską z KP?
w FKP nie ma takiej osoby
a raczej zanam wszystkich

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miki27 pisze:Może chodzi o Agnieszkę Piotrowską z KP?
kotastrofa pisze:Rozmawiałam juz a Aga Piotrowską z Kociego pazura właśnie.
fuerstathos pisze:kotastrofa pisze:Rozmawiałam juz a Aga Piotrowską z Kociego pazura właśnie.
na pewno nie
albo się ktoś podszywa, albo źle zrozumiałaś nazwisko
kotastrofa pisze:fuerstathos pisze:kotastrofa pisze:Rozmawiałam juz a Aga Piotrowską z Kociego pazura właśnie.
na pewno nie
albo się ktoś podszywa, albo źle zrozumiałaś nazwisko
To chyba jakiś Bareja. Fuersathos, a Ty skąd wiesz?
kotastrofa pisze:(...)
To chyba jakiś Bareja. Fuersathos, a Ty skąd wiesz?
(...)
Jakby co rozmawiałam z Anią Kwiatkowską, a ona wydaje się kompetentna w tym temacie.
kotastrofa pisze:Rozmawiałam juz a Aga Piotrowską z Kociego pazura właśnie.
Bardzo, bardzo proszę o zastąpienie mnie w poniedziałek na PKP. Bo futra będą głodne
Hollis pisze:Zastąpię Cię w pon.
itaka pisze:Właśnie wróciłam z dworca. Na PKP 5 kotów, 3 czarnuszki, języczka i szaro-biały kocurek.
Na Składowej była szóstka. Miski puste ani suchej ani mokrej.
Hollis pisze:itaka pisze:Właśnie wróciłam z dworca. Na PKP 5 kotów, 3 czarnuszki, języczka i szaro-biały kocurek.
Nie mogę się pozbyć wrażenia, że te ciągłe pustki to nie robota kotów, a człowieka.
itaka pisze:Właśnie wróciłam z dworca. Na PKP 5 kotów, 3 czarnuszki, języczka i szaro-biały kocurek.
Jarka pisze:itaka pisze:Właśnie wróciłam z dworca. Na PKP 5 kotów, 3 czarnuszki, języczka i szaro-biały kocurek.
Na PKP puste miski po suchym??? Miałam tam wczoraj dyżur, parę postów wyżej pisałam że suchej karmy pełno i na łączce, i w graciarni. Na łączce w karmniku pod drzewem były 3-4 duże pojemniki pełne po brzegi, nie ma mowy żeby koty zjadły to wszystko w ciągu doby!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 421 gości