wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
Iza71Koty miała propozycje pomocy w karmieniu. Odrzuciła wszystkie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
Zofia&Sasza pisze:wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
Zofia&Sasza pisze:wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
skarbonka pisze:Zofia&Sasza pisze:wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
bedziesz probowala karmic tymi swoimi kitami kazda nowa osobe na watku?
kazdy moze sobie poczytac poprzednie watki i sam wyciagnac odpowiednie wnioski.
skarbonka pisze:PROSZĘ UPRZEJMIE WSZYSTKIE HIENY (...)
Zofia&Sasza pisze:skarbonka pisze:Zofia&Sasza pisze:wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
Zapraszam do lektury w takim razie. Zapewniam, że wiem, co piszę. Takie propozycje były i zostały odrzucone, bo Iza71Koty jest przekonana, że nikt nie potrafi zająć się kotami poza nią.
skarbonka pisze:Zofia&Sasza pisze:skarbonka pisze:Zofia&Sasza pisze:wilhelm170 pisze:Odwiedziny sie przydadza, w koncu to dodatkowa para rak do karmienia:) Błagam wymyślmy wszyscy jak pomóc kotom, to najwazniejsze.
Zapraszam do lektury w takim razie. Zapewniam, że wiem, co piszę. Takie propozycje były i zostały odrzucone, bo Iza71Koty jest przekonana, że nikt nie potrafi zająć się kotami poza nią.
ja nie jestem tu nowa, a zapewniam ze lekture mam cala przeczytana
wiec zostaw sobie te teksty dla innych
ps.to na tyle z mojej strony
iza71koty pisze:[...]Jeśli chodzi o pomoc Harcerzy którą mi zaproponowałaś to zrobilaś to bez uzgodnienia z Agiss i nie masz żadnej pewnosci czy ta pomoc by byla. Jeśli Harcerze chcieliby pomoc to jest wiele spraw w których mogliby mnie wyręczyć. Ty natomiast zaproponowalaś aby karmili na opuszczonych działkach. Napisałam Ci ze sama musze sie tym zajac ponieważ aby potem moc te kotki sterylizowac one musza mnie poznać a ja sie musze rozeznac co do plci. Nie mam zwyczaju sie kimś wyręczać zwlaszcza w takich sprawach. po to jest Forum ze mozna było utworzyć osobny wątek i poszukać ludzi ze Szczecina którzy są w temacie i będa chcieli pomoc,Ale Ty sie uparłas i konec,Co do karmienia puszkami to wszyscy znają moje zdanie a najlepiej jak poczytasz sobie inne watki że Dziewczyny polecają gotowane jedzenie. Jesli chodzi o wplaty opiekunów Wirtualnych to dla mnie jest to logiczne ze pomoc finansowa jest potrzebna caly czas i po to były Wirtualne adopcje wlaśnie.
joshua_ada pisze:skarbonka pisze:PROSZĘ UPRZEJMIE WSZYSTKIE HIENY (...)
Zważ na słowa. Idź ochłoń.
skarbonka pisze:joshua_ada pisze:skarbonka pisze:PROSZĘ UPRZEJMIE WSZYSTKIE HIENY (...)
Zważ na słowa. Idź ochłoń.
Wam to by się przydało za PIENIACTWO, które uskuteczniacie!
EOT
iza71koty pisze:Pisz mi tutaj o konkretnych przykładach.Nie mrzonkach.Jakis tam dywagacjach na gadu gadu z których tylko duzo gadania było.Ja pytam o realną Pomoc.Wtedy kiedy jestem chora, zasuwam do kotów z gorączka i padam z bólu bo nawala mnie kregosłup od targania zakupów.KONKRETY>
Zadnych Zuchów ani Harcerzy nigdy nie widziałam na oczy.Tak samo poroniony pomysł jak z próba wykarmienia stada puszkami.Byłam w trakcie poznawania stada.Przygotowywania nowych kotek z Teczy na sterylizację.Musialam poznac stado.Miałam wykorzystać do tego harcerzy którzy notabene byli tylko jakimś mitem i karta przetargowa?Których tak naprawde nigdy nie było?Prosiłam niech budki zrobia i co?nawet do tego nie byli zdatni bo zasuwalismy z Męzem po nocach.Nie byli bo ich nie było i tyle.
Angalia pisze:Zmieniłam opcje na fb. Wydarzenie" pomóz nam nakarmić głodne koty" jest tylko dla zaproszonych osóbA wiec Zofia&Sasza oraz chórek zostaje Wam tylko miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 344 gości