DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 22:37 Re: DT Smarti 8 ......

Rudi i jego Pindzia :kotek: :1luvu: :kotek:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 23, 2012 23:26 Re: DT Smarti 8 ......

Cieszę się z postępów, strasznie było patrzeć na przerażone ślipka Rudzioszka :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob mar 24, 2012 12:39 Re: DT Smarti 8 ......

To kolejny kociak ze spa u Smarti już na swoim :wink: :ok: GRATULACJE!
Bardzo się cieszę ze Śnieżki :) .
I teraz to już czas najwyższy na Kulinkę- nie ma to tamto! :roll:

Reszcie stada życzę udanej walki z obcymi, a Dużym- udanego weekendu :)

p.s.
Iwonka, Rudi i Pindzia do wydania będą razem czy za wcześnie mówić?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob mar 24, 2012 12:46 Re: DT Smarti 8 ......

Za Śnieżkę najmocniejsze! :ok: :ok: :ok: :ok: Widziałaś Iwonka ten "ogródek"... "geniusz" nowego budownictwa! :evil: :evil: :evil: Ale liczę, że Państwo wymyślą coś fajnego, bo i Maniuś nie może wychodzić, a z drugiej strony grzechem było by nie skorzystać z trawy :ok: :ok:

Dobrze widzieć, że Rudi i Pindzia nabierają kolorów :D :ok: :ok: Wk&^%$ to, że większość kotów, które trafia do schroniska tak to właśnie przeżywa :evil: Potem mamy właśnie takie "cuda", jakie siedzą teraz w "5" - schorowane, wychudzone, zniszczone :evil:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob mar 24, 2012 12:53 Re: DT Smarti 8 ......

A i jeszcze sprawy porządkowe ;)

Poproszę namiary na Panią od Gimliego.

I poproszę DUŻE zdjęcia na mail!!!! :twisted:

Kulka faktycznie powinna już zbierać manatki... :roll: Ogłaszam ją na tablicy i na gumtree. Widziałam, że nie tylko ja, bo Szalony i Adam chyba też... Tylko ta cisza :?

Wczoraj też wystawiłam Figę, a jak będą nowe fotki, to podmienie na lepsze, bo to co jest, jest do ;)

alareipan

Post » Sob mar 24, 2012 16:48 Re: DT Smarti 8 ......

powiem tak-żesz kurcze w mordę, słowo honoru-teraz pora na Kulkę !!!

właśnie-to mnie najbardziej martwi-do schonu trafiają takie jak Rudi i Pindzia -piękne,wypasione a "tylko" smutne koty,aby zamienić się po kilku tygodniach w takie wychudzone,ropiejące,zagrzybione,zaglucone jakie mam w " 5 " ..to przerażające bo świadczy o tym że w ogóle u podstaw tego całego interesu tkwi jakiś koszmarny błąd i w ogóle w dzisiejszym porządku świata tkwi błąd :(

i najgorsze że swiata nijak nie zmienimy i marne pocieszenie że zmienimy życia "tylko" tych szczęśliwców bo bardzo bolą wszyscy pozostali nie-szczęśliwcy...bolą tym bardziej im bardziej widać jak, w sumie niewiele (poza całym oczywistym ogromem wysiłków-ale w sumie niewiele - bo wystarczy tylko "chcieć i móc" ), niektórym potrzeba do szczęścia, do zdrowia, do własnego Dużego który będzie tulił..

Kontakt do Pani Gimlowej już wysyłam-sorry-nie mam wolnej sekundy ostatnio :oops:

państwo Śnieżkowi chcą właśnie taką może nawet siatkę rybacką-myślałam że to Ty im doradziłaś ..

Fotki Figi-lada dzień-moment -tylko się ogarnę..

Szalony ostatnio zniknęła od nas :( a na fb też nie mam czasu zajrzeć.. :roll:

zaraz opiszę "co komu" po wizycie u okulisty-napiszę tylko że choroba oczka Tymka potwierdza jego podejrzenie Fipa :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob mar 24, 2012 18:18 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

no więc:

Melinda-ma nie dość że pęknięte oczko to jeszcze przepuklinkę czegoś co jest za rogówką-nie pamiętam dokładnie-w każdym razie boli ją ,cierpi,oczko nigdy piękne nie będzie ale teraz walka idzie o to aby uratować jako takie widzenie no i samo oczko :roll:

Tymoteusz ma zapalenie tylnej części rogówki-czy jakoś tak-co z kolei wskazuje albo na uderzenie w głowę albo na którąś z poważnych zakażnych-stąd podejrzenie fip od kolejnego weta.

Sadie ma takie oczka które widzą,nie nadają się do operacji ale już też ładniejsze nie będą-widzi i będzie widziała-jednak aby tak było muszę jejczęsto zakraplać a to uciekinierka i nie sposób ją złapać- 9x dziennie-bo tyle mem dawać krople )-dlatego musi iść
do klatki której nie mam :roll: ...i dlatego :

bardzo prosze o pożyczenie mi klatki wystawowej kogoś kto taką ma :roll:

...no i królewna Śnieżka panna na salonach w towarzystwie Mańka :kotek: :kotek: :love: :love: :love: :love: :love:

Obrazek

A tu wieści i przepiękne foty naszej słodkiej Devi /Malwinki :kotek: :love: jaka ta kicia jest szczęśliwa :1luvu:

wysylam je raz jeszcze tym razem z domowego computera. Wczoraj bylismy na pierwszym wiosenny spacerze i wszyscy mielismy niezly ubaw i frajde. dzikuje za to sczczescie i radosc zwana Malwisia w imieniu swoim i Zabika.
Pozdrawiam i zycze Wam udanego week-endu.
Michael

alareipan pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 25, 2012 10:49 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Sob mar 24, 2012 22:19 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

Oj , cieszę się ze Śnieżki że jakoś ich z Mańkiem dopasowałam :D .

I mimo niezbyt dobrych wieści o oczku Melindy,dobrze że ją znalazłam. Ale najbardziej Iwonko cieszę się z tego ,że ją wzięłaś.
Najważniejsze że jest w dobrych rękach :love: .

A Kulka niech się nie kulka tzn nie obija , tylko szuka chałupy :wink: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie mar 25, 2012 0:12 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

Pięknie sobie Śnieżka radzi :ok: :ok:

Za to marne te wieści od okulisty :( Jeszcze trochę, a formułkę: "ma zepsute oczko, ale nie wymaga ono leczenia", będziemy wklejać do wszystkich ogłoszeń PostPaluchów :(

smarti pisze: Tymoteusz ma zapalenie tylnej części rogówki-czy jakoś tak-co z kolei wskazuje albo na uderzenie w głowę albo na którąś z poważnych zakażnych-stąd podejrzenie fip od kolejnego weta.

Tokaj w schronie też ma takie dwukolorowe oczy, jak Tymek... :cry:

Wklejam Malwinkę i Żabika, bo widzę Iwonka, że coś Tobie nie poszło z linkami.

alareipan

Post » Nie mar 25, 2012 0:25 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

oj,trudne to wszystko :(

a linki moje się przecież otwierają-ale dzięki za wklejenie :D

no i chciałam powiedzieć że klasyka-Burania i Diego po dwóch tygodniach w DS zaczęli lekko chorować-oczki załzawione i lekki katarek :( :mrgreen:

smarti

Post » Nie mar 25, 2012 0:31 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

Iwonka otwierają się... jako strona logowania do poczty onet ;)

smarti pisze:no i chciałam powiedzieć że klasyka-Burania i Diego po dwóch tygodniach w DS zaczęli lekko chorować-oczki załzawione i lekki katarek :( :mrgreen:

No tak... taki to DS :twisted: :P Trzeba zrobić temu DS-owi poadopcyjną, bo kto wie, co tam się z kotami dzieje... :P

alareipan

Post » Nie mar 25, 2012 6:47 Re: DT Smarti 8 ......

alareipan pisze:A i jeszcze sprawy porządkowe ;)

Poproszę namiary na Panią od Gimliego.

I poproszę DUŻE zdjęcia na mail!!!! :twisted:

Kulka faktycznie powinna już zbierać manatki... :roll: Ogłaszam ją na tablicy i na gumtree. Widziałam, że nie tylko ja, bo Szalony i Adam chyba też... Tylko ta cisza :?

Wczoraj też wystawiłam Figę, a jak będą nowe fotki, to podmienie na lepsze, bo to co jest, jest do ;)

Czy chodzi o foty Gimliczka ???

Trzymam kciuki baarrrrdzo mocno
:ok: :ok: :ok: :ok:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Nie mar 25, 2012 11:04 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

Iwonka, mam filmiki z Jadzią z pozwoleństwem na przesłanie do Ciebie (i zdjęcia na forum, potem wstawię). Podaj mi na PW maila to Ci prześlę :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 25, 2012 16:56 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

Klatkę już mam-dziękuję uprzejmie :mrgreen: :ryk:

Gibutku-poszło pw :D

Alareipan-poszły foty-na razie Figi bo zapewne się nudzisz to ogłoszenia machnij :D :roll:

i zadzwoń prosze do pani od Gimliego aby była spokojna że procedura w toku :mrgreen: :lol:

smarti

Post » Nie mar 25, 2012 19:24 Re: DT Smarti 8 ...czy Ktoś pożyczy klatkę wyst. PILNIE !!!

smarti pisze:
Alareipan-poszły foty-na razie Figi bo zapewne się nudzisz to ogłoszenia machnij :D :roll:

i zadzwoń prosze do pani od Gimliego aby była spokojna że procedura w toku :mrgreen: :lol:

Kochana, ja z nudów już dawno ją ogłaszam :twisted: Z tymi dwiema fotkami, które miałam, bo jak bym czekała na nowe, to bym z tych nudów umarła :mrgreen: :P

Zadzwonię jutro z rana :ok: :ok:

No a co tam u kotów, to przed nami ukryjesz? :lol:

alareipan

[poprzednia][następna]