Nową mietłę tez witam

Donoszę uprzejmie, że wszystkim nam dobrze znana alix76 jest od niedzieli nowym moderatorem MIAU - GRATULUJEMY

Lece dalej - tak mamusiu będę uważac na kominy i anteny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:kotka doroty pisze:Ja sobie netbooka wzięłam dla wygodyJak jadę do mamy to zwykle tachałam lapkotka (a to troszkę waży
),kocica i jeszcze torba.Jechałam obładowana jak wielbłąd
Teraz będzie wygodniej ,netbook do torebki,kocica pod " pachę",torba i w drogę
To, o czym myślę, też jest lekkie![]()
http://www.apple.com/pl/macbookair/
dolabra pisze:AniHili pisze:kotka doroty pisze:Ja sobie netbooka wzięłam dla wygodyJak jadę do mamy to zwykle tachałam lapkotka (a to troszkę waży
),kocica i jeszcze torba.Jechałam obładowana jak wielbłąd
Teraz będzie wygodniej ,netbook do torebki,kocica pod " pachę",torba i w drogę
To, o czym myślę, też jest lekkie![]()
http://www.apple.com/pl/macbookair/
AniHili,
polecam Maka, mam macbooka Pro, rewelacja, lekki, zgrabny, bez żadnych kabli, dosłownie nic.. a bateryjka.. trzyma 7 godzin..
kussad pisze:alix76 gratuluję![]()
Czy znacie tą akcje: viewtopic.php?f=8&t=136687&start=150
Szczególnie potrzebują naszego klikania pieski z Bydgoszczy. – te w wykazie od 35 – 50 % nakarmienia. Karmę zdobyło już 15 piesków z Gdyni a z Bydgoszczy tylko 4! Akcja kończy się za kilka dni a bierze w niej udział 80 piesków. Pamiętajmy o codziennym karmieniu - głodne pieski w schroniskach czekają!
becia_73 pisze:kussad pisze:alix76 gratuluję![]()
Czy znacie tą akcje: viewtopic.php?f=8&t=136687&start=150
Szczególnie potrzebują naszego klikania pieski z Bydgoszczy. – te w wykazie od 35 – 50 % nakarmienia. Karmę zdobyło już 15 piesków z Gdyni a z Bydgoszczy tylko 4! Akcja kończy się za kilka dni a bierze w niej udział 80 piesków. Pamiętajmy o codziennym karmieniu - głodne pieski w schroniskach czekają!
no pewnie że znamy ..sama agitowałam jakiem becialigator
psiama pisze:Charm, widzę jak Cię ta zmiana pracy męczy. Pamiętaj, podjęłąś decyzję i teraz już odcinaj kupony i pracuj ... na jednym etacieMasz widze porozumienie stron, zostało Ci kilka dni pracy. Śmiej się w nosy tym co źle mówią i idź do przodu. powodzenia w nowej
![]()
Kiedy powiem sobie dość
A ja wiem, że to już niedługo
Kiedy odejść zechcę stąd
Wtedy wiem, że oczy mi nie mrugną, nie
Odejdę cicho, bo tak chcę
I ja wiem, że będę wtedy sama
Nikt nawet nie obejrzy się
I ja wiem, że będzie wtedy cicho
psiama pisze:Takie są teraz czasy ...Ludziska zapatrzeni w siebie, wystrachani utratą pracy, wartości moralne schodzą na psy ...
Rozumiem, że nie zmieniłaś branży, tylko szefa ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 113 gości