TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 19:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

dzielny Pedrus :1luvu: :ok:

wszystkiego naj kociego, miauczacego w nowym roku :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 01, 2012 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Witamy się Noworocznie

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 01, 2012 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Anna Kubica pisze:Chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym nowym roku.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :balony: :balony: :balony: :balony:

Dziękujemy i też życzymy Dosiego roku :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 01, 2012 22:46 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Mam nadzieję że petardy się już skończyły gówniarzom?
Jak Pedruś? :(

Gówniarz dziś nadal strzelają , po 11 idę z psami karmić bezdomniaczki , trochę się boje ze jeszcze jakiś debil będzie miał zabawę :evil:
Pedro bardzo sie bał , trząsł sie chos było troszke lepiej jak rok temu , pewnie działanie Pani Krystyny pomogło też ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 01, 2012 22:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

marivel pisze:samych dobrych dni w nowym roku dla Ciebie Justynko i Tyskich Mruczków , zdrowia , stałej poprawy finansów i spełnienia marzeń :piwa:

Dziekujemy i my tez tego samego i nawet więcej :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 01, 2012 22:50 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Petka pisze:zaglądam w Nowym Roku :ok:

Witamy w nowym Roku :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 01, 2012 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:dzielny Pedrus :1luvu: :ok:

wszystkiego naj kociego, miauczacego w nowym roku :1luvu:

Dziekujemy i wzajemnie :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 01, 2012 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myszolandia pisze:Witamy się Noworocznie

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witaj Myszolandio z Myszką :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 02, 2012 0:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Nocny spacer z psami i karmienie bezdomniaczków miałam nie złą przygodę :roll: , w pierwszym miejscu karmienia , na śmietniku na murku postawiłam dość dużą budkę którą zasłaniały duże krzaki , niestety komuś te krzaki przeszkadzały i zostały wycięte do samych korzeni , została tylko kępa tych korzeni a ja sobie dziś aby ułatwić dostęp do budki weszłam jedną nogą na tę kępę i noga mi sie zapadła aż do uda :evil:korzenie były totalnie spróchniałe :roll: , komicznie to musiało wyglądać bo do wagi lekkiej nie należę :twisted: , a chyba sobie naderwałam stary uraz bo dość mocno mnie boli biodro ( miałam kilkanaście lat temu wypadek komunikacyjny ) a jeszcze musiałam iść w 3 kolejne miejsca karmić , ale jak wracałam znalazłam na innym śmietniku dużo pieczywa , więc jutro ptaki będą miały co jeść :)

A Pedro był bardzo spokojny na spacerze , nie bał sie nic a też gówniarze już nie strzelali na reszcie uff
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 02, 2012 1:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jak nie urok to przemarsz wojsk :) Mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało!
To ta budka, którą oglądaliśmy na spacerze? Kurczę będzie bezpieczna tak na widoku?
Ja Ci mogę zbierać chleb dla ptaków, tylko czy się nada taki zasuszony? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sty 02, 2012 15:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

W imieniu Aishy i naszym (jej podwladnym :twisted: ) życzymy wszystkiego najpiękniejszego w Nowym 2012 roku :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Pon sty 02, 2012 18:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Jak nie urok to przemarsz wojsk :) Mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało!
To ta budka, którą oglądaliśmy na spacerze? Kurczę będzie bezpieczna tak na widoku?
Ja Ci mogę zbierać chleb dla ptaków, tylko czy się nada taki zasuszony? :roll:

W sumie mi nic takiego sie nie stało , choć trochę boli ....
Niestety budka jest teraz na widoku :cry: i obawiam sie ze długo tam nie pobędzie :cry: , a ze na tym podwórku schodzą sie nocami typki z psem w typie bull i nie sa raczej miłośnikami kotów :evil:
A jeśli byś mogła mi pieczywo zbierać była bym Ci bardzo wdzięczna , tym bardzie że suche moge długo przetrzymać i dawać namoczone wtedy kiedy nie mam świeżego ...
Jeśli ktoś z Was ma niepotrzebne już kasze , ryz , płatki to chętnie przyjmę :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 02, 2012 18:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kotola pisze:W imieniu Aishy i naszym (jej podwladnym :twisted: ) życzymy wszystkiego najpiękniejszego w Nowym 2012 roku :1luvu:

Dziękujemy i my tez życzymy wszystkiego naj naj naj :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 02, 2012 18:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

dostałam dzis taki powiadomienie z tablica.pl :roll: , nie wiem na co komu kotka nie sterylizowana :evil:

Data: poniedziałek, 02. stycznia (1 godz. temu) szumacher47@o2.pl ogłoszenia tego użytkownika

ILE MA LAT TA KOTKA I ZEBY NIE BYLA STERELIZOWANA WEZNE JOM
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 02, 2012 18:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Chyba do czegoś jej potrzebuje?

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

[poprzednia][następna]