Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 11:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Od wczoraj noszę czapkę. :oops: I rekawiczki. :oops: Przewiewa mnie okrutnie na otwartych terenach. :| Ostatnio miałam ucho przewiane.
Latem zaopatrzyłam sie w długi cieplutki płaszcz ortalionowy z kapturem.Jest cieplutki, kaptur obszyty futerkiem, płaszcz wypełniony chyba pierzem.Będzie jak znalazł na mrozy.Mam też odpowiednie buty.Jedne to te które kupiłam na Bazarku, ale to tylko jak będzie mróz i sucho i te które dostalam w tamtym roku od Jasminy. :1luvu: Zaoszczędziłam je sobie, bo biegałam w tych od Megany. :1luvu: Mam też kilka par rekawiczek, kilka czapek i szaliki.Musze gdzieś wyszukać ciepłe wełniane skarpety i rajtuzy. :roll: Tego mi tylko brakuje.I ciepłych kapci takich najlepiej na futerku.To stare budownictwo.Budynek nie ocieplony, wilgoć i zimno sie mocniej odczuwa. :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon paź 24, 2011 20:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:
Mruczeńka1981 pisze:
iza71koty pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Pomożemy, tylko proszę o info, czego potrzeba...

Ojej :1luvu: :1luvu: :1luvu: Suchego nam trzeba.Bardzo.Suchej karmy.Nie wyrabiam. :|

jakiej??

Z tańszych karm kotki chętnie jedzą Josere Clasicc, Kitekat z wołowiną lub Larę.

Kitekat już do Izy jedzie. Niestety siódemką, a to nie jest najlepsza firma kurierska.
Tak czy siak, zapasy się przydadzą, jeśli ktoś ma wolne "moce płatnicze" , zima idzie. Jeżeli chodzi o mnie, to na ten miesiąc właśnie się skończyły...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto paź 25, 2011 9:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

dziękujemy Kochana :1luvu:
a jeśli chodzi, o siódemkę to faktycznie masakra :roll:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto paź 25, 2011 9:41 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Mruczeńka1981 pisze:
iza71koty pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Pomożemy, tylko proszę o info, czego potrzeba...

Ojej :1luvu: :1luvu: :1luvu: Suchego nam trzeba.Bardzo.Suchej karmy.Nie wyrabiam. :|

jakiej??

Z tańszych karm kotki chętnie jedzą Josere Clasicc, Kitekat z wołowiną lub Larę.

Kitekat już do Izy jedzie. Niestety siódemką, a to nie jest najlepsza firma kurierska.
Tak czy siak, zapasy się przydadzą, jeśli ktoś ma wolne "moce płatnicze" , zima idzie. Jeżeli chodzi o mnie, to na ten miesiąc właśnie się skończyły...

Cudownie Kochana. :D Dziękujemy Ci z Całego Serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto paź 25, 2011 9:46 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Nie pisałam nic wczoraj.Wrócilam pożno.Musiałam wysprzątać altankę.Zuszki sobie zrobiły toaletę za sofa na której śpi Zuzia. :| Wkurzyłam się.Od kilku dni coś mi dziwnie pachniało.Nawet Mąż to zauważył :roll: kiedy wymieniał butlę.Przedwczoraj dostałam olśnienia kiedy usłyszałam jak jakiś kot wali mi tuż za plecami kupę. :| Tak sie wkurzyłam ze zostawiłam to tak jak było, bo nawet nie miałam przy sobie środków zeby posprzątac. :| Patrze kto wychodzi....a to Gucio.Gucio miał isć wtedy do Adopcji.Dobrze ze zamiast niego poszedł Filon, bo by dopiero był cyrk. :| Wczoraj wszystko odsunęłam i wysprzątałam.Kurcze a w kuchni stoja 3 kuwety. :|

iza71koty

Post » Wto paź 25, 2011 9:51 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Znalazłam wczoraj miejsce dla budki dla Biedroneczek.Dzisiaj jeszcze zrobię zdjęcia tych naszych kocich sypialni, bo wczoraj już mi czasu zabrakło.
Wczoraj na Lotnisku widziałam lisa. :| Matko jak one szybko biegaja.Nic dziwnego ze kot nie ma przed nim szans. :|

nadal nic w sprawie Kici Arlekin. :| To juz prawie miesiac. :| Chciałam sie zapuścić w chaszcze w gumowcach, ale jeśli padła ofiarą lisa, jenota czy borsuka to to szukanie igły w stogu siana. :| Tak mi jej żal to była taka fajna koteczka. :| :(

iza71koty

Post » Wto paź 25, 2011 9:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kochani przykro mi to pisac i nie lubie tego robić :oops: ale pozostało mi srodków tylko na dzisiejsze zakupy dla kociaków.Czy Ktoś mógłby poratować sytuację. :oops: Spodziewam się grosza od Meża ale wpływ będzie dopiero 2 listopada.Bardzo proszę o Pomoc.

Ja tutaj praktycznie mam ręce zwiazane.Nie mam gdzie pożyczyć.Ludzie wkoło bez grosza. :| A Ci co mają to...wiadomo co powiedzą....Nie karm kotów to będziesz mieć.Łatwo powiedzieć.... :roll: :|

iza71koty

Post » Wto paź 25, 2011 10:33 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

bardzo prosimy, o wsparcie dla kociaczków, każda złotóweczka jest ważna :roll:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto paź 25, 2011 10:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:Kochani przykro mi to pisac i nie lubie tego robić :oops: ale pozostało mi srodków tylko na dzisiejsze zakupy dla kociaków.Czy Ktoś mógłby poratować sytuację. :oops: Spodziewam się grosza od Meża ale wpływ będzie dopiero 2 listopada.Bardzo proszę o Pomoc.

Ja tutaj praktycznie mam ręce zwiazane.Nie mam gdzie pożyczyć.Ludzie wkoło bez grosza. :| A Ci co mają to...wiadomo co powiedzą....Nie karm kotów to będziesz mieć.Łatwo powiedzieć.... :roll: :|

Iza, moge poratowac tak, ze przeleje zaraz alimenty za listopad dla moich dziewczynek plus pare zl, jak w zeszlym mcu.Co Ty na to?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto paź 25, 2011 10:51 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Ania i jej Nitro pisze:
iza71koty pisze:Kochani przykro mi to pisac i nie lubie tego robić :oops: ale pozostało mi srodków tylko na dzisiejsze zakupy dla kociaków.Czy Ktoś mógłby poratować sytuację. :oops: Spodziewam się grosza od Meża ale wpływ będzie dopiero 2 listopada.Bardzo proszę o Pomoc.

Iza, moge poratowac tak, ze przeleje zaraz alimenty za listopad dla moich dziewczynek plus pare zl, jak w zeszlym mcu.Co Ty na to?

Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu? :oops: Kurcze no cieżko.Myślałam ze jakos lepiej sie miesiąc ułoży.Ale miałam dodatkowe wydatki.Butla z gazem 50 zł, musiałam Fiprex kupić, bo malutka z Lotniska zapchlona jak diabli i znowu 40 prawie zł, drzewo do palenia.No nie wszystko mozna zaplanować z zegarkiem w reku przy takim stadzie.Nie da sie na dłuższą metę niestety. :|

Za kilka dni kończy sie mój Bazarek i niestety prawdopodobnie środki pójda na bieżące potrzeby. :| Chociaż zakładałam wkład do naszego Skarbca. :roll: :| Pewnie dopiero następnym razem...

Komuś kto nie ma z tym do czynienia na codzień jak ja ,naprawde trudno sobie wyobrazic jakie to sa dzienne koszty. :| To jest na prawde masa kotów.Każdy codziennie chce dostać swoje.

iza71koty

Post » Wto paź 25, 2011 13:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Mamuska moja tez dzis przelew zrobi za nasze futerka.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto paź 25, 2011 20:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Nie wiem, po co ja podaję numer do Izy, jak kurier w Szczecinie stoi pod Jej drzwiami a dzwoni do mnie...
Mam nadzieję, że jakoś udało mu się paczkę doręczyć.

Dziewczyny, ja już naprawdę nie mam w tym miesiącu, a jest bardzo korzystna promocja w zooplusie
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... zki/185170

Megana

Post » Wto paź 25, 2011 20:30 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Megana pisze:Nie wiem, po co ja podaję numer do Izy, jak kurier w Szczecinie stoi pod Jej drzwiami a dzwoni do mnie...

Normalka :twisted: rzadko się zdarza, żeby jakiś kurier (chociaż to chyba raczej sklep, nie kurier) był w stanie ogarnąć dwa różne numery albo adresy, zawsze coś pomieszają :?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 25, 2011 21:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Megana pisze:Nie wiem, po co ja podaję numer do Izy, jak kurier w Szczecinie stoi pod Jej drzwiami a dzwoni do mnie...

Dziewczyny, ja już naprawdę nie mam w tym miesiącu, a jest bardzo korzystna promocja w zooplusie
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... zki/185170

Promocja korzystna, tylko niestety wysylka od stowy...
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto paź 25, 2011 21:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

No tak :|
Gdzies mają od 50...

Megana

[poprzednia][następna]