Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:Byłam u wetki ,bo Ona mieszka przy lecznicy,ale niestety ,ciemno i głucho![]()
Boże,jak mi Jej szkoda,nie wiem co mogę jeszcze zrobićleży ,jakby mocno spała,tylko od czasu do czasu ma drgawki
A ja siedzę i ryczę z bezsilności
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Byłam u wetki ,bo Ona mieszka przy lecznicy,ale niestety ,ciemno i głucho![]()
Boże,jak mi Jej szkoda,nie wiem co mogę jeszcze zrobićleży ,jakby mocno spała,tylko od czasu do czasu ma drgawki
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Byłam u wetki ,bo Ona mieszka przy lecznicy,ale niestety ,ciemno i głucho![]()
![]()
![]()
A nie ma u was jakiejś lecznicy całodobowej?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Byłam u wetki ,bo Ona mieszka przy lecznicy,ale niestety ,ciemno i głucho![]()
![]()
![]()
A nie ma u was jakiejś lecznicy całodobowej?
Nie maDlaczego tak jest ,że koty rozsypują się w Święta ,albo w niedzielę
Wetka mówiła wczoraj ,że jak by sie coś działo ,to żeby dzwonić,i co z tego,jak jej w domu nie ma,a komórki nie posiada
Ja chyba zwariuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 27 gości