K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 13:59 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

gonia_krak pisze:
gonia_krak pisze:moje chłopisko samo mi to zasugerowało słowami "i co robimy? Poradzimy sobie z maluchami?"

Zlloty pisze:Może chodziło mu o coś dokładnie odwrotnego? ;)

W rozmowie wyczułam że on woli chować maluchy niż ją wysyłać na stres i ból. Widzę że ją uwielbia. Kilka razy specjalnie jechał 60km tylko dlatego że cytuję: "ona tam na mnie czeka głowdna więc muszę" :roll: Mnie by pewnie zostawił głodną dodając "ty sobie jakoś poradzisz" :ryk:

Taki facet to skarb! (a Ty zrób sobie kanapki ; ). Zatem trzymam kciuki za sukces "powiększania stada" i pamiętaj - jakbyś chciała małe kotki do teamu, to zawsze sie jakieś znajdą ;)

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Pon sie 29, 2011 15:27 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

W rozmowie wyczułam że on woli chować maluchy niż ją wysyłać na stres i ból. Widzę że ją uwielbia. Kilka razy specjalnie jechał 60km tylko dlatego że cytuję: "ona tam na mnie czeka głowdna więc muszę" :roll: Mnie by pewnie zostawił głodną dodając "ty sobie jakoś poradzisz" :ryk:[/quote]
Taki facet to skarb! (a Ty zrób sobie kanapki ; ). Zatem trzymam kciuki za sukces "powiększania stada" i pamiętaj - jakbyś chciała małe kotki do teamu, to zawsze sie jakieś znajdą ;)[/quote]

Kiciolina jest już dzisiaj po zabiegu.. jednak ją zawiozłam. Tak się martwię :(
Dzwoniłam i mówią że wszystko jest w porządku ale mimo wszystko stresuję się bardzo i odbiorę dopiero ok 20tej tak jak kazali przyjechać. Dlatego jesli powiększanie stada to tylko i wyłącznie takim futrzakiem który by mi zaoszczędził wożenie na te wszystkie "przyjemności". Jak Ciziowata Kiciolinka będzie bezproblemowa to kto wie czy nie będę jej szukała jakiegoś futrzaka do towarzystwa :roll: Narazie muszę jej stworzyć dom w którym będzie miała spokój by się wyciszyła i potrafiła psocić po swojemu i zaznała prawdziwej miłości :mrgreen: zobaczymy co los przyniesie. Narazie chcemy się przenieść do nowego domu w jesieniu czyli koniec września albo październik zanim będzie zimno a potem obserwacje futrzaka a dopiero potem decyzja co powiększaniem stada 8)

gonia_krak

Od: Wto sie 23, 2011 9:36

Post » Pon sie 29, 2011 15:30 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Przepraszam za OT ale missieek szuka kogoś na wizytę PA z Krakowa
missieek pisze:szukam kogos na wizyte przedadopcyjna, Krakow ul XX PIjarow
oraz na ul Chodkiewicza

czy ktos moglby mi pomoc?
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon sie 29, 2011 15:37 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

nie znam się na tych wszystkich Waszych forumowych określeniach ale może ja bym mogła pomóc tylko nie wiem na czym polegałaby ta pomoc :oops:

gonia_krak

Od: Wto sie 23, 2011 9:36

Post » Pon sie 29, 2011 16:02 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Na pijarów moge podjechać, napisałam prw do missieek

ametyst55 pisze:Przepraszam za OT ale missieek szuka kogoś na wizytę PA z Krakowa
oraz na ul Chodkiewicza

Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon sie 29, 2011 16:10 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Dziękuję bardzo :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pon sie 29, 2011 16:30 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Będę zamawiała całą paletę żwirku BENEK COMPACT po 20kg.
Na palecie 40 worków, ja chcę 10, to zostaje do podzielenia jeszcze 30 worków.
Cena za worek niecałe 41zł. :piwa:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pon sie 29, 2011 16:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

katgral pisze:Na pijarów moge podjechać, napisałam prw do missieek

ametyst55 pisze:Przepraszam za OT ale missieek szuka kogoś na wizytę PA z Krakowa
oraz na ul Chodkiewicza

Ja mogę na Chodkiewicza. Właśnie wysłałam pw do missieek.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon sie 29, 2011 16:36 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Dziękuję serdecznie :1luvu:
Obrazek

ametyst55

Post » Wto sie 30, 2011 6:55 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Koty zaszczepione, wypłata wpłynęła, więc mogę wrócić do normalnego trybu przewozów.

Zlloty

Post » Wto sie 30, 2011 8:15 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Naprawde nikt nie moze nakarmić kotów w najblizszy piatek rano?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sie 30, 2011 9:35 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tadam! Jutro o 20 idziemy z maluchem do potencjalnego domku. Popatrzymy, porozmawiamy i jest szansa, że trzeci maluch zagości tam na dobre :)

EDIT
Jakby ktoś potrzebował siatki balkonowej, to w Zooplus mają fajną przecenę na siatki transparentne. Kupowałem tam czarną siatkę i zakupy przebiegały bez problemu.

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_siataki_preparaty/ochronne_siatki_kot/234042

Zlloty

Post » Wto sie 30, 2011 10:13 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Zlloty pisze:Tadam! Jutro o 20 idziemy z maluchem do potencjalnego domku. Popatrzymy, porozmawiamy i jest szansa, że trzeci maluch zagości tam na dobre :)

EDIT
Jakby ktoś potrzebował siatki balkonowej, to w Zooplus mają fajną przecenę na siatki transparentne. Kupowałem tam czarną siatkę i zakupy przebiegały bez problemu.

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_siataki_preparaty/ochronne_siatki_kot/234042

:ok: :ok: :ok:
A ten namiar na siatki to dawaj też domom stałym.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto sie 30, 2011 11:02 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:Naprawde nikt nie moze nakarmić kotów w najblizszy piatek rano?

Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja dam radę - na taki skrócony dyżur, bo muszę na 8 być w pracy

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto sie 30, 2011 11:56 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Annazoo pisze:
Zlloty pisze:Jakby ktoś potrzebował siatki balkonowej, to w Zooplus mają fajną przecenę na siatki transparentne. Kupowałem tam czarną siatkę i zakupy przebiegały bez problemu.

:ok: :ok: :ok:
A ten namiar na siatki to dawaj też domom stałym.

Stad się właśnie wzięło - dzisiaj jadę obejrzeć DS, gdzie starsza pani w rozmowie telefonicznej poprosiła o pomoc w montażu siatki.

Zlloty

[poprzednia][następna]