Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:jeżeli macie jakąś kotkę do 6 miesięcy która lubi inne koty to mam chętny domek. Warunek jest taki aby kicia była zaszczepiona bo Państwo mieli jedną kotkę która im odeszła na FIP (pani wie że nie ma na to szczepienia ale nie chciałby znów stracić kotka chociażby przez inną chorobe zwłaszcza że malutka była u nich tylko 3 tygodnie) aktualnie mają jedną kicię która tęskni za towarzyszką.
JaEwka pisze:jeżeli macie jakąś kotkę do 6 miesięcy która lubi inne koty to mam chętny domek. Warunek jest taki aby kicia była zaszczepiona bo Państwo mieli jedną kotkę która im odeszła na FIP (pani wie że nie ma na to szczepienia ale nie chciałby znów stracić kotka chociażby przez inną chorobe zwłaszcza że malutka była u nich tylko 3 tygodnie) aktualnie mają jedną kicię która tęskni za towarzyszką.
turkawka pisze:Bosz
turkawka pisze:JaEwka pisze:jeżeli macie jakąś kotkę do 6 miesięcy która lubi inne koty to mam chętny domek. Warunek jest taki aby kicia była zaszczepiona bo Państwo mieli jedną kotkę która im odeszła na FIP (pani wie że nie ma na to szczepienia ale nie chciałby znów stracić kotka chociażby przez inną chorobe zwłaszcza że malutka była u nich tylko 3 tygodnie) aktualnie mają jedną kicię która tęskni za towarzyszką.
Nie wiem jak Gutek. Jutro zawiozę ją do Figaro (mam taką nadzieję) i może ona. Tylko na dzień dzisiejszy ona dzikawa jest. Jest raz zaszczepiona i odrobaczona. Być może przy innych kotkach się rozluźni i znormalnieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 267 gości