PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 21, 2011 16:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia pisze:
pomponmama pisze:
shira3 pisze:To jeszcze p[owiedzcie czy na niesprzedane :evil: mieszkanie też podziała i co w nim wykąpać :roll:

Stasia! 8O Oczywiście na golasa! Obrazek I daj film z tej kąpieli, bo nie podziała! :twisted:

Pomponku a feeeeee

Bidny Stasiu trza mu w strategiczny miejscu listek przykleić i niech się kąpie - oczywiście zdjęcia bo inaczej nic z tego nie będzie ....

8O stanę tu w obronie Stasia; jakkolwiek nie mam żadnych danych na ten temat, nie zgadzam się na postponowanie mojego idola listkiem! :evil: Jak już, to liść palmowy, albo jaki inny okazały, a nie listek :evil: Stasiu wybacz jej, bo nie wie co pisze... (jak ja zresztą :roll: )

Właśnie przed chwilą wróciłam z wycieczki do zoo. Razem z moim strasznym dziecięciem uskuteczniłyśmy sobie dzisiaj wycieczkę do chorzowskiego zoo - z domu wyszłyśmy o 9,30, wróciłyśmy ok.16,albo chwilę po. :roll: Na samym początku wyprawy zepsuły mi się sandałki, które naprawiłam z pomocą scyzoryka i sznurka (na szczęście mam zwyczaj mieć wszystko przy sobie :twisted: ) Oblazłyśmy to zoo w kilka godzin- nogi mi do d....wchodzą :? Właśnie zapodałam obiadek i teraz będę zalegać i odpoczywać :mrgreen: Dziecięciu zaś nabyłam dinozaura w glince(w takiej cegle do skrobania) i jest zajęta wielce wykopaliskami, a ja mam spokój 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 21, 2011 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dobrze, że nie byłyście w schronisku, bo znając Twe dzięcię okrutne, przyprawiłoby Cię o jeszcze jedno footro. Zajęcie też by miała, niekoniecznie skrobane :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob maja 21, 2011 16:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A żebyś wiedziała, że dzisiaj był dzień wolontariacki i miałam naprawdę ochotę wybrać się do schronu, ale odpuściłam temat, bo pewnie bym wróciła znowu z jakimś chorym, brudnym, nieadopcyjnym zwierzakiem, (bo takie sobie wybiera), albo i czteropakiem kociąt do odchuchania :strach: Młoda jest bardzo stanowcza w tym temacie i o ile zwykle jest posłuszna,o tyle na widok chorego kota dostaje małpiego rozumu :? Tak więc nie zaryzykowałam wizyty w schronisku :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 21, 2011 18:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Siostry podobno dziś miał być koniec świata :strach: . Właśnie się dowiedziałam... O 18. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob maja 21, 2011 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pompon mnie dzisiaj molestuje 8) Cały czas mnie bodzie, tańczy wokół, mrucząc zalotnie i zaglądając mi w oczy z uczuciem 8) Siada i odpala powłóczyste... Rany....jak ja kocham tego kota! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 21, 2011 19:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Siostry Szanowne,
Melduję się po długiej nieobecności, spowodowanej licznymi wydarzeniami życiowymi dużego kalibru 8)

W skrócie:
Po czterech tygodniach nerwowego zagryzania kciuków i kuchennej ścierki w końcu zostałam ciocią :balony: Bratowa mało mi nie pękła, w końcu ją otworzyli i wyciągnęli małego uparciucha siłą :strach:
Moja kariera zawodowa po półrocznym załamaniu zakręca w niespodziewanym kierunku - mając w życiorysie sześć lat studiów humanistycznych zostanę asystentką stomatologiczną 8O :lol:
Kariera artystyczna również nabrała rozpędu, co wiąże się z jakże radosnym brakiem czasu :D
Poza tym na szczęście w końcu OBA koty zdrowe, choć nadal zdrowo się tłuką - i damski bokser z wąsikiem zdrowo dostaje po pysku :twisted:

Najwyraźniej Wasze kąpiele w rozmaitych ziołach tajemnych mają pozytywne skutki uboczne rzutujące na mojom skromnom osobe :ryk:

A w ramach nadrobienia obowiązków melduję również, że składkę wpłaciłam i że również popieram Kota z Torunia. Ufff... to tyle na dziś.

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Sob maja 21, 2011 20:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:
shira3 pisze:To jeszcze p[owiedzcie czy na niesprzedane :evil: mieszkanie też podziała i co w nim wykąpać :roll:

Stasia! 8O Oczywiście na golasa! Obrazek I daj film z tej kąpieli, bo nie podziała! :twisted:

Jako wywołany do tablicy:Oleńko -dla Ciebie wszystko, ale tylko na pw;również w odniesieniu do poniższych wpisów,Też Cię lubię. Reszta jest milczeniem.
A teraz niech się dziejeje co ma się dziać(;).
Z u. S
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob maja 21, 2011 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:A żebyś wiedziała, że dzisiaj był dzień wolontariacki i miałam naprawdę ochotę wybrać się do schronu, ale odpuściłam temat, bo pewnie bym wróciła znowu z jakimś chorym, brudnym, nieadopcyjnym zwierzakiem, (bo takie sobie wybiera), albo i czteropakiem kociąt do odchuchania :strach:

a nie chcesz dla bezpieczeństwa adopcyjnego tymczasa...? :twisted:
śliczny, miziasty, rudy... spokojnie reaguje na inne koty, moich ani razu nie osyczał...
jest tylko jedno ale - ma połamaną miednicę, i musi poczekać, aż się zrośnie... :(
u mnie nie może tyle zostać :( :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob maja 21, 2011 22:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dyskryminacja :twisted: Inne to juz nie mogą sobie troche popatrzeć :1luvu:

jasdor

Post » Sob maja 21, 2011 22:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

skwareek pisze:Siostry podobno dziś miał być koniec świata :strach: . Właśnie się dowiedziałam... O 18. :mrgreen:

I był zalało Fundacyjną kociarnie. Wody było na jakieś 70 cm i gruba warstwa mułu wszystkie drapaki posłanka i kocie zabawki do wyrzucenia ........
Część karmy została zalana puszki zostały umyte zdezynfekowane ......

Przed chwilą stamtąd wróciłam.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob maja 21, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:( Przykre strasznie. Nie dość że pieniędzy wiecznie brakuje to jeszcze straty... A koty nie ucierpiały??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob maja 21, 2011 22:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia pisze:
skwareek pisze:Siostry podobno dziś miał być koniec świata :strach: . Właśnie się dowiedziałam... O 18. :mrgreen:

I był zalało Fundacyjną kociarnie. Wody było na jakieś 70 cm i gruba warstwa mułu wszystkie drapaki posłanka i kocie zabawki do wyrzucenia ........
Część karmy została zalana puszki zostały umyte zdezynfekowane ......

Przed chwilą stamtąd wróciłam.

Widziałam zdjęcia na wątku. Straszne. A kocinki pokulone i przestraszone. Dobrze, że wszystkie całe i zdrowe. O zabawki sie nie martw - coś się wyprodukuje :ok:

jasdor

Post » Sob maja 21, 2011 22:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

skwareek pisze::( Przykre strasznie. Nie dość że pieniędzy wiecznie brakuje to jeszcze straty... A koty nie ucierpiały??

Koty żyją mega wystraszone ale całe :ok:

Idę nakarmić psicę podam jej leki przeciwbólowe i się położę bo to był długi i ciężki dzień ......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob maja 21, 2011 22:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

To ja się pochwalę. Zawożę jutro naszą Julcie do Krakowa, do domku . Bedzie miała rudego za towarzysza. Oby się dogadały

Obrazek

jasdor

Post » Nie maja 22, 2011 6:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
pomponmama pisze:

Jako wywołany do tablicy:Oleńko -dla Ciebie wszystko, ale tylko na pw;również w odniesieniu do poniższych wpisów,Też Cię lubię. Reszta jest milczeniem.
A teraz niech się dziejeje co ma się dziać(;).
Z u. S

8O ....dżizas... 8O 8O 8O 8O 8O muszę wziąć zimny prysznic 8O 8O 8O 8O 8O zaraz wracam 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]