Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 15:21 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Groszek dalej nie lepiej :(
a oczko po umyciu, oczyszczeniu wygląda tak

Obrazek

cały czas ropieje, jest opuchnięte, a po spaniu jest koszmarnie, ciągle zaklejone :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt cze 17, 2011 15:38 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

A co lekarz mówi, co z tym oczkiem?
Groszek strasznie mi przypomina mojego Mefisia...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt cze 17, 2011 16:01 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

na razie zmieniliśmy leki, zobaczymy, ja już wymiękłam :(
jeszcze mi się nie zdarzyło, chyba? żeby po tygodniu leczenia oka było jeszcze gorzej :(
boje się, że okulistyczna wizyta będzie potrzebna, jak tak dalej pójdzie :( okulista go oglądał ale wtedy oczko było piękne w porównaniu z tym co teraz :?
gluta żadnego nie ma wcale, dziś jakby opuchlizna była mniejsza?, tzn obrzęk wokół oka, bo wczoraj wysadziło go strasznie
Grochu! przestań szaleć i zdrowiej!
już nerwów mnie kosztuje Samosnik i Boluś -ten znowu w środę i czwartek znowu zaszalał :( temperatura mu spadała do 37 stopni, prawie zero kontaktu, spał pod kocem i na poduszce elektrycznej,okazało się, że to przez brak potasu,jest na lekach, dziś już lepiej

Anna Rylska

Post » Pt cze 17, 2011 17:57 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Biedne kotusie, że też tak ciągle muszą walczyć z chorobą zamiast cieszyć się życiem :( Mają dom, mają cudowną opiekę. Gdyby nie to, już dawno by ich nie było.
Aniu, kciuki ogromne za zdrowie całej rodzinki trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 17, 2011 18:06 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Za zdrowie dla wszystkich Twoich kotków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt cze 17, 2011 19:30 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Anna Rylska pisze:jeszcze jeden bazarek

viewtopic.php?f=20&t=129195

zapraszamy :)
wystawiłam "ostatnie moje sztuki", to co mam w miarę wartościowego :?
wszystko na koty i kocie długi

Anna Rylska pisze:zapraszam na bazarek, na leczenie kociaków
viewtopic.php?f=20&t=129192

zapraszam serdecznie na nasze bazarki, nie mamy już za co leczyć :(

Anna Rylska

Post » Pt cze 17, 2011 20:17 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Anna Rylska pisze:już nerwów mnie kosztuje Samosnik i Boluś -ten znowu w środę i czwartek znowu zaszalał :( temperatura mu spadała do 37 stopni, prawie zero kontaktu, spał pod kocem i na poduszce elektrycznej,okazało się, że to przez brak potasu,jest na lekach, dziś już lepiej

Niech to wszyscy diabli!!! Zaczyna się to samo, co u Lili!!! Malutka dziś rano miała 32 stopnie. Znowu wetka złapała ją za sam koniuszek ogonka i wyciągnęła zza Tęczowego Mostu. Aniu, te wszystkie ataki da się przeżyć. Kot z nich wychodzi, a my... Tylko my wiemy, ile zdrowia, ile nerwów nas to kosztuje... Nie mówiąc o tak prozaicznej sprawie, jak kasa...

Aneczko, myślę o Tobie i przesyłam cieplutkie pozdrowienia. Qrcze, w tej chwili nic innego nie mogę zrobić!

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt cze 17, 2011 20:51 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Bolunio :( no co Ty koteńku... raz raz wracamy do formy maleństwo moje kochane!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob cze 18, 2011 12:57 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Współczuję Wam i nieustannie o Was myślę i trzymam kciuki. U mnie od miesiąca ciągle któreś chore, czasami 3 razy dziennie trzeba jechać do weta :evil: . Dług mam taki, że wstyd mi już przychodzić, padam na pysk... i myślę sobie: ja tak mam kilkanaście dni, a co ma powiedzieć Ania?! Podziwiam i serdecznie pozdrawiam :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob cze 18, 2011 13:22 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Moha przykro mi bardzo :(

ja już nic nie powiem :cry:

przez ten tydzień na Bolusia, maluchy i Samsonika poszło ( w zasadzie do oddania lwia część ) trochę ponad 1000zł

Anna Rylska

Post » Nie cze 19, 2011 11:10 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Dzień dobry Wszyskim :1luvu:

Oczko Groszka nadal gore, po nocy wygląda koszmarnie i zawsze zaklejone. Plus jest taki, że zaczął wcinać :)

Wczoraj odstawiliśmy Samsonikowi na próbę ( zobaczymy, czy sobie chłopak poradzi) cerenię p/wymiotom. Lekarz chce operować na początku lipca :crying: czarno to widzę, a zasadzie nie widzę tego teraz wcale.

Pamiętacie Oskarka - kocurka, który był cewnikowany, miał/ ma problemy z siusianiem.
Dziś o 9 rano wrócił do nas , po ok. 6 miesięcznej adopcji :crying:
Ja jestem jeszcze w szoku.
Dużo by pisać, denerwować się ale po co...
Krótka historia jest taka, że ludzie się rozchodzą, kocurek zaczął znowu chorować, pani stwierdziła, że sobie teraz nie poradzi. Wiem tyle, bo ja nie była w stanie dziś z nimi rozmawiać ( przyjmował" tż, kocurek w tym czasie raz się zatkał, a teraz od kilku dni się wylizuje) czyli co...? powtórka z rozrywki? kota trzeba znowu przebadać i leczyć i domu szukać ale dlaczego .......???
Dobrze, że chociaż zadzwonili - wczoraj po 21, noc miała z głowy :(

Anna Rylska

Post » Nie cze 19, 2011 14:55 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Aniu, współczuję, już nawet nie mam pojęcia co pisać :( :( :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 19, 2011 15:22 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Oskar odpoczywa
Obrazek Obrazek

Groszek
Obrazek Obrazek

Fasolinka
Obrazek Obrazek

Boluś i Fasolka - teraz widać jaki Bolunio jest maleńki
Obrazek Obrazek Obrazek

Anna Rylska

Post » Nie cze 19, 2011 16:35 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Pamiętam Oskarka... Dobrze, ze chociaz zadzwonili, a nie np oddali do schronu...
Aniu, trzymaj sie! U mnie tez mega bieda teraz, wszystko idzie na koty,
moje i tymczasa u taty... postaram sie cos podeslac po wyplacie...
Mysle o Was cieplo!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 19, 2011 17:32 przez ewaw, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie cze 19, 2011 17:03 Re: Samson-będzie operacja:(OczkoGroszkaBardzoŹle.Prosimy o pomo

Aniu, brak słów :( Dlaczego na niektórych spada tyle nieszczęść? :(
Jestem myślami z Wami, nic więcej nie mogę, niestety. Trzymajcie się kochani :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]