Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Jak tylko będę jechał w Waszą okolicę przywiozę wolierę a jak zdążę także zamówiony mebelek , w najgorszym razie mebelek dotrze nieco później![]()
elape pisze::D Witam! Jestem tu całkiem nowiutka, do tej pory podglądaczka, a od teraz forumowiczka całą gębąNa początek - duży szacunek dla wszystkich " twórców i budowniczych" Kociej Przystani. Z zapartym tchem czytałam o tym, jak w bólach rodziło się kocie przytulisko, to było jak powieść przygodowa, tyle że prawdziwa. Happy and pewnie wkrótce. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny (chłopaków także).
mar_tika pisze:O proszę nowa podczytująco-kibicująca osoba![]()
![]()
Jak tam koty na ścianie wyszły?Bona dojechała?
Darek odebrał rury na drapaki z Komfortu.W środę jedę do KCH robić fotki to podrzucę rury na kociarnie:)
Bona44 pisze:dojechałam Mikuś z Tico zrobił bagażówkę![]()
ale dałyśmy radę
Widziałam duże postępy i już dech zapiera a jak będzie jak się już z wszystkim upora to cacko sam szablon no no![]()
![]()
Dalej trzymam kciuki i czekam na uroczyste otwarcie jak by co to wiesz gdzie jestem Mikuś tylko bez gryzoni![]()
![]()
caldien pisze:To przy okazji karmy przekażę dwie łopatki kuwetowe, akurat mam na stanie nadmiarowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 106 gości