cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 18:56 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

:D Witam! Jestem tu całkiem nowiutka, do tej pory podglądaczka, a od teraz forumowiczka całą gębą :ryk: Na początek - duży szacunek dla wszystkich " twórców i budowniczych" Kociej Przystani. Z zapartym tchem czytałam o tym, jak w bólach rodziło się kocie przytulisko, to było jak powieść przygodowa, tyle że prawdziwa. Happy and pewnie wkrótce. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny (chłopaków także). :1luvu:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon mar 21, 2011 20:09 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

O proszę nowa podczytująco-kibicująca osoba :) :ok:
Jak tam koty na ścianie wyszły?Bona dojechała?
Darek odebrał rury na drapaki z Komfortu.W środę jedę do KCH robić fotki to podrzucę rury na kociarnie:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon mar 21, 2011 21:42 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

bubor pisze:Jak tylko będę jechał w Waszą okolicę przywiozę wolierę a jak zdążę także zamówiony mebelek , w najgorszym razie mebelek dotrze nieco później :roll: :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 21:44 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

elape pisze::D Witam! Jestem tu całkiem nowiutka, do tej pory podglądaczka, a od teraz forumowiczka całą gębą :ryk: Na początek - duży szacunek dla wszystkich " twórców i budowniczych" Kociej Przystani. Z zapartym tchem czytałam o tym, jak w bólach rodziło się kocie przytulisko, to było jak powieść przygodowa, tyle że prawdziwa. Happy and pewnie wkrótce. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny (chłopaków także). :1luvu:

Witamy serdecznie w Naszych skromnych progach :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 21:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kociaki - wyszły, wyszły i to całkiem nieźle :kotek:

Marta zrobi zdjęcia i ujawnimy Nasze dzieło, ale poczekaj na łapki i te ludzkie, i te kocie :mrgreen: Wtedy będzie fajnie :wink: Mam nadzieję że do środy się wyrobię z tymi ozdobnikami. :ryk:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 22:24 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:O proszę nowa podczytująco-kibicująca osoba :) :ok:
Jak tam koty na ścianie wyszły?Bona dojechała?
Darek odebrał rury na drapaki z Komfortu.W środę jedę do KCH robić fotki to podrzucę rury na kociarnie:)

dojechałam Mikuś z Tico zrobił bagażówkę :mrgreen: 8O ale dałyśmy radę
Widziałam duże postępy i już dech zapiera a jak będzie jak się już z wszystkim upora to cacko sam szablon no no :ok: :ok:
Dalej trzymam kciuki i czekam na uroczyste otwarcie jak by co to wiesz gdzie jestem Mikuś tylko bez gryzoni :ryk: :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon mar 21, 2011 22:37 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Bona44 pisze:dojechałam Mikuś z Tico zrobił bagażówkę :mrgreen: 8O ale dałyśmy radę
Widziałam duże postępy i już dech zapiera a jak będzie jak się już z wszystkim upora to cacko sam szablon no no :ok: :ok:
Dalej trzymam kciuki i czekam na uroczyste otwarcie jak by co to wiesz gdzie jestem Mikuś tylko bez gryzoni :ryk: :ryk: :ryk:

A tam bagażówkę, myślałam że to TIR :ryk:

Otwarcie ...khekhee...no już wiem kiedy, ale nie powiem :mrgreen:
Obiecuję że nie będzie gryzoni, zwłaszcza po ostatnim telefonie. OBIECUJĘ :twisted:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 22:41 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

wybaczcie, ze dopiero teraz i na chwile, ale zle sie dzis czulam caly dzien... te ceste zmiany pogody sie na mnie odbily, a ja niestety jestem meteopatka :roll:
Ja tez jestem pod wrazeniem ogromu pracy wlozonej w KP, to nie latwa sprawa, ale widze ile serca w to wlozone jest i jaka sprawia to wam satysfakcje, dlatego macie moj wielki szacun :1luvu:

Obrazek
a to tak.... na przywolanie porzadnej wiosny wreszcie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 21, 2011 22:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Ahhh........wiosna, wiosna, wiosna..........WRESZCIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Słoneczko, ciepełko, zieleń i.... woda, woda, woda 8)

Pierwszy dzień wiosny :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 22:47 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

OGŁOSZENIE PARAFIALNE :mrgreen:

A tak serio to po dogłębnych oględzinach stwierdzamy iż poszukiwane są:
- KUWETY - każda ilość
- ŁOPATKI do kuwet
- KOCE, KOCYKI....
- TRANSPORTERY każdego typu....

- KINKIETY - do żarówek energooszczędnych - najlepiej 3 podójne :wink:

Jeśli ktoś coś ma, może Nam podarować, to proszę o kontakt :ok:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 22:48 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

To przy okazji karmy przekażę dwie łopatki kuwetowe, akurat mam na stanie nadmiarowo ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 21, 2011 22:56 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Jedna łopatka , co najmniej jeden kocyk 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 21, 2011 22:58 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

ja nie mam nic na zbyciu, ale popytam znajomych czy cos maja :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 21, 2011 23:04 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

caldien pisze:To przy okazji karmy przekażę dwie łopatki kuwetowe, akurat mam na stanie nadmiarowo ;)

Fantastycznie :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 23:04 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

bubor pisze:Jedna łopatka , co najmniej jeden kocyk 8)

I oto właśnie chodzi :ok:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]