Moderator: Estraven

taki mały foch

i Felę 

Cameo pisze:Jako wolontariusze - powinnyście nas wspierać dobrą radą (tym bardziej że Torina to alergik, a Wy macie ogromne doświadczenie) a nie podczytywać zza węgla (o ile niektóre z Was to robią, a podejrzewam że raczej tak) sama jestem wolontariuszką i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której DT musi radzić sobie sam, na własną rekę.
Ta kropla przelała czarę...
Przykro mi to pisać, ale z zazdrością patrzyłam i patrzę na inne, Łódzkie wątki.
Cameo pisze:Ta kropla przelała czarę...

kiche_wilczyca pisze:Tak, przelała, moją też![]()
Zmywam się z tego wątku i nie chcę więcej słyszeć ani o Tobie, ani o Torinie, ani o żadnych działaniach, które prowadzisz. Kazdy ma swoje problemy, każdy ma swoje tymczasy, łatwiejsze, trudniejsze. Każdy w miare możłiwości i wiedzy daje rady. Jeżeli ktoś nie wie, co napisać, co poradzić i jak pomóc, to nie miej do tego kogoś pretensji. Wchodzisz na łódzkie wątki, śledzisz wątek łodzkiego schronu, chyba widzisz ile roboty tam mają dziewczyny, ilu kotom pomagają. Do tego mają swoje sprawy, swoje problemy. Mieć do nich żal o to, że nie poświęcaja Tobie czasu jest co najmniej nie na miejscu.
To tyle, w bardzo kulturalnych i łagodnych słowach, bo na usta i palce cisną mi się o wiele cięższe![]()
![]()
Cameo pisze:Z kuwetą też sobie poradziłyśmy - niestety SAME i to dopiero po jakimś czasie...
ruru pisze:a czy zostało wykluczone zapalenie pęcherza?
moze warto byłoby zbadać mocz...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 96 gości