Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 11, 2010 14:54 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

miziam mrusie na dzien dobry :)

a czy wy mrusie wiecie, ze pojutrze wypada piatek 13 tego? Wlasnie sie dowiedzialam, ze to Dzien Czarnego Kota :ryk: :ok:
a wsrod was jest urocza gromadka murzynkow :) :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 11, 2010 21:56 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

co dzis tak cicho u was, mrusie? 8O czyzby jakas cisza przed burza, tzn przed adopcjami? :ok: Buziaczki na dobranoc :*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Czw sie 12, 2010 10:55 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Przed chwilka byłam u kociego fryzjera z Ozzim i przy okazji wzięłam całe opakowanie Caniviton 50 szt dla Eustachego i to wystarczy na 100 dni po 1/2 tabl .

Wczoraj byli u mnie Duzi od Marleya i pomogli mi przy podaniu Eustachemu Coca.... bo on jest bardzo bolesny a jeszcze musi dostać 3 zastrzyki jutro i za 2 i 4 dni a Niwalin codziennie .

Inez nadal ma problem z tym oczkiem i nadal jest na antybiotyku ...

Fibi ma chore ucho a nie da sobie tam zajrzeć i musi dostać po 1/4 tabl codziennie a Agat ma chore oczka a nie pozwoli sobie zakropić i musi dostawać doustnie antybiotyk .

Jutro jede z Czortem i Zuzu na druga dawkę Insolu a w sobote z Mankiem na Interferon .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sie 12, 2010 12:18 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Oooo Duzi Marleyka :) Co tam u kociambra?? :lol:

Futerka :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowko
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 12, 2010 12:37 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

I nowosci od Bico:

Duza Bico pisze:Witaj Justynko, mam dla Ciebie nowe zdjecia Bico, jest na nich kotek mojej kolezanki mieszkalam z nia 3 tygodnie i sie zaprzyjaznily nasze pociechy, juz wkrotce Bico bedzie operowany bo juz ma prawie dziesiecy miesiecy, pozdrawiam cieplutko

I zalaczone fotki przystojniakow :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sie 12, 2010 12:48 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Ozinkowi nic urody nie odbierze, chocby byl wygolony na zero :mrgreen:
Buziaki w kochany ozinkowy lepeczek :)

Kurde, futrzaki kochane, nie chorowac! :evil:

tez jestem ciekawa co nowego i Marleya :) Jak zdrowko kociaka kochanego i wogole... Przydalaby sie jakas nowa fotka :)

Inez :ok: :ok: wszystko bedzie dobrze :ok: :ok: malenka kuleczko rozkoszna :1luvu:

Caragh pisze:I nowosci od Bico:

Duza Bico pisze:Witaj Justynko, mam dla Ciebie nowe zdjecia Bico, jest na nich kotek mojej kolezanki mieszkalam z nia 3 tygodnie i sie zaprzyjaznily nasze pociechy, juz wkrotce Bico bedzie operowany bo juz ma prawie dziesiec miesiecy, pozdrawiam cieplutko

I zalaczone fotki przystojniakow :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no nieeee :1luvu: :1luvu: cudenka :1luvu: :1luvu: 2 sliczne cudenka :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw sie 12, 2010 17:52 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

oj przyda mu się to ogolenie w taki upał :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt sie 13, 2010 12:42 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Dzis Dzien Czarnego Kota a wsrod mruczkow jest kilka czarnych pieknosci :)

Wiec wszystkie czarne pysie buziam, wszystkie czarne futerka miziam i przytulam wszystkie serduszka wszystkich kocich murzynkow :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Niech ten dzien bedzie szczesliwy dla wszystkich czarnuszkow, zwlaszcza dla szukajacej swego domku Kikuni :) :1luvu:

Kociara82

Post » Pt sie 13, 2010 19:38 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Mruczki po domki podskakujcie.

U Justyny są koty, które mają małe szanse na domy, ale są też wspaniałe koty jak najbardziej adopcyjne.... dlaczego one jeszcze nie są u siebie :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sie 14, 2010 15:54 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

no wlasnie, slusznie zauwazylas :) WSPANIAŁE :)

Jest przeciez sliczna czarnulka Kika, ktora jest nieco niesmiala kicia, ale bardzo lubi byc glaskana :) To bardzo delikatna i wrazliwa istotka, ktora potrafi bardzo mocno kochac tym swoim niezmiernie wrazliwym serduszkiem :)

Jest i Rudzik - dzielny kotek, ktory bardzo lubi ludzi, mizianki, pieszczoty, ale czasem tez ma ochote na male sam na sam... Juz 3 razy mial szanse na dom, byl prawie jedna lapka w nowym domku... Wciaz cierpliwie czeka...

Malenka Inez... spragniona milosci, czulosci, uwagi, pieszczot... kruszynka, ktora marzy o domku, co pokocha ja niezaleznie od tego, czy jej oczko uda sie uratowac czy tez nie, domku, dla ktorego bedzie najpiekniejsza kicia na swiecie, malym skarbem, sloneczkiem, gwiazdeczka, cukiereczkiem...

to pierwsza z brzegu trojeczka, ale na pewno niebanalne koteczki :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Sob sie 14, 2010 23:26 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Na smierc zapomnialam o mmsach :roll: Nadrabiam i wstawiam:

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie sie 15, 2010 14:29 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

Caragh pisze:Na smierc zapomnialam o mmsach :roll: Nadrabiam i wstawiam:

Obrazek

Obrazek

hehehe kotek poscielowy :ryk: :1luvu: :ok: :mrgreen:

Kociara82

Post » Nie sie 15, 2010 17:03 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

po domki, kochane koteczki :ok: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie sie 15, 2010 21:25 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

jak tu cicho 8O 8O
na gore, przyjaciele, przeciez chcecie miec wlasne domki i wogole.... w koncu pora zamruczec na swoim :ok:

Kociara82

Post » Pon sie 16, 2010 13:58 Re: Tyskie Mruczki VI-Interferon dzięki K.P.d.Z. z Tychów! :)

i hopsa :)

Kociara82

[poprzednia][następna]