Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 11:04 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

jaki cudny dwukot :1luvu: Ludwiczek jak dorósł, jaki przystojny młodzian z niego :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro cze 16, 2010 11:07 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Hehehe cóż za pozy pozorne niby plecami do siebie a kątem oka sprawdzają co drugie robi! Majeczka w roli łowczyni a Ludi niczym posąg z tym swoim śmiesznym sówkowym wzrokiem.. :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro cze 16, 2010 11:22 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Fotki z wczoraj:

Na słoneczku :D
Obrazek

Ludwisiowi niezwykle do twarzy z Poznaniem w tle :wink: 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 16, 2010 11:24 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Obrazek

To na pewno Ludwiczek! Bez cienia wątpliwości :D Żaden kot nie ma tak gapciowatego ludwiczkowego wyrazu pysia jak sam Ludi :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 16, 2010 11:37 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Gibutkowa pisze:To na pewno Ludwiczek! Bez cienia wątpliwości :D

:lol:
Cieszę się że ostatecznie wyjaśniło się, że dostałam tego prawdziwego Ludwiczka z szafy, a nie podstawionego przez Magdę :wink:

:ryk:

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Śro cze 16, 2010 12:30 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Fotki z wczoraj:

Na słoneczku :D
Obrazek

Wieczorne gonitwy - Tyranozaurus rex już upatrzył swoją niczego nieświadomą ofiarę :lol:
Obrazek

haha! To pierwsze zdjęcie jest w dechę :mrgreen: doopkami do siebie :)
na drugim Ludi nieśmiało wygląda zza drzwi chcąc zobaczyć gdzie kicia, a Majka spryciula u góry czatuje :ryk:
LaraAnn, Ludi nie przepada za mięsem :? od początku najbardziej kochał suche i potrafił go nieźle pojeść. Lubił niektóre saszetki z sosikiem, ale z nich tylko ten sosik właśnie wylizywał :twisted: (Animonda Rafine dla kociąt z marchewką, felix junior z kurczaczkiem w galaretce i takiż gourmet perle, gourmet gold ale tylko kawałki jak była galaretka, czasem się skusił na Animonda Von Feinstein dla kociąt) taki wybredniaczek. Sporo też pił, jak jadł to suche.
Ale przecież jak suche dobrze zbilansowane to wystarczy, a tak dla smaczku czasem saszetkę można dać. Acha lubił czasem pochlipać kociego mleczka Klara, skusił się również na żółtko od jajka. No i uwielbia takie kocie cukiereczki whiskasa na odkłaczenie lub na ząbki ;)
:ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro cze 16, 2010 12:54 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

No to jestem już spokojniejsza, bo myślałam że tylko u mnie mu tak nie smakuje :wink: Pamiętałam że jest wybredny, ale myślałam że akurat mięskiem to nie pogardzi :roll:
Z tych mokrych to na razie próbowałam Animonda Vom Feinsten Kitten, ale nie miał ochoty. Skoro mówicie że dobre suche wystarczy to ok, nic na siłę. Poczekam aż zatęsknią :twisted:

LaraAnn

Post » Śro cze 16, 2010 13:03 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:No to jestem już spokojniejsza, bo myślałam że tylko u mnie mu tak nie smakuje :wink: Pamiętałam że jest wybredny, ale myślałam że akurat mięskiem to nie pogardzi :roll:
Z tych mokrych to na razie próbowałam Animonda Vom Feinsten Kitten, ale nie miał ochoty. Skoro mówicie że dobre suche wystarczy to ok, nic na siłę. Poczekam aż zatęsknią :twisted:

oj tak, tęsknota jest dobra na wszystko :). Nasze tak Animondy jeść nie chciały, kilka miesięcy przerwy i teraz się o nią zabijają :P
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro cze 16, 2010 13:31 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Rozumiem, że teraz zaoszczędzicie na prądzie? 8) Telewizor poszedł w odstawkę :lol:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Śro cze 16, 2010 13:51 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Po co nam telewizor skoro mamy najlepsze seanse w paśmie wieczornym we własnym domu :lol:
:piwa:

LaraAnn

Post » Śro cze 16, 2010 13:55 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Poczekajcie na gonitwy ;) Nas chyba naprawdę sąsiadka z dołu na taczkach wywiezie :roll: Znów od 24 do 2 w nocy były gonitwy, skończyły się jak na 5 minut spacyfikowałam Mietka w łóżku ;) i Tatulek go wymiział :1luvu: Sąsiadka już raz stukała kijem od miotły w sufit 8O :strach:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw cze 17, 2010 11:15 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ależ to cicho 8O co tam u mojego ukochanego Ludwisia? :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw cze 17, 2010 11:31 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

koty pewnie tak szalały w nocy, że LaraAnn nie ma siły pisać :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw cze 17, 2010 12:15 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Hehe, nie jest tak źle. Na szczęście mam mocny sen :mrgreen: Oby sąsiedzi z dołu też... Tylko rano się zdziwiłam co mój telefon i jeszcze kilka innych rzeczy robią na podłodze 8O Może Ludi próbował zadzwonić do Ciebie Magda? :lol: Ciekawe co by Ci powiedział :wink:
Przyjaźń między Mają a Ludwiczkiem się rozwija. Nie ma już mowy o syczeniu czy prychaniu na kolegę :D Ludwik za przykładem Majeczki ośmiela się coraz bardziej wychodzić na balkon. Dziś nawet wygrzał trochę futro :D Choć zazwyczaj jeszcze wygląda to tak:

Obrazek

Jego stosunek do nas na razie się nie zmienia za bardzo. Zazwyczaj trzyma nas na dystans. Ale spokojnie, ma prawo być trochę nieśmiały :ok:

LaraAnn

Post » Czw cze 17, 2010 12:29 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

jakie fajne zdjęcie :)

Ludi się ośmieli, na pewno. Choć to nie był kotek, który sam przychodził do człowieka. Musial być zachęcany. Ale może i to się zmieni , za co trzymam kciuki :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]