Może ktoś ma troszke miejsca w pokoiku i malutka miseczke z jedzonkiem

EDIT

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Chociaż kończy się DS to kociak do dzis niestety nie ma DS.
Czupurek pójdzie do swojego domku jak Państwo wrócą z urlopu. A wtedy wyśle info na meila do estre. Z forum odchodzę na stałe![]()
![]()
Wczoraj poszłam do zoologicznego, żeby kupić Miamor dla kotki karmiącej. Właścicielka wyprosiła zdjęcie Czupurka ( w tym tygodniu będzie osobiście) dała parę tacek również Czupurkowi. Na pewno bidulek nie je tak jak powinienNie wiedziałam, czy się obrazić czy roześmiać
Żeby było ciekawiej to Pani tam miała kiedyś dwa persy odeszły w wieku 14 i 16 lat. Ostatni w grudniu ubr. Bardzo tęskni za kotami bo nie maja dzieci. I bardzo poważnie zastanawia się nad wzięciem Czupurka. Na razie nie komentuję tych zapewnień. Poczekamy aż wróci z urlopu.
sisay pisze:Ale w wątku Czupurka Ika6 pisze tak:Wczoraj poszłam do zoologicznego, żeby kupić Miamor dla kotki karmiącej. Właścicielka wyprosiła zdjęcie Czupurka ( w tym tygodniu będzie osobiście) dała parę tacek również Czupurkowi. Na pewno bidulek nie je tak jak powinienNie wiedziałam, czy się obrazić czy roześmiać
Żeby było ciekawiej to Pani tam miała kiedyś dwa persy odeszły w wieku 14 i 16 lat. Ostatni w grudniu ubr. Bardzo tęskni za kotami bo nie maja dzieci. I bardzo poważnie zastanawia się nad wzięciem Czupurka. Na razie nie komentuję tych zapewnień. Poczekamy aż wróci z urlopu.
Ja nie rozumiem, Czupurka ponoć pudrowała i kąpała, a inne koty zagłodziła?
Czy w obecnej sytuacji Puchatkowo jest bezsilne w sprawie tego kota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 24 gości